Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

היום ללא כל התרעה - אני מכניס קודן, מכניס כרטיס מגנטי, לוחץ ברקס, לוחץ על כפתור התנעה - ואין סטרטר.

המד דלק עולה, הדיבורית והרדיו נדלקים, מופיעות הודעות רכב רגילות מהמחשב (שמן וכו').

אבל אין סטרטר.

בדקתי מתח על המצבר - 13 V פלוס

נתתי גם כבלים מהרכב השני שלנו

פרקתי מגעים, ניקיתי ושוב חיברתי.

ללא שינוי, יש כפתור התנעה, אין הודעות שגיאה - אבל אין סטרטר.

איך אני יכול להתקדם? האם אני יכול לבד להתעסק עם הקודן? איפה לבדוק ממסרים? האם הסטרטר תקוע ? (איפה אני מרביץ עליו? לא מכיר כל כך את הרכב - הוא חדש אצלי), מה כדאי לעשות?

נואששששש ויוצא מחר למילואים

תודה רבה!!!!

פורסם

אתה בכיוון הנכון. אתר את מיקום הסטרטר ונסה לבדוק עם נורת ביקורת או וולט-מטר, האם הוא מקבל מתח בזמן שאתה לוחץ על פיקוד ההתנעה של הרכב.

עוד אופציה: נסה להוציא את הרכב ל N ולנסות להניע, אולי יש בעיה בכיוון\כיול של המתג החשמלי על הגיר (של מצב ידית ההילוכים).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני דיי מתבייש להגיד שאני לא מוצא את הסטרטר במגאן הזאת.... איפה הוא?

יש ממסרים בדרך שאני צריך לבדוק?

להתעסק לבד עם הקודן?

אני מעביר לN אך כלום לא משתנה

יש מה לחפש מפסקים ליד הפדל של הדוושת בלם?

פורסם

בד"כ מתקינים במכוניות האלו את הקודן על הכרטיס החכם אז זה לא זה.

אם הסויטש של הבלם לא תקין, אז הרכב עובר למוד אקססוריס ואז לא נדלק שום דבר (חוץ מהרדיו)

הכיוון הכי סביר זה סטרטר/מגעים שלו שהלכו לעולמם.

פורסם

אם הסויטש של הבלם לא תקין, אז הרכב עובר למוד אקססוריס ואז לא נדלק שום דבר (חוץ מהרדיו)

הכיוון הכי סביר זה סטרטר/מגעים שלו שהלכו לעולמם.

שיש בעיית קודן אז אין סטרטר אבל בדרך כלל יש גם הודעת שגיאה אבל לא חייב כי לא ברור איך הרכיבו את הניתוק התנעה.

בעיית סטרטר כמובן גם יכולה להיות.

פורסם

לא מכיר את הכרטיס החכם, אך לדעתי זה לא משנה סוג הקודנית - כל קודנית מבצעת ניתוק כלשהו (או מספר ניתוקים).

פורסם

במגאנים, בהרבה מקרים קודנית מבצעת ניתוק אימובלייזר.

הכרטיס הכחם זה מפתח התנעה של הרכב, שבב אימובלייזר נמצא בתוכו.

ואז אם הקודנית לא תקינה ואימובלייזר לא מנוטרל, מופיעה הודעה בסגנון : "CARD READER FAULT" או PLEASE RE-INSERT CARD, משהו כזה.

• תוכן חדש...