Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אין לי מושג בכל הקשור לחשמל לרכב, ניסיתי לבצע חיפושים ולא מצאתי לי תשבוה.

יש לי מאזדה 3 קומפורט שנת 2005, הרמקולים המקוריים של האוטו, יש לי את המגבר הנ"ל: JBL GTO7001 Car Amplifier

קישור למגבר:

http://qualitysp.mercadoshops.com.br/modulo-amplificador-jbl-gto7001-700wrms-digital-super-oferta-803xJM

אני צריך קיט למגבר הזה, מצאתי משהו באיביי אני רוצה לדעת אם זה טוב:

http://www.ebay.com/itm/New-Soundstorm-8-Gauge-Ga-Car-Amplifier-Amp-Complete-Kit-Wiring-Installation-RCA-/351269220959?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item51c946f25f

אני לא צריך שיהיה באיכויות מטורפות אם למשל הקיט הזה מתאים אבל הוא לא ייתן את המקסימום וקיט אחר עולה איזה 500 שקל.

תודה לכל העוזרים :roll:

פורסם

חפש קיטים או ציוד של KnuKonceptz. הקיטים הבסיסיים שלהם נמכרים במחירים דומים.

אתה יודע שמדובר במגבר מונו שמיועד להגברת סאבוופר, נכון?

איזה HU יש לך? מקורי או אפטרמרקט?

אם מקורי, האם יש ברשותך מנחת?

פורסם
חפש קיטים או ציוד של KnuKonceptz. הקיטים הבסיסיים שלהם נמכרים במחירים דומים.

אתה יודע שמדובר במגבר מונו שמיועד להגברת סאבוופר, נכון?

איזה HU יש לך? מקורי או אפטרמרקט?

אם מקורי, האם יש ברשותך מנחת?

אין לי מושג שמדובר במגבר מונו, ואני לא כל כך יודע במה מדובר, אני ממש ממש לא מבין בנושא הזה.

את המגבר קיבלתי במתנה מחבר של אבא, מה זה HU ומה זה מנחת, סורי על הבורות אבל אני לא מבין בזה כלום, אם תוכל להסביר לי קצת אני אודה לך :)

פורסם

כאמור, המגבר הנ"ל מיועד להגברת סאבוופר/ים ואינו מתאים להגברת רמקולים "רגילים", בטח שלא מקוריים.

מונו - ערוץ 1, סטריאו - 2 ערוצים (או הפרדה בין צד ימין לשמאל).

HU הינו קיצור של Headunit ובעברית יחידת ראש. הרדיו דיסק (ר"ד) בקיצור.

אם ברכב ה-HU הוא מקורי, אזי אין לו כלל יציאות RCA ונדרש מנחת שממיר את האות מחוטי הרמקולים הרגילים ליציאות RCA, או לחילופין להשתמש במגבר שתומך בכניסה בדמות החוטים הרגילים (נקרא Hi Level Input).

• תוכן חדש...