Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אוטם צבע ששמו לי במכון לדיטיליינג לפני כ-3 חודשים. (אין לי מושג איזה חומר בדיוק שמו).

שמתי לב שהטיפות של הגשם אכן נמצאות על הרכב ולא מתייבשות בפח.

רציתי לשאול האם אני יכול למרוח אוטם נוסף (של חברה אחרת) ולחדש ידנית את השכבה הקיימת ששמו לי או שאני חייב להוריד את השכבה הקיימת ולהתחיל את הכל מחדש?

תודה.

אגב,האם אצטרך גלייז או שאין צורך?

פורסם

אחרי שלושה חודשים כבר עדיף לעשות נקיון מלכתחילה, אם אתה לא יודע איזה אוטם שמו לך זו גם קצת בעיה כי יש אוטמים שלא יורדים בשטיפה אפילו עם שמפו חזק (או ציפויים מיוחדים).

Opel Adam S 2017

פורסם

אז מה עושים במצב כזה?

אם אני אשים אוטם חדש על השכבה הקיימת זה לא יתפוס?

כמובן שלפני כן אני מנקה את הרכב עם ONR

פורסם

הבעיה שלא יועדים איזה אוטם יש לך, ותמיד רצוי ומומלץ להוריד הכל לפני ששמים אוטם / ווקס חדש.

כלומר שטיפה עם שמפו איכותי פלסטלינה וכו.

יש לך עדיין הגנה על הרכב? ווקס? אולי שווה לסחוב עוד חודש אם כן, ואם לא אז עדיף ומומלץ לעשות חדש.

אני לפני כל יישום של ווקס (ואצלי הרכב לא עבר טיפול דיטיילינג מקיף אלא רגיל) - עושה פלסטלינה ויישום מחדש של הגנה.

Opel Adam S 2017

פורסם

חברים אני צריך רוצה לשטוף את האוטו עם ONR ואז למרוח שכבה נוספת של אוטם כדי לחדש את האוטם הנוכחי.

השאלה היא האם אני צריך לעשות פלסטלינה לפני היישום או של האוטם החדש או לא ?

פורסם

אם אתה רוצה לחדש ולמרוח חומר נוסף מעל השכבה הנוכחית שיש על רכבך אז אין צורך בפלסטלינה.

אך אם אתה רוצה לקבל את התמורה רק לחומר שאתה מורח אותו אז יש להסיר מהרכב

כל חומר שקיים בו, וזה דורש ניקוי יסודי עם שמפו שיוריד כל הגנה שהיא -> פלסטלינה -> IPA.

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם

שים לב שהוא שם את השכבה הקודמת דיי מזמן, אז כן צריך פלסטלינה ככל הנראה אחרת האוטם החדש לא ממש יחזיק לו (אלא אם זה פוסו..)

Opel Adam S 2017

פורסם
שים לב שהוא שם את השכבה הקודמת דיי מזמן, אז כן צריך פלסטלינה ככל הנראה אחרת האוטם החדש לא ממש יחזיק לו (אלא אם זה פוסו..)

מה הסייג מהפוסו? יושב טוב גם ללא הכנה?

פורסם

הפוסו ישב לי כמה חודשים טובים על פאנל שיישמתי ללא הכנה כשרציתי ללמוד בערך את היישום שלו.

אבל כמובן שעדיף ב 100% לעשות ניקוי כללי קודם כולל פלסטלינה ורק אז ליישם.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...