Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך אלמד כיצד למכור ב- ebay ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבקש להתחיל למכור שם, והרשת מלאה, אבל ממש מלאה במדריכים כיצד עושים זאת. חלק מהמדריכים עושים שימוש נרחב בלוגו ובתצורה של איביי המקורי, מתיימרים להיות מדריך מוסמך? לא יודע.

הלכתי כבר לאיבוד.

אשמח לקבל קישור, אם אפשרי אז בעברית, כיצד נכנסים לעולם הזה.

תודה.

פורסם

ההמלצה שלי למוכרים מתחילים היא להתחיל עם דרופשיפינג. יש המון כלים שיוכלו לעזור לך בהם גם אני משתמש מהצד.

דרך דרופשיפינג לא תהיה עשיר אבל לאחר תקופה של כמה חודשים תוכל להרוויח מהשיטה 1000 דולר לחודש.

דרופשיפינג נכון יוכל להביא לך את כמות הפידבקים המספקת בשביל להתחיל למכור דברים נוספים, על הדרך לקבל Top Rated ולהגדיל את ההגבלה שאיביי נותנת.

המוניטין שלך באיביי הוא מה שיגרום לך למכור. ללא פידבקים קשה למכור.

חשוב להבין שאיביי זו לא זירה למוכירות חד פעמיות אלא יותר לעסקים.

תקרא באינטרנט על הנושא של הדרופשיפינג ואם זה יהיה הכיוון שלך אשמח לעזור לך.

פורסם

האמת, שאלה זו גם מטרידה אותי בשנה האחרונה.

ניסיתי כבר למכור לבד אבל זה קשה ולא הצלחתי עם זה !

עכשיו אני חושב לקחת קורס רציני, לא יודע? עוד לא החלטתי :roll:

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

זה מאד משנה,

יש אנשים שחושבים שהם יקנו סחורה סינית בכמות גדולה וימכרו אותה הלאה ברווח מטורף, זה לא בדיוק קורה, כי אתה בעצם מוצא את עצמך בתחרות מול הספק שלך והוא תמיד יציע מחיר זול יותר, אפשר לפתח את הדיון הזה אבל אני חושב שהבנת לאן אני חותר.

חלקי אופנוע שזרוקים בבית וחלק מכלי המטבח בבית אתה מתכוון למכור?

לא נראה לי שתתעשר מזה, מקסימום ישלם את חשבון הגז החודשי, אל תשכח שאיביי לוקחת עמלה של 8% (לא זוכר בדיוק), פייפאל לוקחת עוד 5% ומחזיקה את הכסף אצלה חודש ואז לוקחת עוד 8 ש"ח עמלה אם אתה רוצה להעביר פחות מ1000 ש"ח לחשבון.

וכל זה בלי להזכיר את רשויות המס, שעל פי השמועות פייפאל התחילה לשתף עימם פעולה ולמסור מידע על פעולות של ישראלים.

• תוכן חדש...