Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי פג'ו 107 (גיר רובוטי) מחברת השכרה דגם 2012, 90,000KM.

לא הספקתי עדיין לתדלק ולנסוע על מיכל שלם, אבל עכשיו בדקתי עם ה- OBD והאנג'י ויצאה לי צריכה ממוצעת של 1/13.

נסעתי בערך 15 דקות בכביש החוף במהירות של 100 קמ"ש.

הצריכה נראית לי ממש לא סבירה;

אני שכרתי לפני כן C1 ונסעתי עליה 3 ימים והשגתי צריכה דלק ממוצעת של 1/17.

יכול להיות שה- OBD מזייף? לחכות עד שאני אסיים נסיעה עם מיכל שלם ואתדלק?

איזו תקלה זו יכולה להיות? ואיך פותרים תקלה של צריכת דלק גבוהה מהרגיל?

פורסם

זה מיכל של 35 ליטר, שאמור להספיק לפחות או יותר 630 ק"מ שזה ממש על הגבול של סוף המיכל בנסיעה משולבת.

תעשה את הניסוי הזה מהתחלה ועד הסוף, אמור לצאת לך בסביבות 18 קמ"ל (מניסיון).

תקלות כאלה נגרמות כי אולי לא החליפו מסנן אוויר או שהוא אולי חליפי מסוג ממש זול, שווה אולי להחליף את זה, זה בדיוק 2 דק'.

מקסימום בטוח יש לך אחריות מחברת ההשכרה שקנית ממנה.

Polo 2012

פורסם

טוב, כנראה שהאנג'י באמת זייף והמצב טיפה יותר טוב אבל מקווה שהוא עוד ישתפר בהמשך.

נסעתי 560 ק"מ על 35 ליטרים יצאה לי צריכה משולבת של 1/16 ק"מ לליטר.

החלפתי 4 צמיגים לצמיגים חדשים (לצערי, הפעלתי שיקול דעת לא נכון והם הוחלפו לצמיגים סיניים)

פורסם

גם לי יש את הרכיב מאנג'י עם התוכנה של טורק. איפה אתה רואה צריכת דלק? אני רוצה גם לבדוק

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בדקתי שוב, רוב הנסיעות היו בלי מזגן יצא לי 32 ליטר על 570 ק"מ.

שזה סבבה לגמרי זה בערך יוצא צריכה של 1/17 אפילו טיפה יותר.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

עדכון:

- עכשיו 99% מהנסיעות עם מזגן. אני מקבל לרוב צריכה משולבת של 1/15 (לא רע, אבל ציפיתי לטוב יותר אני נוסע גם לא מעט בתוך העיר ויכול להיות שזה בגלל זה.)

- הזמנתי מאיביי פילטר אוויר ב-80 ש"ח כולל משלוח, הרכבתי אותו בשבוע שעבר אני אעדכן בהמשך האם השתפרה הצריכה.

בכל מקרה מאז ההחלפה, המנוע מגיב הרבה יותר טוב והוא הרבה הרבה יותר שקט. הוא הרעיש כבר בצורה ממש מוגזמת גם בסרק וגם בשיוט.

עדיין מדובר במנוע 3 צילינדרים אבל עכשיו הפעולה שלו הרבה יותר חלקה, שקטה ונעימה.

*כמה היו לוקחים לי על הזמנת פילטר אוויר+התקנה?

פורסם

בהחלט, צריכה של 1/18 תקבל בבין עירוני.

kwon קמ של 90 אלף לא גורם שום דבר למנוע גם בנפח כזה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
סתם סקרנות,

מה היה מצב הפילטר שהוחלף? מטונף? סתום?

את האמת, נראה קצת מפוייח ומאוד אפור אבל לא נראה סתום. יכול להיות, שזה משהו שאי אפשר לראות בעין.

• תוכן חדש...