Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי רדיו דיסק DVD של פרימייר , בצמה של המערכת יש את הכבלים הרגילים (+,-,צהוב,רימווט ורמקולים) וחוץ מהם יש עוד חמש כבלים שאין לי מושג מה הם ומה מהם אני צריך , אם מישהו יודע מזה כל כבל או לפחות חלק מהם ויוכל לעזור זה יהיה מעולה ..

הכבלים הם :

כתום שכתוב עליו REAR CAMERA (שזה כנראה אם אני רוצה לחבר מצלמת רוורס !?)

ורוד שכתוב עליו PARKING BRAKE

שחור שכתוב עליו KEY GND וחום שכתוב עליו KEY IN שהם בטח להפעלה של השלט (ואם אני צודק והם להפעלה של השלט אז לאן אני אמור לחבר אותם?)

וירוק שכתוב עליו LAMP IN

אם מישהו יודע מה אומר כל כבל או לפחות חלק מהכבלים זה יעזור מאוד ,.

תודה מראש ,.

פורסם

אז ככה (לפי דעתי,אולי אני טועה).

כתום נועד לקבל מתח ממצלמת הרוורס כדי לדעת מתי להכינס למצב נסיעה לאחור.

ורוד מתחבר לחיישן של הבלם יד כדי לדעת אם אתה עומד או בנסיעה,כשהבלם יד מורם יש לך פונקציות שלא קיימות בנסיעה (כמו צפייה בוידיאו).

שחור וחום אין לי מושג.

ירוק כנראה נועד כדי לעמעם את התאורה של היחידה כשאתה מדליק את אורות הדרך (ככה לפחות אצלי ברכב).

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

ואם אני רוצה להפעיל קליפים גם בנסיעה אז מה אני עושה עם הparking brake הזה .. והירוק מה שאמרת לאיפה אני צריך לחבר אותו ?

פורסם

לפי מה אני מבין הירוק הולך ל+ של אחד הפנסים/תאורת דש בורד. לא באמת שווה את המאמץ.

אם אתה רוצה לראות קליפים בנסיעה (במסכים שתחבר למכשיר זה אפשרי אגב,רק ביחידה עצמה לא) אז אתה צריך לבצע עקיפה לעסק. למכשירי פייונר יש דבר כזה:

http://www.ebay.com/itm/Pioneer-Parking-Brake-Auto-Override-Bypass-AVH-P1400DVD-AVH-P2400BT-AVH-P3400BH-/150749090410?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item231958926a

אולי במערכת שלך אין צורך בדבר הזה ויספיק לך רק לחבר את החוט לאדמה או למתח, עדיף שתחכה לעוד תגובות כדי שלא תגרום נזק בקטע הזה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

סבבה תודה אחי , מחכה לעוד תגובות מי שיודע בקשר לקטע עם ההפעלת וידאו בנסיעה , וגם בקשר לכבל השחור שכתוב עליו key gnd , והחום שכתוב key in ..

פורסם

הבנתי שהkey in וkey gnd הם כנראה לכפתורים של השליטה מההגה .. נשארה רק הבעיה עם הפארקינג ברייק ..

• תוכן חדש...