Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב אני מתלבט אם לקנות מיקסר ובלנדר משומשים של החברה הנ"ל , לטענת המוכר הם לא עובדים כלל .

יש לי בבית שנאי שממיר מתח מ- 110 ל-220 , שנאי של 3,000 וואט .

האם עלות תיקון של בלנדר ומיקסר כזה יכולה להיות יקרה מאוד ?

תודה מראש .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

כאשר מכשיר חדש עולה כמה מאות ש"ח קשה לי להאמין שההשקעה מוצדקת.

לפני מספר חודשים קניתי מיקסר חצי תעשייתי של קנווד (760 ש"ח בנתב"ג) והוספתי בלנדר פלסטיק בעוד 230 ש"ח (אמאזון אנגליה). סה"כ 1000 ש"ח למכשיר שאמור להיות באיכות גבוהה - איני רואה מקום לסכן סכום כלשהו, שאני מניח שיגיע לאי אילו מאות ש"ח - על מכשיר שאינו פועל ושעלות תיקונו לוטה בערפל.

דיווח על איכותו - לאחר ליל הסדר (האשה שומרת אותו בארגז עד פסח).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם הם חוברו לחשמל ישראלי ולכן כבר לא פועלים יותר לא הייתי נכנס לזה בכלל.

אם הוא פשוט לא בדק אותם ואתה יכול לבדוק אותם - תלוי בדגם.

חלקם בהחלט לא עולים פחות מ1000 ש״ח לשניהם.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

שכחתי את הסיבה העקרית לא לרכוש אותם - הם בנויים לזרם בתדר 60Hz. אצלנו 50Hz כך שהמנוע לא יפעל כנדרש אפילו אם הוא תקין ויש שנאי מספק.

חוזר ואומר לך - לך לחנות וקנה מכשירים חדשים, מותאמים לתקן הישראלי ועם אחריות יבואן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כל הטירחה הזאת של לחבר מיקסר לשנאי כבד שפולט חום רב לא מצדיקה את פער המחירים שאינו גדול במיוחד.

ממליץ בחום להתרחק.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...