Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבטחה בapr

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פולקוואגן מספקת ניידות משטרה שהוזמנו עם תוכנת APR

http://www.goapr.com/news/2010/06/07/volkswagen-provides-apr-tuned-police-cars-to-local-police-department-vote-for-vws-design/

יש עוד המון דוגמאות ואין אף חברה שיכולה להציג עשירית משיתוף הפעולה שיש בין VW לבין APR.

לטעון שאין רכביAPR משופרים מהחברה ובאחריות ולטעון שאין שת'פ זה- זה- השקר הגס ואם יורשה לי, חסר כבוד במיוחד.

לשפר בלי להתפשר

פורסם
רק בקשה אחת קטנה לפני שאני עונה.

אלי, הניסיון מלמד שאתה והחבורה נוהגים לירות לכל הכיוונים ומרחיבים את מעגל ההכפשה ככל שאתם נלחצים יותר ויותר לפינה.

כל מה שאני מבקש ממך (ומהנהלת הפורום) זה לשמור על ענייניות הדיון.

ישנן סוכנויות VW רבות בארה"ב ובעולם שבהם ניתן לרכוש רכב חדש עם תוכנת APR ולא לאבד את האחריות (בתנאי שכל ההתקנות נעשות בסוכנות עצמה).

לצערנו זה עדיין לא נעשה בארץ אבל במדינות רבות ובעיקר בארה"ב - זה אפשרי.

התשובה ברורה : אם יתגלה שברכב הותקנת תוכנת APR או כל תוכנה אחרת שאינה מקורית , תבוטל האחריות על הרכב באופן מיידי וכל הסיפורים על "שיתוף הפעולה " -לא רלוונטי אלינו ולא יעניין כאן אף אחד .

כשלקוח מתקין תוכנה ברכב חדש ,עליו להיות מודע לכך שבמקרה של תקלה ,יהיה עליו להחזיר את הרכב חזרה למקורי טרם כניסתו למוסך . אם לא יעשה זאת -לא יעזרו לו כל הסרטונים והתמונות היפות שפרסם כאן עמיתי והוא עלול לאבד את האחריות על הרכב.

הפרסום הנ"ל מנסה להציג את תוכנת APR כלגיטימית בעיני נציגי VW בישראל -אינו נכון,מעוות את המציאות ועלולה להטעות את הצרכן הישראלי.

אלי\אביחי,

כל הכבוד לכם על הדאגה ה"כנה" לצרכן הישראלי, אני בטוח שזה מגיע רק מאכפתיות לזולת.

אני בכוונה מציג את ההודעות בסדר שהן נכתבו כדי לחדד כמה אתם מבלבלים את המוח.

דודי לא הטעה אף אחד וציין מפורשות שכרגע אין אפשרות לרכוש תוכנת APR בעת רכישת רכב חדש מהסוכנות וכמשתמע מכך שזה יפגע באחריות.

תחרותיות זה דבר בריא וטוב וגם לכם יש מוצר טוב- למה אתם תמיד חייבים לשחק מלוכלך?

בא דודי ושם לכם סולם כדי לרדת מהעץ שטיפסתם עליו אבל כרגיל, אתה לא תדעו להגיד "צודק, טעות שלנו", במקום זה אתם מחפשים עוד נקודות לפגוע.

זה מוציא אתכם באור לא טוב (בלשון המעטה), מוציא אתכם כלא אמינים ורק משאיר טעם רע.

יכול מאוד להיות שהבורקסים אצלכם באמת מעולים אבל בכל הקשור לתחרות ו"ספורטיביות" יש לכם המון מה ללמוד ואתם יכולים להרגיש בנוח לפנות ל-PIT STOP, בטוח שהם יוכלו לשפר אתכם בתחום הזה.

דודי,

יצאת נביא :wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

^ +1..

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אביחי, אתה מניפולטור וחרטטן גרוע.

בארץ נהגו למכור בסוכניות סובארו רכבים עם קיט שיפורים של PRODRIVE (הכולל צנרת, ניהול וכו') שהינו מאושר ע"י סובארו העולמית! ונמכר בין היתר גם דרכה ישירות (בכל העולם חוץ מכאן) ממש כמו APR.

אמממה, בא שר התחבורה דאז שאול מופז והוציא תקנה שאסור למכור רכבים בארץ עם שיפורים, אפילו אם הגיעו מהחברה.

אז אביחי, תשלח בבקשה מייל לסובארו העולמית ותשאל את אותה השאלה שביקשת לשאול ונראה מה תהיה התשובה.

בוקר טוב.

השוואתך לא רלוונטית כאן כיוון שקיט פרו דרייב ,אכן שווק ע"י סובארו ואין חולק על כך .

אבל בעצתך ,עשיתי משהו טוב יותר :

שלחתי מייל לייצרן -פולקסווגן גרמניה ושאלתי אותם שתי שאלות.

1. האם הם עובדים בשת"פ עם APR ?

2. האם הם מכירים באחריות לאחר התקנת תוכנה של APR (או כל חברה אחרת)

מבטיח לפרסם את תגובתם כאן.

ודרך אגב- קוראים לי אלי ולא אביחי.

פורסם

פרט קטן שידעת כבר - למעט הגולף בווטרסי והמירוצים עם ה R8 LMS - השת'פ היה עם VW ארה"ב אז לא 'לשכוח' לשלוח גם לשם מייל טוב?

פניך למלחמה וחבל, הובאו בפניך לא מעט דוגמאות והוכחות ואתה בשלך. חבל.. שת'פ יש בשפע, העובדות מדברות. גירסה ספורטיבית. GTI V50 היתה באסיה, עובדה והרחבת האחריות גם על תוכנות APR היא ברמת הסוכנות בארה"ב - הכל נכתב והוכח כבר אז מה אתה רוצה מאיתנו? עושה רושם שכל מטרתך היא לפגוע ולא תתן לשום דבר להפריע לך אז מה השלב הבא אלי? רימונים?

לשפר בלי להתפשר

פורסם

מרוב הקישקושים פות"ש לא קיבל תשובה עניינית לשאלתו. [emoji15]

לגבי השפעה של תוכנה אגרסיבית יותר על אמינותו של המנוע (ולא משנה של מי התוכנה): בכללי האמינות יורדת וזה חד משמעית.

השאלה היא מה מידת הפגיע באמינותו של המנוע? האם היא מינורית או שלא?

אי אפשר להוציא יותר כ"ס בלי שינוי פיזי במנוע ולא לפגוע באמינות שלו.

If you can't go fast with 90hp, 900hp won't help you. © Bob Hall

פורסם (נערך)

דודי יקירי.

עד כמה שאני יודע , שמישהו אומר את המילה "ייצרן " ,הוא מתכוון למי שמייצר את המכונית ולא לסוכנות משנה בארה"ב או באסיה או בסינגפור שהחליטה לשווק דגם כזה או אחר ולציידו בתוכנה שלא מאשר הייצרן .

זהו !

להזכירך ,זו לא מלחמה ,מדובר בספורט מוטורי שאמור להיות תחרותי ,כיפי ומהנה לכולנו

ואני בטוח שיש לך דברים טובים יותר לעשות בשבת ׁ(וגם לי..) מאשר להתנצח מעל דפי האינטרנט-בוא נשאיר את זה למסלול...

שבת שלום.

אלי.

עריכה אחרונה על ידי E&A-AUTOSPORT
פורסם (נערך)
להזכירך ,זו לא מלחמה ,מדובר בספורט מוטורי שאמור להיות תחרותי ,כיפי ומהנה לכולנו

אם ההגדרה שלך לתחרויות\כיף\הנאה היא לנסות לפגוע\להכפיש את המוצר המתחרה ואת זה שמספק אותו, מזל טוב, אתה האלוף הבלתי מעורער.

תחרות הופכת למהנה וכיפית כשיש בה סולידריות ואלגנטיות ואפילו פירגון זו לא מילה רעה, אין לכם אף אחד מאלה וחבל.

כל מי שמכיר את הסצינה ועוקב אחר היריבות (הטבעית) בין הסדנאות לא יכול לפספס שבכל הזדמנות שיש (וגם כשאין) אתם לא תפספסו את ההזדמנות לבוא ולהשמיץ את המתחרים שלכם או את המוצר שלהם וזה אבסורדי כי לרוב מי שנוקט בגישה כזו של "משחק מלוכלך" זה מישהו שיודע שהמוצר שלו נחות משמעותית מזה של המתחרה שלו.

אני לא חושב שהמוצר שלכם נחות, אני אפילו חושב שהמוצר שלכם טוב, אבל אני גם יודע איפה הייתי בוחר לשים את הכסף שלי אם הייתי רוצה לשפר את הרכב, מעדיף 20 כ"ס ו-4 קג"מ פחות אבל אנשים "שוחרי שלום".

אלגנטיות חברים, לא מילה גסה.

עריכה,

אתה באמת מאמין שסוכנות כלשהי "יצרה" דגם שמצוייד באיבזור שנוגד את הוראות היצרן ומבטל את אחריותו?

כלומר VW סינגפור לדוגמא, יסתכנו באיבוד הזכיון שלהם למכירת דגמי VW כי החליטו למכור דגם שלא מאושר על ידי היצרן?

:roll:

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

דבר ראשון, אין דבר כזה סוכנות משנה בארה"ב.

דבר שני, אף סוכנות לא תסתכן בלאבד את הזכיון בגלל שידול לקוח לשפר את הרכב במסגרת האחריות ובעצם לרמות את החברה העולמית.

פורסם
תחרות הופכת למהנה וכיפית כשיש בה סולידריות ואלגנטיות ואפילו פירגון זו לא מילה רעה, אין לכם אף אחד מאלה וחבל.

...

אני לא חושב שהמוצר שלכם נחות, אני אפילו חושב שהמוצר שלכם טוב, אבל אני גם יודע איפה הייתי בוחר לשים את הכסף שלי אם הייתי רוצה לשפר את הרכב, מעדיף 20 כ"ס ו-4 קג"מ פחות אבל אנשים "שוחרי שלום".

בתור סתם צופה מהצד, שלא מעורב בסצנה ולא מכיר אף אחד מהמשתתפים - אני מסכים עם כל מילה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אני לא צד בעניין, לא מכיר את המתנגחים,אין לי וואג, היתה לי פעם אבל לא תהיה לי שוב בחיים ובכל זאת...

בסינגפור ניתן היה להזמין GTI מיוחדת עם קיט או תוכנה של APR בסוכנות ועל זה אין עוררין.

עשו זאת על דעת עצמם? לא נראה לי... בטח לא בסינגפור. אם מכרו כזאת בסוכנות אני כמעט משוכנע שגם אם זו יוזמה פרטית היא היתה מאושרת ע"י היצרן.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
אם ההגדרה שלך לתחרויות\כיף\הנאה היא לנסות לפגוע\להכפיש את המוצר המתחרה ואת זה שמספק אותו, מזל טוב, אתה האלוף הבלתי מעורער.

כל מי שמכיר את הסצינה ועוקב אחר היריבות (הטבעית) בין הסדנאות לא יכול לפספס שבכל הזדמנות שיש (וגם כשאין) אתם לא תפספסו את ההזדמנות לבוא ולהשמיץ את המתחרים שלכם או את המוצר שלהם וזה אבסורדי כי לרוב מי שנוקט בגישה כזו של "משחק מלוכלך" זה מישהו שיודע שהמוצר שלו נחות משמעותית מזה של המתחרה שלו.

עריכה,

אתה באמת מאמין שסוכנות כלשהי "יצרה" דגם שמצוייד באיבזור שנוגד את הוראות היצרן ומבטל את אחריותו?

כלומר VW סינגפור לדוגמא, יסתכנו באיבוד הזכיון שלהם למכירת דגמי VW כי החליטו למכור דגם שלא מאושר על ידי היצרן?

:roll:

+1..!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

השרשור הזה מעציב אותי.

הקהילה בארץ קטנה מדי בשביל כל בלבולי המח האלה.

לשאלת הנושא, שיפור רכב נעשה על ידי האלעת הלחץ במנוע, ע"י גילוח חומר מהמנוע (מה שנקרא פורטינג), ע"י העשרת התערובת (מה שגורר פיצוץ חזק יותר) על ידי הרמת הסל"ד המירבי ועוד, כל אלה גוררים איתם פגיעה מסויימת באמינות, אם עושים את השיפור באופן שקול, מחושב ומדעי (שיפורי רכב הם מדע מדוייק מאד) ובנוסף מטפלים ברכב בהתאם (החלפות שמן תכופות יותר למשל) ונוהגים בו בחכמה (פול גז בראשון על מנוע קר זה לא בחכמה), הפגיעה באמינות תהיה מינורית (אם כי עלויות האחזקה יעלו מעט).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
פרט קטן שידעת כבר - למעט הגולף בווטרסי והמירוצים עם ה R8 LMS - השת'פ היה עם VW ארה"ב אז לא 'לשכוח' לשלוח גם לשם מייל טוב?

פניך למלחמה וחבל, הובאו בפניך לא מעט דוגמאות והוכחות ואתה בשלך. חבל.. שת'פ יש בשפע, העובדות מדברות. גירסה ספורטיבית. GTI V50 היתה באסיה, עובדה והרחבת האחריות גם על תוכנות APR היא ברמת הסוכנות בארה"ב - הכל נכתב והוכח כבר אז מה אתה רוצה מאיתנו? עושה רושם שכל מטרתך היא לפגוע ולא תתן לשום דבר להפריע לך אז מה השלב הבא אלי? רימונים?

דודי התגובות שלך פשוט תאווה לעיניים, יישר כוח.

• תוכן חדש...