Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צילום חתונה בשעה וחצי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בערב אני מקבל טלפון מחברה טובה של אישתי ושלי.

היא בלחץ בגלל שהיא שושבינה והצלם שהיה אמור להגיע לחתונה של חברה טובה שלה, הבריז, והיא צריכה צלם דחוף.

היא יודעת שאני לא אוהב לצלם חתונות, ובכלל יש לי למודים בימי שבת, אבל בכל זאת מתעקשת.

הלימודים מתחילים ב10 והחתונה מתחילה ב08:30, אמרתי לה שיהיה לחוץ בשבילי מבחינת הזמן, וגם ככה יבואו אנשים עם מצלמות, אותה לא עיניין, היא רוצה שאני יבוא, הסברתי לה שאני יכול לבוא אבל רק לשעה וחצי וגם זה בלחץ.

היא הסכימה, זמן להכין את המצלמות לא היה כל כך.

היום בבוקר, בחוץ מינוס 5 מעלות, אני גמור מעייפות, יש עוד יום לימודים ארוך, היא רואה אותי מחייכת וקופצת עלי,

היא כל כך התלהבה, שכבר לא זכרה שהיא השושבינה, והתחילה לסחוב לי את הדברים, הכל כדי שיהיה לי נוח לצלם.

עם כל העזרה, יותר מדי זמן להתארגן לא היה, מוצא פינה יחסית שקטה, מוציא את הציוד ומתחיל לצלם.

רציתי לנסות את הפוג'י בזמן אמת, אבל פשוט לא העזתי, העדפתי ללכת על בטוח, הקנונים יצאו לפעולה, רוב הזמן צילמתי עם ה5D MK1.

והנה מספר דוגמאות לצילום חתונה בפחות משעה וחצי :?

IMG_2601-2.jpg

IMG_2841.jpg

IMG_2885.jpg

IMG_2922.jpg

IMG_3217.jpg

IMG_3238.jpg

IMG_3257.jpg

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תמונות מעולות!

כנראה שהלוק האירופאי של המצולמים + מזג האוויר המעונן + כל חיפויי העץ על הקירות עושים את שלהם,

יש פה סגנון ייחודי שלא ראיתי באף תמונות חתונה מהארץ.

ראיתי בתיק שלך שיש גם עדשה של טמרון, למה לא השתמשת גם בה?

פורסם (נערך)

חאפלות קיימות אבל לא כמו בארץ :lol:

תודה, החתונות בעיריה זה משהו מיוחד, הטאמרון היא בתור רזרבה, 24-70 ממ, אני משתמש בה רק כשיש צורך (כמעט ואין), אני אוהב יותר את הסיגמא והקנון, הן חדות ועמידות.

הציוד שלי צריך להיות עמיד, הטאמרון לא כזאת.

IMG_2627.jpg

IMG_2727.jpg

IMG_3163.jpg

עריכה אחרונה על ידי renaultfreek
פורסם

אתה מצלם בשתי המצלמות בו זמנית כאשר על כל מצלמה מורכבת עדשה אחרת?

אחרת זה נראה לי סיוט לצלם חתונה עם עדשות פריים ולא טלפוטו.

ושוב, כל פריים נראה שנלקח מסרט. תמונות מעולות.

פורסם

תודה, אכן זה סיוט אבל מתרגלים, המצלמות תמיד עלי, או על הרצפה לידי, תלוי בפריים, בטקס שכולם יושבים, מצלמה אחת עלי והשניה על הרצפה, וכשהקצב מתגבר, 2 המצלמות עלי.

פורסם

תוצאות יפות מאד!

ובחירת הציוד רק אומרת "דרשני", לא צריך זומים או סופר זומים או גופים מטורפים, גם עם כלים קצת יותר ישנים אפשר לקבל תוצאות טובות מאד.

Kreios, יש הרבה אנשים שלא מסוגלים לבנות קומפוזיציה עם עדשת זום, בעדשת פריים "זה מה יש" ומקסימום לוקחים שני צעדים קדימה או אחורה. לעבוד עם שני גופים בחתונה זה מאסט, וחוסך המון זמן יקר בהחלפת עדשות.

אני בעצמי עכשיו בהליך של רענון התיק אחרי שעברתי ל FF והכיוון הוא גם 35+85+20 מ"מ וזה מבחינתי מכסה כמעט את כל מה שארצה לצלם בטיול או ביומיום.

פורסם

שימוש מושכל ב-35, לראות וללמוד.

אהבתי את החלונות העצומים, כשאני משווה לצילום "אור חלון" בחלונות הזעירים שבביתי, ובכן...

איך התמודדת עם הצללים, באמת? היה דרוש מילוי כלשהו עם מבזק

או שהקפדת לחשוף בדיוק על הקשקש כך שהחלון לא יישרף מדי?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...