Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוב אלה שמחתימים הם בכלל קבלני קולות נכלוליים ולא קבלני בניין.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אילו נתונים?

מדובר על 6 בנייני רכבת, 4 כניסות, 4 קומות, 32 דירות בבניין ועוד 5 בניינים של 16 דיירים כל אחד (אלו שיותר קרובים לים). גוש 10444 חלקות 1763 עד 1773 וגם 1809 עד 1812. ראה תמונה.

1. מה תוספת הבנייה המוצעת לדיירים?

2. מדובר בעלויות בנייה ופינוי גבוהות, עם עלויות מימון שקרובות לרצחניות. הייתי נזהר מאוד.

פורסם

25 מ"ר שכוללים מרפסת 10-12 מ"ר וממ"ד (כמובן בבניין עם מעליות וחניות וכד').

הדירות כיום 2 חד'. 40 מ"ר בטאבו.

משכנתא זה קל

פורסם
25 מ"ר שכוללים מרפסת 10-12 מ"ר וממ"ד (כמובן בבניין עם מעליות וחניות וכד').

הדירות כיום 2 חד'. 40 מ"ר בטאבו.

אם ה-25 מ"ר כוללים בתוכם מרפסת וממ"ד - השטח המוצע לדעתי מאוד נמוך.

פורסם (נערך)

בגדול ההצעה נשמעת לא מפתה (בלשון המעטה) אני מאמין שאפשר לקבל יותר (לפחות לפי הנתונים היבשים)

כמו שרשמו לך כבר צריך למצוא יזם/קבלן חזק מאוד שיש לו גב כלכלי ענק כדי לבצע פרוייקט בסדר גודל כזה , מדובר כאן על סכומי ענק החל מתשלום שכירות חודשית לכל דיירי המתחם עד לסיום הפרוייקט וכמובן העלות המטורפת של הקמת מתחם בסדר גודל שכזה.

ישה מספר הדירות העתידי שציינת הוא נתון או השערה ? נשמע לי יחס בנייה נמוך .

אולי לא קלטתי שכבר התייחסת לעיר המדוברת אבל אני מנחש שמדובר בקריית ים ?

עריכה אחרונה על ידי Wonka
ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
אם ה-25 מ"ר כוללים בתוכם מרפסת וממ"ד - השטח המוצע לדעתי מאוד נמוך.

ראה מתוך החוזה

אכן קרית ים

Capture.JPG

משכנתא זה קל

פורסם

תוספת 25 מטר שכוללת בתוכה את הממד + מרפסת שמש .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תוכן חדש...