Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אבקש ייעוץ לרכישת רכב ידני זול לאחזקה ואמין עד 50K

לא משנה לי אם זה מיני או סופר מיני.

עדיפות לשנתון הכי גבוה שניתן, והתגמשות קלה מאד אם ממש יצריך.

חשבתי על פאביה ( אני יודע שזה הרכב הטוב בהסטוריה ושום דבר לא משתווה לאליו)

I20?

I10?

ספלאש?

ריו?

המלצתכם בבקשה.

פורסם (נערך)

תכניס למשוואה את האיביזה, אולי אני קצת משוחד אבל עמדתי לפני חודשיים בהתלבטות כמו שלך ובחרתי באיביזה.

הi20 לא מרגישה לי מהנה לנהיגה, ההגה מאוד אנמי וחסר כל תחושה.

אגב...לגביי צריכת הדלק לי היא שותה 1 ל15 בבינעירוני מדובר בדגם 1.4 ידני

עריכה אחרונה על ידי fishmanl
פורסם

אני הייתי בנעליים שלך לפני שנה ובחרתי בפונטו איבו

בקצרה: אם אתה מחפש רכב משנתון גבוה, פרקטי, מאובזר, נוח וחסכוני בדלק - עלולה להתאים

אם אתה מחפש רכב חזק, ספורטיבי, עם 'מותג' שאוהבים בארץ - אז לא

אני איתה כבר שנה, שמח בחלקי ושמח שנברתי המון בפורום והלכתי עליה (לא הייתי מדמיין לרכוש פיאט לפני שקראתי כאן פוסטים בפורום). למען האמת אני כ"כ מרוצה שמחר אני כנראה רוכש לה אחות גדולה (בראבו) - לא במקום אלא בנוסף. הלקוח הישראלי כ"כ שונא את פיאט על שנותיה הגרועות, שערך הרכב פשוט נשחט באלימות והופך אותה לאטרקטיבית בתור יד2 (וקטסטרופה בתור יד1...).

אגב, בשנה שהיא אצלי לא היתה שום תקלה מלבד נורות שרופות (ומחשב הדרך התריע עליהן - אחלה פיצ'ר!)

אם אתה מאזור הצפון, אתה מוזמן לבוא ולהתרשם מהרכב 'על רטוב'.

בהצלחה בכל מקרה!!

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

תודה רבה על התשובות המפורטות

בנוגע לפונטו, אני באמת מאמין שהרכב מצויין.

הבעיה היא שאני אידיוט,ולא כל כך רוצה פיאט.

אעדיף רכב שישמור על ערכו טוב יותר ובעל שוק עדיף.

כמובן שהכל ספקולציות ,אבל סטיגמות אתה יודע.

איך קיה ריו ידנית? אם אוכל להשיג במחיר או בהתגמות קלה

פורסם

בתנאי השוק הקיימים אין (כמעט) דגם ששומר על ערכו.

עוד אופציה ששווה בדיקה בסגמנט המיני: שברולט ספארק (אפשר להשיג חדשה 0 ק"מ מליסינג ב-55K כולל איבזור ואגרת רישוי)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

היא עדיין לא עלתה כאן לדיון, אז הייתי מציע לבדוק גם את אופל קורסה.

יש את דגם אנג'וי עם מנוע 1.2 ליטר וגיר ידני שאפילו מגיע בתצורת שלוש דלתות מגניבה שנראית מצויין. בתקציב שלך תוכל למצוא אחת כזו משנת 2011-13.

בנוסף, יש כמובן גם דגם חמש דלתות שנקרא אסנטיה. הוא מגיע גם כן עם תיבה ידנית ועם מנוע 1.4 שיהיה קצת חזק יותר אבל מין הסתם פחות חסכוני. בניגוד למצופה, הדגם הזה לא יקר יותר משמעותית מדגם שלוש הדלתות וגם כאן תוכל למצוא מכונית מאותם שנתונים פחות או יותר.

פורסם

הריו אחלה רכב, ובכללי קיה אמינים (בעלים גאה של הספורטאג' שלהם). בגדול קיה נותנים אחריות של 7 שנים, אז זה קצת נותן שקט גם אם אתה לא קונה חדש מהניילונים. אפשר להשיג שנתון גבוה במחיר טוב יחסית.

• תוכן חדש...