Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הגיע הזמן לטפל ברכב הליסנג שלי ממקום העבודה. ברכב הקודם לקחתי את הרכב באופן עצמאי למוסך המורשה עבור כל טיפול ותיקון. חברת הליסינג הייתה סוגרת עם המוסך את התשלום וכמובן שלא הוצאתי כלום מכיסי.

תמיד דאגתי שהרכב יהיה במצב אופטימלי והתייחסתי אליו כאילו זה הרכב הפרטי שלי.

אשתי היא המשתמשת העיקרית ברכב ולכן זה כה חשוב לי.

החלפתי רכב והגיע הזמן לטיפול הראשון, מתלבט האם כדאי להמשיך במגמה הקודמת ו"לשרוף" בוקר שישי או יום חופש במיוחד עבור הטיפול.

האפשרות הנוספת שרובם בוחרים בה היא פשוט להחנות את הרכב בחניית הטיפולים בעבודה ולחזור בסוף היום ולאסוף את הרכב בתום הטיפול.

מצד אחד לא מפסיד יום חופש, לא משקיע שום זמן, אבל מהצד השני הרכב יטופל במוסך כל שהוא, ללא שום בקרת איכות.

מה דעתכם?

עריכה אחרונה על ידי banji man

S60 Rdesign

פורסם

בשביל מה מורידים לך על רכב צמוד?

הרכב לא שלך, תן לחברה לטפל בו, אם זה היה רכב פרטי שלך אז תיקח אותו בעצמך.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)

עדכון מהיום: בהתאם למדבקת "הטיפול הבא" על השמשה הקדמית שמציינת טיפול ב15K, ניגשתי למרכז השרות במקום העבודה כדי לבדוק לגבי הטיפול.

להפתעתי נאמר לי שמדובר בטעות והרכב שלי מסוג קיה סיד 2014 מטופל כל 30K. הנציג נתן לי מדבקה חדשה של "הטיפול הבא ב30K". הוא הוסיף: "תחזור לטיפול בעוד 15K"

בדיוק מזה חששתי, לחכות תקופה ארוכה ללא טיפול נראה לי לא תקין לאור העובדה שהרכב צובר ק"מ בקצב יחסית איטי.

האם ידוע לכם על מקסימום זמן של 12 חודשים בין טיפול לטיפול ללא קשר למס הק"מ?

ספר הרכב לא ברשותי כרגע אבל מצאתי את המפרט הבא:

http://www.kia.co.uk/~/media/images/sports%20sponsorship/kia%20service%20schedule_feb%202015.ashx

עריכה אחרונה על ידי banji man

S60 Rdesign

פורסם

אהלן, ממליץ לרדת משגרת טיפולים של 30K ולרדת ל- 15-20 גג, זה כל כך תורם למנוע, במיוחד החלפת שמן מנוע.

אם הרב לא נוסע הרבה בעצם נסיעות קצרות אז זה אם אני לא טועה נחשת ''תנאים קשים'' ובתנאאים האלה במאת

כדאי לקצר את זמני הטיפול.

ולטפל באופן עצמאי, הכנופיה תישמח לעזור לך אבל תברר עם החברה שלך שלא יהיו

בעיות.

רועי

• תוכן חדש...