Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

האם למישהו יצא לרכוש דגמ"ח צבאי ארוך בסגנון הנ"ל:

$_57.JPG

בעיקרון אם קיימת חנות בארץ זה יהיה עדיף כי אז ניתן יהיה לראות בדיוק מה קונים. עם זאת, באיבי ישנם הרבה מוכרים של המכנסיים הללו במחירים סבירים לגמרי, החיסרון הוא שמדובר בסוג של יריה באפלה, בעיקר בנושאי הביגוד, לא ניתן לדעת מה תקבל.

תודה רבה.

פורסם

~

בדומה לפאביה, one does not simply הולך ורוכש מכנסי הסוואה. בשביל לדעת אם אתה מוכן לזה כדאי שקודם תענה לעצמך על השאלות הבאות:

• האם יש לך סבתא שחיה איתך בבית ומבלה את רוב הזמן על הספה בסלון?
  • האם מעל הספה בסלון תלוי שטיח?
  • האם אתה יודע מי זה צ'בורשקה ומה מקור השם שלו?
  • האם אתה מבין שמכנסיים כאלה לובשים אך ורק בשילוב עם חולצת פסים?
  • האם פלג הגוף העליון שלך מפותח מספיק בשביל להצטלם עם המכנסיים וללא חולצת פסים?
  • האם יש לך לפחות שלושה חברים שקוראים להם אלכס? (כולל וריאציות סבירות כמו סשה, סניה ושוריק)

אם ענית בשלילה לשתיים או יותר מהשאלות לעיל... מצטער, יש לי חדשות רעות בשבילך.

אם הצלחת לעבור את המבחן, מומלץ לעשות סקר שוק טלפוני בין חנויות ציוד טקטי בקרבתך. סקר טלפוני, בגלל שהאתרים שלהם בד"כ מנוהלים ע"י סבתא של אלכס ולכן כוללים מידע חלקי, אם בכלל.

בהצלחה.

פורסם (נערך)

Derish, מה הייתי עושה בלעדיך, תודה מקרב לב.

אריק, בבקשה אל תחשוף אותי, הפרופיל שלי נמצא תחת מעקב. בהזדמנות זו, אם כבר הנושא הועלה, אני מחפש רכב אולם למעמד, אולי תלווה לי את שלך? אבל שוב, מבלי שאף אחד ידע, שחלילה שום חוליה של צבא אסד לא תבצע לי כיפה אדומה, בטח לאור היתרון הלוגיסטי שעתיד להיות לי בזכותך. האם חיובי? רות, עבור. (אללה אכבר).

עריכה אחרונה על ידי UniqueZ

פורסם

יש גם משהו כזה בworker בבית פנורמה בת"א

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני גם מחפש משהו כזה, נוח לעבוד איתו?

לעבוד בפלחה, בנגריה או בבית דפוס? תהיה קצת יותר ספציפי.

בעקרון זה לא הצבע שקובע אלא הגזרה, ובעיקר היכן נמצאים הקפלים ביחס למפרקי הברכיים. במילים אחרות, האם אתה יכול לכופף את הברך כך שהמכנס יתרומם ולא "יתקע" ו/או יגביל את התנועה שלך. בשביל זה צריך למדוד את הזוג הספציפי ולא לסמוך על אנשים בפורום.

אישית אני מעדיף מהסיבה הזאת מכנסי scrubs (כאלה של צוות רפואי בבי"ח), אבל הם עשויים מבד דק ולכן אינם מתאימים לעבודה הדורשת מיגון או כלי עבודה בכיסים. יש גם ג'ינס דגמ"ח שזה בכלל שוס, 60 שקלים במחסני הביגוד של דרום נתניה.

אין כמו מכנסי ב' צבאיים לעבודה.

עניין של טעם - אני למשל מעולם לא התחברתי אליהם. כשהייתי בחיל האוויר אהבתי לעבוד עם מדי א' ירוקים, הם היו הרבה יותר נוחים ונעימים למגע בגלל הבד הדק יחסית. מה שכן - חולצות הזית שחילקו לנו אז משרתות אותי עד היום. זה באמת שווה את משקלו בזהב.

פורסם

מדי א' עבודה עשויים דקרון, לי אישית לא הכי נוח לעבוד איתם. הם גם דקים יותר וגם קצת מגבילים לי את התנועה.לעומת זאת ב', עשויים כותנה עבה, ובחלק מהמקומות (ברכיים לדוגמא) עשויים שתי שכבות. אני מסתובב ביום-יום כבר מעל שנה וחצי עם זוג אחד של מכנסי ב', אשר עוברים כביסה חזקה פעם בשבוע, ואין עליהם אף קרע או משהו שמתקרב לזה. קשה לי להאמין שא' או מכנסי קאמו אזרחיים יחזיקו ככה.

פורסם

~

יש מכנסיים שיחזיקו חצי שנה ויש כאלו שיחזיקו חמש. תלוי בזוג הספציפי, באופי השימוש ובמבנה הגוף של הלובש (המשפיע על האזורים שנשחקים יותר).

הכי טוב ללכת לעבוד תקופה במפעל שמחלקים בו בגדי עבודה. תוך חמש שנים צוברים מלאי שיספיק עד סוף חייך, כל עוד לא אכפת לך ללכת עם הלוגו של המעסיק לשעבר לכל מקום. True story.

• תוכן חדש...