Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי כמה חומרים, ביניהם ONR ירוק, שמפו של גייז, פוליש של מגווירס, תרסיס ניקוי פנימי של מגווירס, APC של שופרסל ועוד...

עכשיו רציתי לשאול, הבאתי ארגז קרטון לבגאז ואני רוצה לאחסן הכל שם, מסודר והכל בתוך הקרטון, השאלה שלי האם זה תקין?

האם זה לא פוגע בחומרים? ואם כן איזה חומרים בכל זאת אני יכול להשאיר שם?

פורסם

שמפו

של

גייז !

ולשאלתך, אל תשמור את החומרים בבגאז׳, שאלה של זמן עד שאחד מהבקבוקים לא ישרוד את הטלטלה.

שמור את הארגז במקום מוצל, נייח.

"יאללה בירי".

פורסם

ממליץ לשמור בבית ולא ברכב, תשאיר לך אולי בקבוק ספריי מהול ב ONR למקרים של לשלשת יונים וכדומה.

זה סתם משקל ברכב (אמנם קטן) וזה סיכוי שיישפך לך משהו / פחות מקום.

כמו כן בקיץ זה סתם יושב לך בחום ולך תדע איך זה משפיע, על ווקסים לדוגמא לא כדאי.

Opel Adam S 2017

פורסם

הטלטלה פחות מפריעה לי כי אפשר לקבע את הארגז ואת המוצרים בתוכו, משקל זניח במיוחד שב90% מהזמן אני נוהג לבד ברכב, ושאר הזמן אני עם חברה שלי או משהו. הפחד שלי זה שהחומרים יתקלקלו בשמש, שהאפקטיביות שלהם תהיה נמכוה יותר או שבכלל לא. אם יש מוצרים שאסור שיהיו בחום בכלל הייתי רוצה לדעת כמו ליאב שאומר על ווקס שאסור בחום. בשמש כמובן הם לא יהיו כי הבגאז לא נשאר פתחו :)

פורסם

עדיין, תחשוב שבקיץ חום מוות בחוץ והמוצרים האלו מתבשלים לך בבגאז'. אני לא יודע עד כמה זה יפגע אבל למה לך?? שמור באיזה ארון.

לדוגמא אני גר ביחידת דיור של חדר אחד יחסית גדול, שמתי בשירותים ארונית קטנה של כתר שמספיקה לרוב המוצרים, פתר לי את רוב הבעיות.

כשצריך לשטוף אני קם בבוקר עושה סדר ומכין את מה שצריך ויוצא לרכב.

אם כבר, למקרה ממש SOS שאם שכחתי את הדברים ונסעתי לדרום להורים (אני מראשלצ) אז אני שומר ברכב בקבוקונים קטנים 50-100 מ"ל של החומרים, כמו תרסיס QD / ONR מרוכז / שמפו בבקבוקון שפריצר קטן שקניתי מהאיביי. מספיק לכמה שטיפות.

Opel Adam S 2017

פורסם
עדיין, תחשוב שבקיץ חום מוות בחוץ והמוצרים האלו מתבשלים לך בבגאז'. אני לא יודע עד כמה זה יפגע אבל למה לך?? שמור באיזה ארון.

לדוגמא אני גר ביחידת דיור של חדר אחד יחסית גדול, שמתי בשירותים ארונית קטנה של כתר שמספיקה לרוב המוצרים, פתר לי את רוב הבעיות.

כשצריך לשטוף אני קם בבוקר עושה סדר ומכין את מה שצריך ויוצא לרכב.

אם כבר, למקרה ממש SOS שאם שכחתי את הדברים ונסעתי לדרום להורים (אני מראשלצ) אז אני שומר ברכב בקבוקונים קטנים 50-100 מ"ל של החומרים, כמו תרסיס QD / ONR מרוכז / שמפו בבקבוקון שפריצר קטן שקניתי מהאיביי. מספיק לכמה שטיפות.

כן אני חושב שאתה צודק, אני יקנה לי כמה שפריצרים וישים לי באוטו, את השאר אני יאחסן בבית.

פורסם (נערך)
שמפו

של

גייז !

ולשאלתך, אל תשמור את החומרים בבגאז׳, שאלה של זמן עד שאחד מהבקבוקים לא ישרוד את הטלטלה.

שמור את הארגז במקום מוצל, נייח.

ציפופו,הם צריכים חומר סיכוך.......לאגזוז,במיוחד בין שפריץ לשפריץ :ladysman:

עריכה אחרונה על ידי GUGY
  • תוכן חדש...