Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קוד דגם - סקודה פביה Elegance TSI - שנת 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

נתקלתי בבעיה מול חברת הביטוח ואבקש את עזרתכם פה..

אני צריך כעת לחדש את הביטוח. התקשר אליי נציג של חברת ביטוח כלשהי ואמר לי שקוד הדגם שלי הוא לא 676152 כפי שמופיע לי בביטוח של השנה האחרונה. מאחר וקוד דגם זה מתייחס לAmbiente.

כאשר הוא חיפש elegance הוא לא מצא. אז הוא אמר שנעשה ביטוח על קוד דגם 676154 שזה בכלל דגם פביה ספייס...

האם מישהו יכול לעזור לי למצוא את קוד הדגם הנכון ? מצורף רישיון רכב.

:shock::shock::shock:

תודה :)

רישיון רכב.jpg

פורסם

כפי שרשום תחת הסעיף "קוד" ברישיון הרכב - 676-2351. למרבה הפליאה, קוד 676-0152 לא קיים, יש 0151 ויש 0153, אבל לא 0152. ייתכן כמובן שהנתונים שלי לא מלאים, וייתכן שחברות הביטוח עובדות עם קודי דגם אחרים מאשר אלה של משרד התחבורה.

פורסם

הוא מדבר על קוד דגם של "לוי יצחק".

הקוד הנכון הוא 676152. זה הקוד של פבייה אמביאנט, ויש תוספת של 5% על אלגנס.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

מעניין. למה בעצם יש ללוי יצחק קוד דגם נפרד מזה של משרד התחבורה, אם הקודים נראים כל כך דומים? נראה כמו מקור לא אכזב של טעויות בזיהוי כלי רכב בזמן ביצוע ביטוח שחברות הביטוח יחגגו עליו במקרה של תביעה.

פורסם

הקוד הנכון הוא 676152. זה הקוד של פבייה אמביאנט, ויש תוספת של 5% על אלגנס.

הי. תודה רבה על התגובות.

איך אתה יודע שצריך להתייחס ל676152?

אני מפחד שיווצר מצב בו אצטרך להפעיל את הביטוח (מקווה מאד שלא..) ויתנו לי לפי אמביאנט למרות שהרכב שלי שווה יותר. מאחר והביטוח הוא לפי אמביאנט.

פורסם
אני יודע כי זה מה שכתוב במחירון לוי יצחק. צירפתי תמונה.

[ATTACH=CONFIG]412281[/ATTACH]

מלך אתה. תודה.

אגב, יש למישהו פה מושג מה ההגדרה של נוסע מזדמן?

המקרה שלי הוא שאני ואשתי בני 30, ולפעמים כשאנחנו נוסעים להורים שלה, אחותה הקטנה (27) לוקחת את הרכב לחצי שעה - שעה.

זה לא קבוע אבל פעם ב.. זה קורה.

האם יכול לעשות ביטוח של בני 30 ומעלה עם איזכור של נוסע מזדמן? או שכדאי לי כבר לספוג את הפער במחיר (700 שקל בערך) ולחסוך בעיות עתידיות?

• תוכן חדש...