Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני באופן קבוע מתדלק מיכל מלא, ונוהג עד שמיכל הדלק כמעט ריק - כך אני עוקב אחרי הקילומטראז'. הרכב (פולק' פולו 2001 ידני) בד"כ עושה 520-550 ק"מ למיכל.

לפני כחודש הרכב פתאום ירד לכ-420 ק"מ. אחרי כשבועיים המנוע התחיל להיכבות בטורים נמוכים. לקחתי את הרכב למוסך ושם עשו ניקוי בית מצערת. המוסכניק אמר לי לחכות עד שיש כחצי מיכל דלק ואז להוסיף תוסף ניקוי BG-K44.

לפני 4 ימים עשיתי את זה ותוך כמה שעות המנוע התחיל לגמגם בטורים נמוכים - במיוחד בעליות ובהחלפות הילוכים. אתמול הגעתי לרבע מיכל ותדלקתי מיכל מלא. המנוע עדיין מגמגם.

האם התוסף ניקוי שחרר חלקיקי פיח מהמערכת ועכשיו הם משבשים את המנוע? האם הבעיה תחלוף כשהפיח יצא החוצה? לחכות כמה ימים עם זה ולראות מה קורה או למהר למוסך כי זו בעיה שיכולה לעשות נזק?

תודה!

פורסם

לא יודע לגבי כל מה ששאלת אני לא כזה גאון...

אבל מה שאני כן יודע זה שלא בריא לסוע עד שהמיכל כמעט ריק כמו שאתה עושה...

פורסם

כצעד ראשוני נסה לתדלק בתחנה אחרת. אם זה לא ישנה את התנהגות הרכב אני מציע שתפנה למוסך המתמחה ברכב שלך, הם מכירים את כל הבעיות והמחלות.

K44 אגב ממלאים על מיכל מלא, לא חצי מיכל.

ואין שום בעייה לנסוע עד שהמיכל מתרוקן, מספיק כבר עם המיתוס המטופש הזה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

במכוניות עם ק״מ גבוה שלא עשו ניקוי .יש סיכוי ששמים תוסף כזה הליכלוך שמצטבר סותם את מסנן הדלק ,במיקרה הטוב במיקרה הרע ניסתמים המזרקים .כבר קרו לי 2 המצבים .

פורסם
לפני כחודש הרכב פתאום ירד לכ-420 ק"מ. אחרי כשבועיים המנוע התחיל להיכבות בטורים נמוכים. לקחתי את הרכב למוסך ושם עשו ניקוי בית מצערת.

פו"ש - כשאתה מדומם מנוע, האם דוושת הבלם הופכת מיד לקשה וחסרת תגבור?

אם כן, הבעיה שלך דווקא בצינורית וואקום של בלם שדולפת וגורמת לחדירת אוויר גם לסעפת היניקה.

תופעה ידועה ונפוצה בדגמים האלה.

פורסם
במכוניות עם ק״מ גבוה שלא עשו ניקוי .יש סיכוי ששמים תוסף כזה הליכלוך שמצטבר סותם את מסנן הדלק ,במיקרה הטוב במיקרה הרע ניסתמים המזרקים .כבר קרו לי 2 המצבים .

קרה לי בסופר לנסר שה - k44 סתם לי את אחד המזרקים .

בנוסף , המוסכניק שלך לא יודע לקרוא את ההוראות של התוסף ?

הוא יודע טוב יותר ממהנדסי BG ?

פורסם

לא הייתי ממהר להאשים את התוסף. אם מגיעים למצב כזה שתוסף גורם לבעייה במערכת אז המערכת הייתה במצב רע עוד לפני שהוסיפו אותם, תוצאה של הזנחה ותו לא.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

המנוע ממש לא מוזנח, ובד"כ במצב מצויין.

השאלה האם למהר חזרה למוסך או שיש סיכוי שעוד כמה ימי נסיעה הבעיה תעבור.

• תוכן חדש...