Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

שמתי לב שתמיד מחפשים פה בפורום apc של שופרסל.

רציתי לעדכן שנכון לאתמול בערב עמדו עשרות של apc ירוקים בשופרסל שלי בחולון ברחוב חנקין פינת חומה ומגדל.

תהנו.

פורסם

גם בשופרסל בתחנה המרכזית החדשה בראשלצ יש - שבוע שעבר נקנו 2 יחידות

"החיים קשים. הם קשים יותר אם אתה טיפש"

פורסם
סורי על הבורות. אפשר יותר הסבר על ה- APC הזה ולאיזה שימוש משתמשים בו?

זהו חומר חיטוי כללי וחזק, אני משתמש בו לריפודים בעיקר... הוא מסיר כתמים חזקים ועקשניים..

פורסם

אם נניח יש לי כתם בדשבורד, זה יכול להוריד את הכתם מבלי להרוס את הדשבורד או את הגוון של שלו?

לאיזה עוד מקומות הוא מתאים? האם צריך לדלל אותו באיזשהו חומר אחר?

אשמח לדעת מה ההבדל בין APC ל- ONR.

שלומי.

פורסם
אם נניח יש לי כתם בדשבורד, זה יכול להוריד את הכתם מבלי להרוס את הדשבורד או את הגוון של שלו?

לאיזה עוד מקומות הוא מתאים? האם צריך לדלל אותו באיזשהו חומר אחר?

אשמח לדעת מה ההבדל בין APC ל- ONR.

כן, APC הוא חומר מרוכז מאוד וצריך לדלל אותו עם מים, אם אתה רוצה לנקות את הדשבורד תדלל ביחס של 1:10 עם מים.

אתה יכול לנקות איתו את השטיחים, ג'אנטים ואפילו תא מנוע (בזהירות רבה!!!).

אין לי מושג מה זה ONR אז אני לא יכול לענות לך .

פורסם (נערך)

יש בקוסמוס (לשעבר, לא זוכר מה שמו כרגע), ביהוד.

המלאי תמיד מתחדש שם.

שלומי, onr הוא נוזל לניקוי חיצוני של הרכב, שלא מצריך שימוש במים זורמים.

בדילולים שונים ניתו להכין ממנו qd ונוזל לסיכוך פלסטלינה.

סוג של חומר חובה בארסנל לדעתי.

apc הוא חומר לניקוי כללי שמצריך דילולים שונים לפי הדרישה, ניתן לנקות איתו פלסטיקה פנימית וחיצונית, ריפודים וכו'.

לא מתאים לניקוי חיצוני של הפח.

למרות שאסייג את דברי ואומר שבחו"ל כן משתמשים ב-apc במקרים קיצוניים, ואף להורדה של שאריות ווקס, בכל מקרה במקרים כאלה משתמשיםב-apc ייעודי ולא כזה שנרכש בסופרים (opt power clean לדוגמה).

עריכה אחרונה על ידי sciPoPo

"יאללה בירי".

פורסם

לדעתי ה-APC של מגווירס מעט טוב יותר ועם ריח נעים יותר. כשליטר מספיק למשתמש ממוצע לכמה שנים אני לא רואה סיבה לקנות את זה של השופרסל, אלא אם על הדרך משתמשים בו בבית.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...