Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, קנינו רכב שני מאוד מוצלח- סקודה ניו פליסיה 99' 1600 (מנוע פולסווגון) הרכב נוסע טוב סוחב יפה מאוד בעליות והחלקים זולים יחסית אפילו אוכל 1-13.5 .

אממה? שעון החום בדש בורד לפעמים עובד ולפעמים לא, למי יש ניסיון בהתקנת שעון חום במוסך או סט שניתן להתקין לבד? פירקתי כבר את הדש כדי להחליף נורות ולבחון את מד החום אך הוא נראה תקין...

פורסם

הבעיה עלולה לקרות מכמה סיבות ולאו דווקא שהשעון לא תקין.

1. בדוק את כול חיבורי החשמל והדק את כבל המינוס והפלוס של המצבר.

2. בדוק את הקונקטור שמתחבר לחיישן.

3. מפלס נוזל הקירור תקין.

4. האם קיים תרמוסטט ברכב ? האם התרמוסטט תקין.

על-מנת לבודד את הבעיה רצוי לאחר בדיקות 1-3 לפרק את הקונקטור של החיישן ולבדוק עם רב מודד את התנגדות החיישן. בטמפ' של 20 מעלות צלזיוס התנגדות החיישן צריכה היות בסביבות 2-3 קילואוהם.

במידה והחיישן תקין ניתן לבדוק גם את שעון החום אבל זו עבודה קצת יותר מסובכת לכן אני מציע אפילו בתור התחלה להחליף את החיישן שעלותו לא יקרה.

איזה כייף לי :)

פורסם

martines

יש לרכב שעון חום, פות"ש רק צריך לתקן אותו. הוא לא מחפש פרויקט תחביב.

אגב, התקנה של מד חום חיצוני לא נותנת קריאה של נוזל הקירור ולכן אינה מידית ואמינה כמו מדידה של טמפרטורת הנוזל.

פורסם

תודה על התגובות, בדקתי את כל החיבורים החשמליים והתייעצתי עם המוסך בנושא- מה שנאמר לי שברכב יוניט החום מפעיל את המאווררים וגם מעביר את המתח לשעון החום, ומכיוון שהמאווררים פועלים בזמן השעון תקול. (ד"א התרמוסטט של הרכב פעיל)

אני יכול לקחת את החוט המקורי ולחבר למד מתח או לשעון חיצוני, ובעקבות התגובות הגעתי למילות החיפוש המתאימות, אני מניח שאני אקנה ואתקין אחד מאלה-

http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=Water+Temperature+Gauge&_sop=15&_from=R40&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.XWater+Temperature+Gauge+12V&_nkw=Water+Temperature+Gauge+12V&_sacat=0

תודה!

פורסם

1. מהו קוד המנוע כפי שרשום ברישיון הרכב.

2. שעון החום בקישור שצירפת הוא זבל סיני חיקוי של VDO.

3. שעון החום צריך להיות מתאים לספקיציות של חיישן הטמפ' המותקן במנוע שלך.

עם איזה מוסך התייעצת ?

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...