Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצד הבית שלי יש רחוב הלנדי שמשמש גם כמגרש חניה שהחניות בו פרטיות ומאונכות לצידי הבית וגם כמעבר לרחוב הולנדי נוף. המעבר די רחב.

לפני כמה ימים, גיסי חנה בצורה שחוסמת את 2 הרכבים שלי שחונים אחד צמוד לשני/

קיבל דוח עירוני עם סעיף " בצד רכב אחר העומד או חונה בצדה של הדרך ה5". 250 שח.

כמו כן, הכתובת שכתובה בדוח שגוייה. כתוב רחוב X ליד 1. כאשר בית מספר 1 ברחוב X מרוחק 150 מטר משם.

המקום בו חנה הרכב הוא כביש הגישה לרחוב X. אבל ממש לא ליד בית 1. הוא מרחוק כ 30 מטר מבית מספר 25

מה האפשרויות לערער על הדוח ?

1. על העובדה שהרכב חסם בהסכמה את הרכבים האישיים שלי שנמצאים בחניה שרשומה על שמי בטאבו ?

2. על העובדה שהכתובת הרשומה בדוח אינה נכונה ?

לדעתכם אודה

פורסם

יכול להיות שהדוח ניתן על כך שהוא בעצם הפריע לתנועה? זה לא משנה אם יש מקום או אין מקום. יצר מצב של "דאבל פארקיניג" וזה לעצם העניין חסימת נתיב והפרעה לתנועה.

פורסם
יכול להיות שהדוח ניתן על כך שהוא בעצם הפריע לתנועה? זה לא משנה אם יש מקום או אין מקום. יצר מצב של "דאבל פארקיניג" וזה לעצם העניין חסימת נתיב והפרעה לתנועה.

לא היתה הפרעה לתנועה.

אני מניח שזה שעושים את זה כל הזמן זה לא תרוץ. גם השעה.. שמונה וחצי בערב באיזור מגורים שקט... סתם הטרדה של הפקח.

בעבר קיבלתי אני דוח כזה, וגם שם היתה טעות בכתובת (כתבו את שם הרחוב שלי אבל.. ליד מספר אפס.).הוא בוטל. לא יודע האם בגלל הטעות במספר הבית או בגלל ההסבר שלי

פורסם

אפשר לראות סריקה או צילום של הדו"ח בטישטוש פרטים אישיים?

גם צילום של המקום ו/או הפנייה לגוגל מפות יעזור לנו להבין

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אפשר לראות סריקה או צילום של הדו"ח בטישטוש פרטים אישיים?

גם צילום של המקום ו/או הפנייה לגוגל מפות יעזור לנו להבין

הנושא של האם זוהי עברה או לא - זה דבר אחד (אנסה להעלות אחכ צילום)

השאלה השניה - בקשר לכשל הטכני ! רישום כתובת שגוייה בדוח - האם זוהי עילה מספקת לביטולו ?

פורסם

האם כתוב בדו"ח שיש צילום?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

רצב צילום סכמטי.

הריבועים האדומים הם חניות. יש יותר ממה שציירתי.

הריבוע הכחול זה הרכב החוסם את החניות שלי

ובדוח כתוב מול בית 1, שסמנתי היכן הוא נמצא (ימין למטה)

li.jpg

פורסם

אם הרכב צולם הסיכויים פוחתים.

קבל רמז: לשלוח ערעור לא יכול להזיק. מקסימום יסרבו, ואז תשלם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לפי התיאור זה חנייה על המעבר, כך שהסעיף נראה נכון (5969).

אני עם ניקו - תנסה בשיטת מצליח לפנות לעירייה.

מעבר לכך 1 בוודאי לא סיבה לביטול, 2 למיטב זכרוני לא סיבה לביטול (במיוחד שהרכב צולם) אבל אולי אני טועה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...