Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה היתרון לשטיפה עם מכונה בלחץ ?

הכוונה למכונה פשוטה kercher דגם k2 לדוגמא.

האם לאחר זמן קצר המכונה תהפוך למיקסר ששוכב על השיש ללא שימוש ?

כלומר , לאחר ההתלהבות הראשונית המכונה תעמוד במחסן ולא תפעל .

תודה מראש לעונים

פורסם (נערך)

בוואלה יש עכשיו מכונה של מיסטרל במבצע.

ושאלה... האם חייבים לחבר צינור מים למכונה, או שיש לה מיכל פנימי?

נ.ב

מצאתי

המכונה K2 שהזכיר פות"ש, מחייבת כניסת מים מצנרת בלחץ וזאת על מנת לקבל לחץ יציאה סביר

מכונה K5 יכולה גם לעבוד עם מים תחת כוח משיכה.

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
פורסם (נערך)

לי יש את הגרניק הישן והטוב של קרשר

35321551c.gif

עד היום הגרניק לא עשה תקלה אחת ואצלנו מעבירים אותו חיים קשים משטיפת רכב ועד שטיפת כל הגינה + דשא סינטטי פעמיים בשבוע ופעם בחצי שנה שטיפת כל הבית (לניקוי יסודי - מוציאים את כל התכולה של הבית לגינה ומתחילים לקרצף) אז ההמלצה שלי היא אך ורק קרשר (אפשר להבין למה :-P)

לדעתי הגרניק לא יעמוד בארון כי אתה תבין עד כמה קל לשטוף איתו את הרכב ותגיד איך לא היה לך אחד כזה לפני

עריכה אחרונה על ידי marom9
פורסם

הדגם שיש לי הוא karcher k2.97 דגם ישן שקיים כמה שנים טובות אני לא חושב שהוא קיים עוד בשוק

חייבים לחבר לגרניק צינור מים

פורסם

ראשית תודה על התשובות .

שנית , כמה שאלות עקרוניות :

האם ההתזה בלחץ לא יכולה להרוס את הרכב ( צבע,גומיות, במיוחד בתוך הגלגל שבו יש צינורות בלם ) ?

האם לחץ המים לא מוריד את הווקס שבדיוק לפני שבוע מרחתי ?

לא הבנתי מדוע קל יותר לשטוף את הרכב עם לחץ מים ? בכל מקרה צריך לשפשף את הפח , לא ?

ושאלה אחרונה, מה העניין של שימוש בסבון - יתרונות ובכלל ?

תודה

פורסם

בהנחה שאתה לא משתמש במכונה של 250 באר -

1. לא

2. לא

3+4 - לפני שטיפה משפריץ קצף שמפרק את הלכלוך. במקום לשפשף את הפח אתה פשוט עובר בקלילות עם כפפה על הרכב עם סבון ומסיים בדקות. אחרי שעובר עם כפפה מוריד הכל עם המכונה, זה גם נוח וגם חוסף מים. הסבון גם דואג לסיכוך כך שלא יווצרו סווירלים.

• תוכן חדש...