Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיישני רוורס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בגלל הצפיפות בכבישים והחניות שבהם אני נאלץ לנסוע לאחרונה, הגעתי למסקנה שאני לא מצליח להסתדר בלי חיישני רוורס :( .

הבעיה היא שיש לי כמה מכת פח קלה מאחורה ועוד שריטה בדלת(ככה רכשתי את הרכב :/) שאני צריך ללכת לתקן אבל לא מוצא זמן וכל הזמן דוחה.

רציתי לשאול אם במידה ואני מתקין עכשיו חיישני רוורס, כשמתקנים לי את המכות, חייבים יהיו לפרק את החיישני רוורס? או שאין קשר בכלל?(לא מכיר את המנגנון של חיישני רוורס)

תודה לעוזרים :)

עריכה אחרונה על ידי amit94
פורסם

הגיוני שיהיו צריכים לפרק אותם.

החיישנים יפריעו להם כשיתקנו את המכות בפגוש.

כנראה שגם תצבע את הפגוש ואז הצביעה לא תהיה נקודתית אלא כל הפגוש (כמובן אם אתה הולך למקום רציני).

במידה ותצבע לא תרצה שיצבעו לך את החיישנים - הם יצאו מכלל פעולה.

פורסם

חוץ מהעובדה שזה לפעמים מעצבן הפחחים הפירוק של החיישנים לוקח כמה דקות בסך הכל לא משהו שצריך להטריד אותך.

גם הרכבה של חיישנים לוקחת בדרך כלל 20-30 דקות.

מה שכן, אם הפגוש פגום או עקום אז הבנתי שעדיף לתקן אותו לפני ואז לשים החיישנים.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

קודם תתקן ואז תתקין חיישנים. מקטין את הסיכוי לבעיות אפשריות, למשל שהפחח בטעות ישבור איזה חיישן וכמובן יאשים אותך.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
הגיוני שיהיו צריכים לפרק אותם.

החיישנים יפריעו להם כשיתקנו את המכות בפגוש.

כנראה שגם תצבע את הפגוש ואז הצביעה לא תהיה נקודתית אלא כל הפגוש (כמובן אם אתה הולך למקום רציני).

במידה ותצבע לא תרצה שיצבעו לך את החיישנים - הם יצאו מכלל פעולה.

פעם בדקתי את הנושא של צביעה של החיישני רוורס ואמרו לי שזה אפשרי.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?547093-%D7%A6%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%94-%D7%A2%D7%9D-%D7%97%D7%99%D7%99%D7%A9%D7%A0%D7%99-%D7%A8%D7%95%D7%95%D7%A8%D7%A1

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

• תוכן חדש...