Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם שאלת תם היות וקשה לי להדביק את הפער של השרשור - ניסית להוריד את הגיין של המגבר לאפס? האם הרעש הסטטי נעלם?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לגבי הגיין במגבר גם מתי שהוא על הכי נמוך שומעים את הרעש יוצא מהטוויטרים, לגבי לבדוד, ניסתי כל דבר אפשרי(אנסה שוב)

לכאורה כן.

פורסם

הייתי לוקח את המגבר לתנאי מעבדה ובודק על רמקול קואקסיאלי כלשהוא אם הוא מוציא רעש גם בתנאים כאלו - להתחיל בלבדוק מה מקור הרעש.

בודק אותו או על חיבור ישיר למצבר (לעקוף את כל מה שקורה ברכב) או לחיבור לספק של מחשב - בלי יחידת ראש מחוברת, כלום רק רמקול.

אחרי זה הייתי מחבר למגבר הזה אייפון עם כבל PL לRCA ובודק אם הרעש הסטטי חוזר

תהליכי אלימנציה דומים אפשר גם לעשות לHU עצמו

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה על התגובות, אז ככה כתבתי למעלה ששמתי מגבר שונה שגם ממנו יוצא הרעש הזה, ניסיתי לחבר גם רק זוג אחד כדי לא להעמיס עליו ועדיין יש את הרעש, שמתי את הדאבל דין הישן ועדיין יש רעש, איפה נמצאת הבעיה בדיוק? קניתי עוד זוג של jbl כי חשבתי שבגלל שהרמקולים האחורים יותר ישנים אז יוצא הרעש הזה, גם אחרי ההרכבה הרעש נשאר, גם מתי שהמערכת כבויה והאוטו מונע יש את הרעש הסטטי מהטוויטרים

הרעש שיוצא הוא בסגנון hisss שלא נפסק

פורסם

אני מנסה להבין למה אתה קורא היסס? - שאלה מאוד פשוטה ומכוונת - האם כשהמנוע כבוי והמערכת דלוקה - הרעש הזה ישנו גם כן?

רמקולים לא מייצרים היסס - הם מעבירים אותו.

היסס מיוצר בגלל תופעות חשמליות שיכולות להגיע ממערכת החשמל ברכב, מחשבי רכב שפעולתם נקלטת בתוך חיווט הRCA למשל, היסס יכול להופיע מרצפת רעש נמוכה מידי בHU, פרוססור או מגברים וכך הלאה, גיין פתוח יתר על המידה.

Pioneer TS-X150

פורסם

אין רעש מתי שהאוטו כבוי והמערכת דלוקה,

אבל באותה מידה יש רעש מתי שהמערכת מנותקת מהחשמל ומתי שהrca מנותק מהמגבר ומהדאבל דין

פורסם

או קיי - אני רוצה לשאול עוד שאלה, שתבזבז עוד קצת זמן - אבל נראה לי כבר שלא מדובר בהיסס אלא יללת אלטרנטור

האם הרעש משתנה כאשר אתה לוחץ על דוושת הגז?

Pioneer TS-X150

פורסם

זה לא משהו שנשמע מתי שלוחצים על הגז אבל אחרי בדיקה שחבר לוחץ על הגז ואני מדביק את האוזן לטוויטר כן יש שינוי ברעש, אני רק רוצה להבהיר משהו שכל הדלתות סגורות והאוטו מונע שומעים יותר את הרעש הסטטי הרצוף שלא משתנה מאשר את הרעש שאתה מדבר עליו

פורסם

קודם כל יש לך שם יללת אלטרנטור - זו בדרכ בעיה של הארקה ברכב או מסלול מתח או כבלי RCA שעוברים צמוד למסלול מתח או מחשבי הרכב.

מעבר לכך אתה צריך להתחיל לבודד את החוליות של השרשרת במערכת הסטריאו שלך - הייתי מתחיל מלהרכיב את הרמקולים בחיבור ישיר לHU ולנתק את המגברים - האם גם אז אתה שומע את הרעש הסטטי? אם כן - תתמקד בHU שלך כי זה מקור הבעיה.

Pioneer TS-X150

פורסם

קצת מצחיק אבל, ניסתי משהו אחר לגמרי, ניתקתי את הפלוס הראשי מהמצבר הדאבל דין מנותק מהצמת חשמל, שום דבר לא פועל חוץ מהטוויטרים שמוציאים את הרעש המדובר (אני יודע לא הגיוני אבל גם המתקין לא הבין מה הבעיה)

פורסם (נערך)

השלב הבא - בדיקת שמיעה אצל הרופא :wink:

בדוק שאין איזה חוט או מגע חשוף שנוגעים בגוף הרכב.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
  • תוכן חדש...