Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אני לפני טיפול קטן והחלטתי להחליף גם הברקסים היות והם מרעישים.

הרכב טופל עד כה במוסך מורשה הילוך שישי אז אני מתאר לעצמי שמה שהורכב הוא מקורי, האם יש משהו טוב יותר שעדיף לרכוש עצמאית / או ללכת על מקורי וזהו?

Opel Adam S 2017

פורסם

מקורי בדרך כל יעלה יותר, יש כאלו שיגידו "אני עם בטיחות לא משחק" ומשלמים רק על מקורי.

אני לא בא לשפוט אף אחד חלילה אבל לדעתי יש יצרניות טובות אחרות כגון REMSA שמייצרות בלמים לרוב אם לא כל דגמי הרכבים.

אני אישית קניתי סט ממש ליפני כמה ימים וצריך להתקין (עושה לבד).

במקרה הכי גרוע אם אני ארגיש הבדל משמעותי בנוחות הבלמים מהיצרן הזה (בלאי יתר/רעש/בלימה חלשה) אסע איתם עד סוף חייהם

ואעבור לחברה אחרת עד שאמצא את "הכי טוב במחיר הכי שפוי" גם אם בסוף אצטרך לשלם על מקוריים.

ניסוי וטעייה.

כמובן שלא אקח בלמים מסוג לא ידוע מיצרן אלמוני שקר כלשהו אלה חברות בעלי שם עולמי.

פורסם

ברור לי העניין של מקורי לעומת תחליפי

אני לא מדבר על תחליפי סיני פשוט, אלא משהו אחר שלא גורע מהמקורי (לא יודע מה טיבו של המקורי גם ככה).

לכן שאלתי אם יש משהו שעדיף לרכבוש באופן עצמאי, שהוא טוב יותר מחברה מוכרת :) אני פשוט לא ממש מכיר את תחום הרפידות / מה מומלץ או עדיף.

מה בערך מחיר של חברה מתחרה באיכות גבוהה לעומת מקורי?

Opel Adam S 2017

פורסם

קשה לדעת מה זה "איכות גבוהה יותר", לאף אחד אין מעבדה בבית שיכולה לבדוק ביצועי בלימה או את הרכב החומרים.

בארץ יש מבחר נאה של מוצרי בלימה מחברות טובות ועקב כך אני לא רואה סיבה להתעקש על מקורי שברוב הפעמים יהיה יקר בלי סיבה, אם כי אני לא בטוח שגם בפיאט זה המצב, פיאט דווקא ידועה בחלקי חילוף זולים.

שלח הודעה פרטית לאבי חלקי חילוף, תראה מה הוא מציע לך וחזור להתייעץ. הוא מחזיק סחורה טובה במחירים טובים.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה!

לזה בעיקרון אני מכוון, לחברה טובה כיוון שאני לא יודע מה בדיוק במוסך שמים אבל היות ומדובר במורשה (טופל עד כה מהיד הראשונה) = רפידות מקוריות?

השאלה שלי היא אם אני רוכש בעצמי אז מה עדיף במקום המקורי.

על הרכב כרגע יש רפידות שהוחלפו ע"י הבעלים הקודמים ב 60K (כרגע אני 71K), לא מוצא חן בעיניי כיוון ויש רעשים בבלימה לאחר זמן מה של נסיעה, כאילו ברגע שהם מתחממים יש רעש במהירות נמוכה בעיקר לקראת עצירה, נשמע לא נעים, לפני כ 2000 ק"מ במוסך נאמר שאין צורך להחליף רפידות כרגע היות ו"יש בשר".

אז למה שאני מכוון בעקרון - רפידות מחברה שלא ירעישו או עם סיכוי נמוך שזה יקרה (אם קיים), ואם בכלל יש צורך בתוף בלימה / צלחות שאדע לפחות כיוון מה עדיף.

לגבי אבי חלקי חילוף - בדקתי באתר שלו JUSTMOTOR ואין שם חלפים לפיאט לפי מה שמצאתי, גם חיפוש כללי לא העלה משהו

Opel Adam S 2017

פורסם

ליאב, תנסה במוסך של פיאט. התחליפיים והמקוריים הם בדר"כ ברמבו / TRW.

בכל מקרה, תיצור קשר עם "משה חלפים" - 03-913-0997. דבר עם בחור בשם ליאב (כן כן, ליאב).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לגבי אבי חלקי חילוף - בדקתי באתר שלו JUSTMOTOR ואין שם חלפים לפיאט לפי מה שמצאתי, גם חיפוש כללי לא העלה משהו

שלח לו הודעה פרטית, דרך הפורום. רכשתי אצלו בלמים לטויוטה שלי, מחיר ללא תחרות ואיכות מעולה. ומשלוח מהיר מאוד. הוא ירשום לך בהודעה את כל האפשרויות שעומדות לרשותך. הרי אתה לא יכול לצפות ממנו להחזיק באתר את כל הבלמים שיש לכל אחד מהספקים שלו לכל סוג רכב...

• תוכן חדש...