Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

היום ראיתי טיפה של נוזל קירור על שטיח הרכב מתחת לתא כפפות .

התכופפתי וראיתי עוד טיפה תלויה לה שעומדת לרדת - כנראה שיש איזושהי נזילה קטנה מהרדיאטור/צינורות .

יש למישהו מושג איך מגיעים לרדיאטור הזה באוטו הנ"ל ?

האם צריך לפרק את כל הדשבורד בשביל להגיע אליו ?

פורסם

יש למישהו מושג אם אני מכוון את המזגן לקור נוזל הקירור עדיין יעבור ברדיאטור החימום או שיש איזשהו ברז שסוגר את כניסת המים לשם ?

פורסם

אשמח לכל עזרה בנושא ...

הייתי רוצה לתקן בעצמי את הנזילה , האם מישהו עשה זאת בעבר ?

יש מישהו מתמחה בדברים הללו באזור המרכז ?

תודה

פורסם

הרבה עשו דברים דומים פה, אבל לא על ביואיק כשלך, רכב לא הכי נפוץ, אולי בגלל זה מיעוט התגובות פה.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

האם יש איבוד נוזל קרור?

האם אתה שומע רעש של בעבוע לפעמים?

במידה והרדיאטור חימום באמת נוזל אז רק לפרק את הדשבורד ולהחליפו או לעשות מעקף.

R.I.P -PONTIAC G.P 1994 LPG     MIATA NC ex     SUBARU GC8 ex,     bmw m140     corolla 2022

פורסם

בוודאות זה נוזל קירור , גם לפי הצבע .

יש איבוד קטן של הנוזל במיכל , הנזילה לא חזקה אבל ביום חם עלול להיות יותר גרוע .

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם , אני מעלה שוב את הנושא בשביל "הדורות הבאים" (לכן אם יש שאלות אפשר לפנות אליי) אחריי לימוד של המערכת הצלחתי להחליף את הרדיאטור חימום בביואיק שלי .

מדובר בעבודה לא כל כך מסובכת רק צריך כלים מתאימים וידע איפה הברגים ממוקמים (יש כאלה מוסתרים או שקשה מאוד להגיע אליהם) .

אלה קצת תמונות מהפירוק של הרדיאטור ...

הוצאת השטיח והפלסטיקים התחתונים:

20150116_202440_zps1hpljkys.jpg

רדיאטור חימום נוזל + החיבור שלו עם קיר האש :

20150117_091501_zpshobbjlxz.jpg

20150117_091511_zps5krvmk0v.jpg

רטיבות מתחת לשטיח :

20150116_202446_zpsc3vfskz1.jpg

פורסם

נראה הרבה יותר פשוט מהסטנדרט, לא היית צריך לפרק את כל הדש-בורד.

יפה מאוד , ואאוצ' על מחיר הרדיאטור (הכל יקר באמריקאית , באסה).

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...