Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כרגע יש לי DRL כזה

md5dwd1w.png

אני שוקל לעשות הדבקה של פילם צהבהב על הDRL, שיתן לרכב מראה יותר ייחודי \ לא שגרתי כשהDRL כבוי (שזה רוב הזמן)

עשיתי אליוסטרציה להמחשהL:

12taddng.jpg

מה אתם אומרים, כן או לא?

עריכה אחרונה על ידי Barney

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

האמת שעל לד זה לא יראה משהו כשזה דולק. יצא לך אור טיפה ירקרק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם שיפופו אומר כן, אני הולך על זה. 8)

סלורייד, העוצמה של הDRL ממש חזקה, לא נראה לי הגיוני שזה ישפיע עד כדי כך על הגוון (ומצד שני אני בקושי משתמש בהם). ניסית את זה?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לי את זה על פנס רגיל. ראיתי מישהו ששם את זה על לד ויצא לו כמו תאורת גינה :lol:

אבל תנסה, זה לא בלתי הפיך ואם יצא טוב לטעמך הרווחת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

טוב, ננסה ונראה.

במקרה הגרוע יצא לי גוון ירוק-מסגד. אבל אם נסתכל על הצד הטוב - לפחות אני לא יחטוף אבנים במזרח העיר :lol:

פורסם

נשמח לראות תמונות :)

לטעמי זאת תוספת קטנה ומהממת, אמנם קצת שנויה במחלוקת ונפוצה קצת יותר בצדיים מזרחיים של ערים מסויימות, אבל זה נותן מראה אגרסיבי ממש.

הפולו השחורה שבתמונה, שלך?

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...