Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שבדיון הקודם (לינק למטה) מיציתי את עניין הסופרמיני, רציתי לתהות קצת לגבי קטגוריית המיני:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?553225-%D7%A1%D7%95%D7%A4%D7%A8-%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%99-%D7%99%D7%93%D7%A0%D7%99%D7%AA-%D7%91%D7%AA-%D7%A9%D7%A0%D7%94/page2

אני נוסע לרוב בתוך העיר, כאשר פעם בשבועיים אני נוסע לצפון (100 ק״מ לכיוון).

רציתי לשמוע על ההבדלים בין קיה פיקנטו (2012) לעומת מכוניות יותר גדולות (סופר מיני):

- האם החסרון בכוח הוא קריטי, או נסבל? (לאור הצרכים שלי)

- מה צריכת הדלק האמיתית של קיה פיקנטו? שמעתי הרבה דעות לכאן ולכאן, אשמח לשמוע מישהו בעל ניסיון.

- מה החסרונות של מכונית כזאת לעומת מכונית סופר מיני?

* אני מתייחס לפיקנטו בלבד כי לטעמי היא מעניקה את החבילה הסבירה ביותר בקטגוריה - עיצוב, אבזור (יחסי), מחיר. תקנו אותי אם אני טועה

תודה!

פורסם (נערך)

לדעתי מיני עם צריכת דלק (1:11-1:12) של משפחתית מפספסת את הרעיון של רכב קטן. בתוספת של כמה אלפים בודדים אתה יכול לרכוש סופר מיני מרווחת יותר, חזקה יותר, נוחה יותר, בטיחותית יותר ואפילו חסכונית יותר. לדוגמה, סיאט איביזה, יונדאי I20 ופורד פיאסטה בליסינג 0 ק"מ.

עריכה אחרונה על ידי shimib1977
פורסם

פות"ש, אתה לא טועה...הפיקנטו אכן נותנת הרבה תמורת מחיר הוגן. יש לה מספיק כוח לנסוע לכל מקום, סוחבת בעליות ולא עושה בעיות.

מה שכן, צריכת הדלק שלה לא משהו בכלל ביחס לרכב מיני ופה היא נופלת בגדול. יש רכבים שנותנים יותר תמורה למחיר ויהיו יותר נוחים, מרווחים ונעימים.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

• תוכן חדש...