Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז השמפו פלוס נגמר (הכחול שמגיע בגלון), היתי מאוד מרוצה ממנו ואני צריך להזמין שמפו שוב.

האם יש משהו אחר שמומלץ להזמין? או להשאר איתו ולהזמין עוד גלון?

תודה,

בן.

Got To love It

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ניסית את אלו של CG?

הסיטרוס מצויין, ההאנידיוו גם (אני בעיקר מקציף איתו) וגם המיסטר פינק עושה עבודה טובה.

אומנם קשה יותר להשיג אותם בגלונים (אני שמתי יד על גלון של האנידיוו - תשאל אם נשארו גלונים באוטוסטור).

אבל אם אתה מרוצה, והמחיר מתאים לך , אזי שלא הייתי ממהר להחליף.

אם תרצה, אתה מוזמן לקפוץ ולקחת דוגמית של אחד מהמוצרים המאוזכרים לעיל, יש לי גם את השמפו הזול של סונקס אם תרצה לנסות (אני ירושלמי).

M-TECH E46

פורסם

השמפו שאני משתמש בו קבוע הוא של M&K,לא זול,אבל הוא השמפו הכי טוב שנתקלתי בו,וניסיתי הרבה.

גם זה שמפו מעולה,http://www.ebay.com/itm/1Z-Einszett-Glanz-Shampoo-Brilliant-Gloss-Highly-Concentrated-Phosphate-free-/121501087739?hash=item1c4a0777fb&item=121501087739&pt=Motors_Automotive_Tools&vxp=mtr

G WASH של GTECHNIQ, השמפואים של GYEON מצויינים,BTBM של DODO JUICE,כולם שמפואים מצויינים,אם למישהו בא לפנק את הרכב שלו,אין לי בעיה להתחלק בעלות המשלוח מM&K,משם אני תמיד מוכן להזמין.

הכי חשוב לצאת קצת מהשבלונה של הCG,בכלל,לגבי כל המוצרים,לא רק השמפואים.

פורסם
השמפו שאני משתמש בו קבוע הוא של M&K,לא זול,אבל הוא השמפו הכי טוב שנתקלתי בו,וניסיתי הרבה.

גם זה שמפו מעולה,http://www.ebay.com/itm/1Z-Einszett-Glanz-Shampoo-Brilliant-Gloss-Highly-Concentrated-Phosphate-free-/121501087739?hash=item1c4a0777fb&item=121501087739&pt=Motors_Automotive_Tools&vxp=mtr

G WASH של GTECHNIQ, השמפואים של GYEON מצויינים,BTBM של DODO JUICE,כולם שמפואים מצויינים,אם למישהו בא לפנק את הרכב שלו,אין לי בעיה להתחלק בעלות המשלוח מM&K,משם אני תמיד מוכן להזמין.

לא מכיר את M&K אשמח לקישור.

תמיד טוב לצאת מבועות של מוצרים שונים, גם אני לא מכיר מגוון רחב מדי של סוגים מלבד מה שיצא לי לקרוא בפורום.

RICHRACH - הסיטרוס הוא מאוד מרוכז ברמה שיכול להוריד שכבות של ווקס, לפי החברה שלהם בדילול של 30 מ"ל לגלון זה מוריד.

לעומת ה MR PINK (אהבתי מר ורוד:p ) שהוא ידידותי לאוטמים ווקסים וכו'.

עריכה: גם יש לך את ה ONR שהוא טוב לשטיפות בשיטת המגבות אם אתה לא תמיד שוטף עם צינור.

Opel Adam S 2017

פורסם

אני בדילמה,

אני צריך לקנות שמפו חדש וגם רוצה לבצע מריחת וקס (collinite 845) בחודש הקרוב.

בשרשור שפתחתי המליצו לי לשטוף קודם הוקס בסיטרוס http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?552527-%D7%9C%D7%A4%D7%A0%D7%99-%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%9C-%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%99-%D7%93%D7%99%D7%99%D7%98%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%92-%D7%96%D7%A7%D7%95%D7%A7-%D7%9C%D7%94%D7%9B%D7%95%D7%95%D7%A0%D7%94&p=4595534&viewfull=1#post4595534

אבל לפי דברייך אחרי יישום הוקס אצטרך להשתמש בשמפו אחר.

אז איזה כדאי לקנות כדי שישמש אותי גם לפני וגם אחרי הוקס?

פורסם

בעקרון קניתי את הסיטרוס כדי לבצע שטיפות באופן קבוע כל שבוע שבועיים, וכדי להשתמש בריכוז גבוה שלו להסיר ווקס וכדומה.

את ה MR PINK קניתי כדי שיהיה לי להקציף עם המקציף הידני של GLORIA.

עכשיו גם אני כמוך מתלבט אם לרכוש שמפו לשימוש רגיל או להשאר עם מר ורוד.

אם תשתמש בסיטרוס במינון נכון הוא לא יסיר לך את הווקס, זה שמפו שמשתמשים בו המון אנשים בשטיפה שבועית רגילה.

ואם ל GUGY יש לינק לשמפו טוב יותר שהמליץ גם טוב מאוד

Opel Adam S 2017

פורסם

מחזק לגבי born to be mild של דודו, לחלוטין אחד הטובים שהשתמשתי בו.

לא זול, אבל מנקה מעולה, דילול מצויין, והכי חשוב (לטעמי, ולצרכים שלי), העובדה שאין בו טיפת gloss enhancers.

"יאללה בירי".

פורסם

שיפופו, מהיכן אני מזמין אותו?

יצא לך להשוות אותו לשמפו פלוס של מגס?

יש לי גם ONR כחול אבל לא אוהב לשטוף איתו, לא מרגיש כמו שמפו אלא כמו מים מוזרים.

אני שוטף עם צינור/מכשיר שטיפה בלחץ.

Got To love It

פורסם

יצא לך להשתמש בשמפו שהוספת בקישור באיביי?

הדילול שלו מטורף 1:500!

Got To love It

פורסם
שיפופו, מהיכן אני מזמין אותו?

יצא לך להשוות אותו לשמפו פלוס של מגס?

יש לי גם ONR כחול אבל לא אוהב לשטוף איתו, לא מרגיש כמו שמפו אלא כמו מים מוזרים.

אני שוטף עם צינור/מכשיר שטיפה בלחץ.

הזמנתי מאיביי לפני דיי הרבה זמן מחנות שלדעתי כבר לא קיימת (טרום עידן vix לפי דעתי), מניח שיש אלטרנטיבות עדיפות היום, כולל קופונים להוזלה באתרים השונים מחו"ל.

הזמנתי 250ml, החזיק המון שטיפות.

אחד המעלות הגדולות של השמפו היה הסיכוך שלו, הכפפה החליקה על הפח כמו משי, לא זכור לי שהשתמשתי בשמפו אחר שהעניק כזאת תחושה של ביטחון.

לא ניסיתי את השמפו של מג'ס.

לגבי Onr, כנראה שלא הבנת את הקונספט, אבל בכל מקרה זה לא רלוונטי לך אם אתה שוטף עם מים זורמים/לחץ.

"יאללה בירי".

פורסם
יצא לך להשתמש בשמפו שהוספת בקישור באיביי?

הדילול שלו מטורף 1:500!

כן,השתמשתי בו די הרבה,לשמפו כוח ניקוי מעולה,ויש בו הרבה חומר סיכה כדי שלא תרגיש שאתה משייף את הצבע..

הוא באמת חסכוני,אבל לא צריך לקחת את ההצהרות של היצרנים ביותר מדי רצינות.

אני מבטיח לך שלא תצטער אם תקנה אותו,הוא מעולה.

• תוכן חדש...