Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המינון שאני שם לדלי 15 ליטר זה 5 מ"ל .

זה ישמע לכם מינון נמוך, אבל עדיין נוצר מלא קצף + סיכוך (הכפפה פשוט גולשת על הפח :) ) + יכולת ניקוי טובה מאוד .

פורסם

בקיצור - אתה מדלל לפי 1-3000 (סמ"ק אחד לשלוש ליטר מים), היצרן מצוין דילול של עד 1-4000.

יש לי את השמפו הזה בבית ועדיין לא ניסיתי אותו - מעניין.

פורסם (נערך)
בשביל שהוא לא יפגע בLSP צריך להשתמש במינון נמוך מאד,הקאצ הוא שאז הוא לא ינקה טוב.

זו הסיבה למה הפסקתי להשתמש בו.. רק בשביל להסיר ווקס / מינון נמוך מאוד לשטיפה ועברתי למר פינק הזה.

אז אין תחלופה בארץ לשמפו טוב במחיר נורמלי שלא יגיע ל 200 ש"ח?

DORKI - הסיטרוס ב 3 מ"ל ל 9 ליטר שיש לי בדלי? זה הרבה פחות ממה ששמתי, שמתי כ 10 מ"ל ל 9 ליטר, אולי בגלל זה פגע לי קצת בווקס

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם

אני גם שם את הסיטרוס בדילול של 1:3000-1:4000 ובדילול הזה הוא מנקה משמעותית יותר טוב מONR ולא פוגע בוקס. ךצורך העניין וקס קרנובה של דודו ג'וס, שלא נחשב ליותר מידי עמיד, החזיק לי 4 שטיפות (3 וקצת חודשים. אני מניח שהיה מחזיק יותר שטיפות אם הייתי שוטף יותר מפעם בחודש :) )

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

סוני 807 אחלה מסך,גוגי אני מוכן להתחלק בשמפו של m&k תמיד רציתי לנסות.ואגב ig אם סוני על הפנים מה טוב בעינך? סמסונג?

שיפוצים..

פורסם
האם בדילול כזה נמוך הוא יוצר הקצפה? זה ישאר בטח כמו מריחה של מים על הרכב לא?

כן. אני ממלא דלי מים עם צינר, שם פקק של הסבון ולוחץ עוד שתי שניות על הצינור. זה מספיק כדי לערבב את הסבון ועל הדרך עושה לי אחלה קצף בדלי (לא שזה מועיל במשהו בתוך הדלי)

אם אתה משתמש במקציף אפשר לשים קצת יותר כדי לקבל קצף סמיך יותר על הרכב

דודי- בתור אחד שקנה רק לפני חודשיים טלויזיה, כן- סמסונג (כחברה, יש דגמים ויש כמובן) יותר טוב מסוני, וגם פיליפס ואפילו לLG יש דגמים ממש טובים.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
לא מכיר את M&K אשמח לקישור.

תמיד טוב לצאת מבועות של מוצרים שונים, גם אני לא מכיר מגוון רחב מדי של סוגים מלבד מה שיצא לי לקרוא בפורום.

RICHRACH - הסיטרוס הוא מאוד מרוכז ברמה שיכול להוריד שכבות של ווקס, לפי החברה שלהם בדילול של 30 מ"ל לגלון זה מוריד.

לעומת ה MR PINK (אהבתי מר ורוד:p ) שהוא ידידותי לאוטמים ווקסים וכו'.

עריכה: גם יש לך את ה ONR שהוא טוב לשטיפות בשיטת המגבות אם אתה לא תמיד שוטף עם צינור.

פקק אחד של הסיטרוס על 6/7 ליטר של מים, סבבה? מוריד/פוגע בצבע של הרכב?

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

אתה לא צריך פקק, אתה צריך 1 מ"ל לכל 4 ליטר של סיטרוס אז פקק זה בערך 10-15 מ"ל.

שמפו מאוד חסכוני - ובצבע של הרכב זה בטוח לא יפגע להיפך זה מנקה אותו היטב.

אני שם בערך 5 מ"ל לדלי של 10 ליטר וגם זה נחשב יחסית הרבה בדילול.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...