Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בעקרון קניתי את הסיטרוס כדי לבצע שטיפות באופן קבוע כל שבוע שבועיים, וכדי להשתמש בריכוז גבוה שלו להסיר ווקס וכדומה.

את ה MR PINK קניתי כדי שיהיה לי להקציף עם המקציף הידני של GLORIA.

עכשיו גם אני כמוך מתלבט אם לרכוש שמפו לשימוש רגיל או להשאר עם מר ורוד.

אם תשתמש בסיטרוס במינון נכון הוא לא יסיר לך את הווקס, זה שמפו שמשתמשים בו המון אנשים בשטיפה שבועית רגילה.

ואם ל GUGY יש לינק לשמפו טוב יותר שהמליץ גם טוב מאוד

http://www.mitchellandking.com/detailing-products/car-cleaning-products/ph-neutral-car-shampoo

פורסם

עדין לא הבנתי מה השמפו הזה שונה מהאנידו (עולה חצי מחיר) או מאת'ארז גולד ודומיו (עולה רבע מחיר).

חומרים פרמיום? ביג דיל זה לא שהאחרים מכילים חומצה או שחסר להם חומרים מרככים\ מסככים

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

מה ההבדל בין טלויזיה של סוני לזאת של מץ?.

מה ההבדל בין סוזוקי למרצדס??.

איזה מין שאלה זאת??.

תנסה אותם ותקרא את הMSDS ותבין!.

פורסם

1. איך קשור פה MSDS

2. בניגוד למוצרים מורכבים כמו רכב או טלוויזיה, הדרישות משמפו לרכב מאוד בסיסיות:

- לא לפגוע בצבע (PH נייטראלי או לפחות ללא חומרים שמיבשים או מפרקים את הלכה)

- לא לפגוע בוקס (דומה לסעיף למעלה)

- לתת סיכוך בשטיפה

- לנקות לכלוך

בתאכלס זה אומר כל מיני חומרים על בסיס נתרן (בסיסיים. חומרי ניקוי והקצפה למיניהם), גליצרין אולי לסיכוך, מים ואולי תוספת של חומרי ניקוי אחרים או שמנים ארומתיים לשיפור הנקיון, כנראה שמן סנטטי כלשהו לגלוס (אם יש).

המתכון הזה יעשה את העבודה וטוב. אם תשטוף רכב 50 שנה עם שמפו של חברה נורמאלית ב-30\40 ש"ח לבקבוק או של M&K סיכוי נמוך שתראה הבדל בצבע. אם תסע במרסדס או רכב אחר 50 שנה תראה הבדל גדול (עד סוזוקי!) במצב הרכב.

ולסוני יש טלויזיות על הפנים.

פורסם (נערך)

1.MSDS קשור מאד,תוכל לראות את רשימת הרכיבים ולהבין בדיוק מה ההבדל בין שמפו איכותי לבין זבל,ויש הבדל גדול..

2.הדרישות מטלויזיה אפילו יותר פשוטות,רק להראות תמונה..,גם מרכב הדרישות פשוטות,לקחת מנקודה א לנקודה ב.

3.אני לא חושב לטווחים של שנים עם שום מוצר צריכה שאני קונה ככה שזאת דוגמה לא רלונטית,גם אם היא מוקצנת בכוונה.

עריכה אחרונה על ידי GUGY
פורסם

4.יש הבדלים גדולים מאד,ושאני אומר גדולים מאד,זה הרבה מאד בין הרכיבים של השמפואים השונים,השמפואים הזולים יותר מבוססים על רכיבים מעולם הקוסמטיקה,הטובים יותר בנויים לא להזיק לצבע,פלסטיקים,גומיות,וכמובן לא לפגוע בLSP,

מעבר לכל שמפו שלא מסוכך מספיק,באופן טבעי אתה מפיל יותר כוח כדי להוריד את הלכלוך,מה שגורם לשריטות,RDS,מערבולות וכו,בשמפואים הזולים גם משתמשים בשכיחות גבוהה בחומרים אגרסיביים מאד שגורמים להתחמצנות של הצבע,וכל חלק אחר ברכב.

שימוש בחומרים זולים על הרכב מכל סוג{לא רק שמפו}גורמים לנזקים מיידים לרכב שניתן לראות בעין.

פורסם (נערך)

שיפופו- סתם יקר.

גוגי- לא מצליח למצוא MSDS של שמפואים

וזה שיש מוצרים מעולם הקוסמטיקה שנועדו לא לייבש את העור לא אומר שהם לא טובים מספיק כדי לא לייבש פלאסטיק

אם הדרישה מרכב לקחת ממקום למקום אז אין הבדל בין טאטא למרסדס.

אם דרישה מטלוויזיה להראות תמונה אין הבדל בין kdl55w807 לcrt מלפני 40 שנה

עריכה אחרונה על ידי I.G

פורסם (נערך)

נראה לי שבעקרון השמפו שלך צריך להיות במחיר נורמלי ושפוי, עם רמת PH שלא תפגע בווקס אם אתה מיישם במיוחד ווקס איכותי על הרכב, ושלא יהיה מתוסף בכל מיני שטויות שמנים / מבריקים למיניהם שגם עלולים לפגוע ביכולות הווקס (בידינג לדוגמא).

השאלה היא איזה שמפו יעשה את זה ? מה שאני מצאתי לבנתיים שהוא זול ועובד טוב זה ה PINK, כל שאר ההמלצות שנתנו כאן לצערי עולות פי 3 ממנו, השאלה אם אתה מוכן לשלם על זה 150-180 ש"ח.

שיפופו גמרת אותי :lol:

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם
לפי השרשור החלטנו על טלוויזיה של סוני.

חחח אני מת

האוהדים פה מכוונים על Citrus אף פעם לא ניסיתי אבל כניראה שהגיע הזמן להחליף שמפו וללכת עליו, האפשרות היא רק דרך אוטוסטור?

פורסם
אם תשתמש בסיטרוס במינון נכון הוא לא יסיר לך את הווקס, זה שמפו שמשתמשים בו המון אנשים בשטיפה שבועית רגילה.

כמה זה מינון נכון?

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

• תוכן חדש...