Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שי- אתה כנראה לא מכיר אותי... אני חזק בשיפשופים.

אני מתכוון לעשות פוליש עם פד בינוני שעוזר קצת לקצר את התהליך. אני משתמש בפוליש יחסית גס להסרה מהירה והחלקה של סוירלים "ממוצעים" ואז יד עם הפוליש עדין כדי לתת קצת פיניש.

אני לא מתכוון להלחם עם כל סוירל סורר, גם אין לי הרבה כאלה שדורשים מאמץ גדול מידי.

ואם לשים רגע את הפוליש בצד- שאר התהליך בסדר? שכחתי שלבים כלשהם?

ושאלה נוספת לגבי הG1- איך אני שם את החומר על החלונות צד- מה אני עושה עם החלק העליון שנכנס במסגרת של הדלת? בד"כ אני פותח קצת את החלון ועושה ניקוי לפס שנכנס במסגרת של הדלת אבל אני רוצה לדעת אם אפשר לשים את החומר בחלקים על אותה השמשה (אני לא רוצה להוריד את החלון עד שהחומר לא יתאחה בחלק התחתון, ואז להוריד את החלון ולשים בפס החסר)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
bsd ממש לא מתאים לשימוש על השמשה, אבל ממש.

לא אגזים אם אגיד שזה החומר האחרון שהייתי מיישם על שמשה.

pl, איכשהו סבבה, יש לו איכויות שיטינג (הגלשה - מה שעוזר לייבוש בשלב ה-rinsing).

אישית, הייתי נמנע מליישם על השמשה חומר שהוא לא ציפוי ייעודי, הדבר האחרון שרוצים זה חומר שמייצר המון בידינג.

אגב ליאב, אני מוסיף בערך 20 מ"ל onr כחול לבערך ארבע ליטרים מים מזוקקים לוישרים כבר כמה שנים טובות, אכן הגביר מאוד את האפקט של "דחיפת" המים אחורה במהירויות גבוהות יותר.

ואכן השתמשתי בעצה שלך ועשיתי מעשה דומה, הוספתי למיכל גם כן ONR וזה עושה אחלה אפקט, מה שכן ביום מאוד גשום בכביש 6 הופתעתי לגמרי מכך שלא היה ציפוי כלל על השמשה ועשיתי ניקוי יום לפני בשמשות עם ONR, זה נתן לי נסיעה מאוד שקטה מבחינת מים על השמשות, שכן ברכב הישן שהיה לי לא שמתי כלל ציפוי ולנהוג בגשם היתה עבודה מפחידה ביותר.

לגבי פוליש ידני לשמשות לדעתי זה לא יועיל, השמשה היא קשה לעומת פוליש ידני ללכה שעל הצבע.

אם כבר פוליש ידני אז לדעתי על הסימנים הכבדים והקשים בלבד, אולי זה כן יציל קצת את המצב. יש לי דבר כזה דומה למזלי בפינה הימנית של השמשה שגם כן ככל הנראה משפשוף של רכב גבוה אחר כי זה המשיך לצבע בקורה שליד. לא הצלחתי להוריד את הסווירלים ידנית :(

Opel Adam S 2017

פורסם
שי- אתה כנראה לא מכיר אותי... אני חזק בשיפשופים.

אני מתכוון לעשות פוליש עם פד בינוני שעוזר קצת לקצר את התהליך. אני משתמש בפוליש יחסית גס להסרה מהירה והחלקה של סוירלים "ממוצעים" ואז יד עם הפוליש עדין כדי לתת קצת פיניש.

אני לא מתכוון להלחם עם כל סוירל סורר, גם אין לי הרבה כאלה שדורשים מאמץ גדול מידי.

ואם לשים רגע את הפוליש בצד- שאר התהליך בסדר? שכחתי שלבים כלשהם?

ושאלה נוספת לגבי הG1- איך אני שם את החומר על החלונות צד- מה אני עושה עם החלק העליון שנכנס במסגרת של הדלת? בד"כ אני פותח קצת את החלון ועושה ניקוי לפס שנכנס במסגרת של הדלת אבל אני רוצה לדעת אם אפשר לשים את החומר בחלקים על אותה השמשה (אני לא רוצה להוריד את החלון עד שהחומר לא יתאחה בחלק התחתון, ואז להוריד את החלון ולשים בפס החסר)

G1 מיישמים רק על שמשות הקדמית והאחורית,G5 לחלונות צד.

פורסם

למה g5? הבנתי שזה חומר פחות ״קבוע״, מה מיוחד בו שמתאים לשמשות צד?

אני סך הכול רוצה שיתלכלכו פחות ויהיו קלים יותר לשטיפה

פורסם
למה g5? הבנתי שזה חומר פחות ״קבוע״, מה מיוחד בו שמתאים לשמשות צד?

אני סך הכול רוצה שיתלכלכו פחות ויהיו קלים יותר לשטיפה

ההבדל ביניהם הוא נקודת המהירות שבה המים שעל החלון יורדים מהחלון,או עד כמה הידרופובי החומר.

להמחשה,בשמשות הראשיות כתוצאה משימוש בG1 המים שעל השמשה מתחילים להתנדף ב60 קמ"ש,המים בG5 מתנדפים ב30 קמ"ש,מה שמתאים יותר לנסיעה עירונית שבה יש שימוש גדול בשמשות הצידיות,בגלל זה הG1 לא מתאים ליישום על השמשות הצידיות,הוא פשוט לא יעבוד.

פורסם

תודה.

אבל כבר קניתי אז לא נורא. עוד שנה וחצי כשהחומר ירד אני מקווה שיהיה חומרים של וולף בארץ

פורסם

אא, שכחתי להגיד שיש לי גם חומר לניקוי ג'אנטים (סונאקס אקסטרים) שאני מתכוון לרסס על הדלתות, הפגוש והמכסה מנוע כדי להוריד חליקים שלא יורדים עם פלסטלינה

חשבתי לשים את החומר אחרי השטיפה הרגילה, לפני הפלסטלינה- זה בסדר או שרצוי להשתמש בחומר אחרי הפלסטלינה (מזכיר- אחרי הפלסטלינה אני מתכוון לעשות פוליש, לרסס פאנל וויפ ומיד אחרי ציפוי)

פורסם

אתה ממש לא רוצה להשפריץ חומצה (חזקה) על הדלתות, האופציה היחידה שהייתי איכשהו חושב על לעשות דבר כזה זה אם יש צינור ואתה מרסס את החומר לתוך הזרם של הצינור ואז זה נוגע בפח בדיוק שניה וגם אז אני בספק אם הייתי עושה את זה.

הסונקס חזק מאוד, אני משתמש בו עם כפפות עבות ועדיין זה נראה כאילו הוא הולך להמיס לי את היד).

אם זה עדיין לא היה ברור אני מצטרף להמלצה על IRONX שמיועד לרכב (הרגיל, הוא מיועד להיות מיושם על פח צבוע ולא על ג'אנטים).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
אתה ממש לא רוצה להשפריץ חומצה (חזקה) על הדלתות, האופציה היחידה שהייתי איכשהו חושב על לעשות דבר כזה זה אם יש צינור ואתה מרסס את החומר לתוך הזרם של הצינור ואז זה נוגע בפח בדיוק שניה וגם אז אני בספק אם הייתי עושה את זה.

הסונקס חזק מאוד, אני משתמש בו עם כפפות עבות ועדיין זה נראה כאילו הוא הולך להמיס לי את היד).

אם זה עדיין לא היה ברור אני מצטרף להמלצה על IRONX שמיועד לרכב (הרגיל, הוא מיועד להיות מיושם על פח צבוע ולא על ג'אנטים).

האיירון X יותר חזק מהסונקס אני השתמשתי עם הסונקס על הפח יצא מעולה אותה פעולה כמו האיירון,ולא ראיתי שום בעיה.

שיפוצים..

פורסם

יש הערות נוספות? (אני רוצה להתחיל בעוד שבוע ואם צריך לקנות משהו אני צריך לדעת מראש)

• תוכן חדש...