Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התלבטות התלבטות מה כדאי?

יש מיקרות מכל הצבעים והסוגים כרגע הכי ריאלית 2012 יד שנייה מליסינג 117,000 ק"מ מצב די סבבה 40 אלף

ואופציה ב' פג'ו 107 2012 15,000 ק"מ מליסינג נהג יחיד שמורה מאוד 46 אלף

אם יש הצעות לעוד רכבים בטווח המחירים הזה (עד 40-45) שתפו

ד"א איכשהו מנסים לדחוף לי רנו פלואנס בשביל האישה.. משתלם? 2011 ק"מ סבבה ובערך 48 אלף

חשוב לציין בד"כ נסיעות באזור נשר ופעם בשבוע חיפה - טבריה

פורסם

קודם כול מה הדרישות שלך מהרכב? חיסכון? מרווח?

פיגו 107 ופלונס זה 2 ניגודים.

איזה קטגוריה אתה מחפש? מיני כמו הפיגו או משפחתית?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

התונים של ה107 הרבה יותר טובים, אבל היא מקטגוריה נמוכה יותר מהמיקרה, פחות מאובזרת, פחות מרווחת, תא מטען קטן יותר, והדבר הכי קריטי כנראה - גיר רובוטי חד מצמדי שלא בטוח שאשתך תאהב. כדאי לבצע נסיעת מבחן. שתיהן מכוניות חסכוניות ולא מפנקות מדי.

המיקרה נחשבת מכונית מאוד אמינה אבל הייתי ממליץ לחפש אחת עם פחות ק"מ.

אתה יכול לנסות לחפש יונדאי i20. רכב מאוד אמין, מאובזר, בטיחותי, לא יקר לתחזוקה וצריכת הדלק שלו סבירה מאוד. פחות טובה ממיקרה או מה107, אבל בכל שאר הדברים עולה עליהן.

פלואנס יכולה להיות אופציה לא רעה, אבל היא רחוקה מחסכון בדלק, היא לא עברה מבחני ריסוק (אבל יש לה אבזור בטיחותי מלא - ABS, ESP, 6 כריות אוויר).

בתוך העיר לטעמי סופר מיני יותר פרקטי, אני לא יודע מה מצב החניה בנשר, אבל אם להסתכל על מה שהולך בערים שאני מטייל בהן ובעיר שאני גר בה, מיני/סופר מיני יותר פרקטית לחניה מאשר מכונית משפחתית גדולה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הכיוון הוא רכב קטן, לנסיעות קצרות לעבודה כמה ק"מ לשם וחזרה לבית, פעם בשבוע יש נסיעה לטבריה ללימודים.

הפלואנס זה סתם רעיון שניסו לשכנע אותנו בקרסו טרייד אין.

הגיר הזה של הפיג'ו - עד כדי כך טרנטה?

פורסם

לא טרנטה, אבל אופי התפעול וההתנהגות שלו שונה מגיר אוטומטי פלנטרי או מהגיר הרציף שנמצא במיקרה, על כן מומלץ לבצע נסיעת מבחן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בשביל כזה ק"מ קח מיני כמו ה107,גם קטנה אז אין בעיה עם חניה,חיסכונית,אחזקה זולה,רק לבדוק אם הגיר אכן מתאים לכם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...