Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. היום נלקח לי התיק מהגינה עם הצרור מפתחות שלי.שם היה גם את המפתחות של האוטו.

יש לי זוג ספייר נוסף.

כמה עולה לשפל חדש?

האם זה קריטי שיש למישהו גם את המפתח של האוטו שלי?(אני מאמין שמי שרוצה לגנוב רכב לא זקוק לשלט ומפתח)

תודה.

שאלה נוספת- האנטנה החשמלית הייתה נפתחת ונסגרת עם כל הנעה וכיבוי של הרכב אוטומטית. בחודש האחרון היא לא פועלת והיא במצב סגור.

בדקתי פיוז והכל תקין.

מה שכן התקנתי רדיו דיסק בסמוך להופעת התקלה.אבל היום שלפתי ובדקתי שכבל אנטנה מחובר וששום דבר לא מנותק/משוחרר/רופף.

ממה יכול לקרות?

תודה

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

לא הבנתי?

450 שקל או 14 דולר?

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

תן פרטים קצת. היכן ? לאן ללכת? מי מקודד? אני בכל מקרה אחכה כמה ימים אולי בעל המציאה יחליט להשיב את האבידה

פורסם
תן פרטים קצת. היכן ? לאן ללכת? מי מקודד? אני בכל מקרה אחכה כמה ימים אולי בעל המציאה יחליט להשיב את האבידה

יד חרוצים 16 בירושלים.

450 שח.

אם תרצה לקנות את המפתח ואת הציפ תפנה אלי בפרטי אשלח לך לינקים.

הראל

החיסכון שלך - ההנאה שלנו !

איפה הקאץ' ?

פורסם

שאלה לי אליכם - זהו השלט והמפתח הנוספים שיש לי.

אשמח להסבר כיצד משכפלים שלט?

האם יש צ'יפ במפתח?

ואם הייתי רוצה להחליף שלט אשמח גם לקבל הסבר איך עושים זאת?

Key&controller.jpg

פורסם
שאלה לי אליכם - זהו השלט והמפתח הנוספים שיש לי.

אשמח להסבר כיצד משכפלים שלט?

האם יש צ'יפ במפתח?

ואם הייתי רוצה להחליף שלט אשמח גם לקבל הסבר איך עושים זאת?

שלחתי לך את הלינקים בהודעה פרטית,

לשאלתך:

כן יש ציפ במפתח

ובשביל לשכפל שלט אתה צריך שלט ומכונת שיכפול שתומכת בROLLING CODE.

הראל

החיסכון שלך - ההנאה שלנו !

איפה הקאץ' ?

פורסם

ברשותכם יש לי גם שאלה, הזמנתי i10 שבאה עם מפתח ושלט כמו בתמונה, אני רוצה לפחות אחד מהם להפוך למפתח אולר משולב שלט, מי עושה בצפון?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

בנוגע לאנטנה, כנראה שהחליפו לך את הרדיו דיסק לא חיברו את האנטנה לחוט הרימוט, החוט שנותן פקודה לאנטנה להיפתח ולהסגר כאשר מדליקים/מכבים את הרדיו. בד"כ ברדיו דיסק החוט בצבע כחול, תחבר אותו לפיקוד של האנטנה.

פורסם

סבבה,

אבדוק זאת היום.

תודה

פורסם (נערך)

החוט של טריגר האנטנה באלנטרה הוא בצבע צהוב עם פס כתום, וזה טריגר חיובי.

(ברדיו דיסקים עצמם זה לרוב תואם, אם כי ראיתי גם סינים יצירתיים :-P)

יכול להיות שבמערכת החדשה שהתקנת אין יציאה לטריגר אנטנה (תסתכל בדיאגרמת החיווט שקיבלת עם המערכת). במקרה כזה, מה שתוכל לעשות, זה לחבר את טריגר האנטנה לחוט הצהוב בצמת הרדיו המקורית של הרכב.

כך, כל פעם שתפתח סוויץ' האנטנה תפתח. כשתסגור סוויץ' היא תסגר, ללא קשר להפעלת המערכת.

טריגר נפרד מהמערכת עצמה (אם קיים) פועל כמובן טוב יותר- הוא פותח את האנטנה רק כשאתה מפעיל רדיו (אם למשל תאזין לדיסק או MP3 האנטנה תשאר בפנים).

ואם כבר הגבתי :-) לגבי השלטים-

האזעקה שברשותך נקראת DX.

כמו שאמר לך כאן היא רולינג קוד, ולא ניתנת לשכפול עצמי. (זה כל הקטע ברולינג קוד. למנוע מהגנב לשכפל לו שלט ע"י "חטיפת" השידור בזמן שאתה פותח את הרכב שלך).

כל מנעולן שמכבד את עצמו יכול לשכפל לך שלט, לא צריך מכונות כבדות, אבל הוא כן יצטרך להיות ליד הרכב (לא מספיק לבוא עם מפתחות).

ברשותך, לא ארחיב על שיטת השכפול, אבל זה לוקח דקה וחצי בדיוק.

חפש בגוגל "שכפול שלט DX". זו מערכת מאד נפוצה. יש לך בטוח מישהו במרחק רבע שעה מהבית.

לגבי הצ'יפ- זה דווקא מאד מקל על הגנב שהנ"ל ברשותו. חוסך לו להחליף מחשב מנוע לפני שהוא מסתלק עם הבונבוניירה שלך.

אם אתה חושש שיש מצב שהוא יקשר בין הצ'יפ לרכב לו הוא שייך (אם יש לו שלט שגורם לרכב לצפצף ולהבהב זה מקל עליו מאד את החיפוש...) כדאי לבקש ממנועלן רציני או מוסך מורשה שימחקו את הצ'יפ מרשימת המורשים במחשב הרכב. במקרה כזה, הגנב יכול רק ללעוס אותו.

עריכה: יודע מה- זה ממילא כבר ביוטיוב. :-)

אויש, נו.

תלחץ על WATCH ON YOUTUBE.

יש שם גם הסבר מילולי

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
ברשותכם יש לי גם שאלה, הזמנתי i10 שבאה עם מפתח ושלט כמו בתמונה, אני רוצה לפחות אחד מהם להפוך למפתח אולר משולב שלט, מי עושה בצפון?

מישהו מכיר?

פורסם

לא מאמין שכלמוביל עדיין משתמשים במערכות האלה של DX.

כשעבדתי שם (בתחילת שנות ה90 של המאה הקודמת:oops:) זו היתה המערכת המקובלת.

היום אפילו כבר אי אפשר להשיג שלטים באיביי למערכת.

אתה בטוח שזה מה שאתה מקבל? היום? בשנת 2015???

בכל מקרה- אין קייס אולר מוכן שמכיל את הPCB של DX.

תצטרך להחליף מוח למערכת, או לאלתר מקייס דומה שתבחר באיביי והרבה דבק חם ותוספות מתחת לכפתורים. (היה פה פרויקט כזה. לא זוכר של מי. לשלט אחר. לא יונדאי. תנסה לעשות חיפוש)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

כן בוודאות, זה המפתח שנתנו לי לרכב הדגמה וגם ביקשתי לעשות מפתח אולר בתוספת תשלום ואמרו לי שלא ניתן.

• תוכן חדש...