Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם
ברשותכם יש לי גם שאלה, הזמנתי i10 שבאה עם מפתח ושלט כמו בתמונה, אני רוצה לפחות אחד מהם להפוך למפתח אולר משולב שלט, מי עושה בצפון?

כן, אפשרי.

דבר עם איתי מ-CarKey4U, הוא עושה כאלו הסבות. אתה שולח לו את המפתח בדואר רשום והוא מחזיר לך אותו בדואר עם אולר משולב.

פורסם

כיצד לאפס מוח של נעילה מרכזית?

תגידו, האם יכול להיות שהרכב מוגבל להגדרת שלושה שלטים בלבד?

אני שואל משום ששני משכפלים ידועים ניסו להוסיף לי שלט שלישי והרכב "לא מקבל".

מה עושים???

הסבר ממש בקצרה :

איבדתי צרור מפתחות הכולל שלט תקין+ מפתח. הצרור ספייר שהיה לי בבית הוא בעל שלט שעושה טובה שעובד(ממש נלחמים עד שפותח/סוגר אוטו)

לאחר נסיונות שכפול קשים של השלט הסורר הוא הצליח לשכפל לי אחד חדש.

הבעיה שעכשיו אני עם 2 מפתחות ו 2 שלטים שאחד מהם עושה טובה שעובד. אני רוצה שלט תקין נוסף שיהיה לי בספייר אבל הבעיה שדני מתקינים שונים ניסו והם אמרו שלא ניתן ופתרו אותי בכך שיש לי אחד תקין ואחד סורר בתור ספייר.

אני לא רוצה להיות תלוי בו. מה עושים???

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

יש למישהו רעיון? ידע?

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

אז ככה, נתחיל בזה שמערכות DX הן מעולות. קראתי בשרשור שמישהו כתב שהן מערכות מיושנות ולא איכותיות והוא מתפלא איך ב- 2015 מתקינים מערכות כאלה. מה אם הייתי מנסח את אותו המשפט על חברת מרצדס ואומר שאני לא מבין איך עוד משווקים רכבים כאלה שקיימים עשרות שנים על הכביש שהרי הג'יפים שלהם בראשית דרכם היו מאוד לא יציבים ? מרצדס השתפרו עם השנים... כך גם מערכות DX שמותקנות היום ברוב רכבי יונדאי וטויוטה.

ואולם... השלט המקורי של DX אשר מגיע בצורת ביצה כמו זה שצילמת לנו לא איכותי במיוחד.

הלחצנים בשלט זה עשויים ממעין פחית דקיקה אשר תוך זמן קצר מאבד מגמישותה והלקוח נאלץ לשכפל שלט חדש.

ברשותנו 2 דגמים של שלטים אשר עברו פיתוח בהתאם לריג'קטים של השלטים הקודמים. שלטים אלו בנויים מלחצנים מכאניים. על פי נתוני היצרן אורך החיים של כל לחצן בפיתוח החדש מגיע לכ- 3000 לחיצות. (פיתוח של שלט לא מקורי !!! למען הסר ספק). כאשר השלט מפסיק לתפקד בשל הבלאי הטבעי שלו ניתן להלחים לו לחצן חדש ולהנות מ- 2000- 3000 לחיצות...

לעניינינו יש לך מספר אפשרויות:

1. לרכוש באיביי גלם (מפתח ברזל) ושבב אימובילייזר. להתפלל שמה שהזמנת מתאים לרכב ולאחר מכן למצוא מישהו שיסכים "לחתוך" את הגלם במכונת חיתוך ולקודד ברכב. אנחנו לא חותכים מפתחות ביבוא אישי אלא אם כן הם ארוזים בניילון אטום של היצרן.

2. שכפול שלט משולב מפתח - לא ניתן לבצע בדואר יש להגיע עם הרכב אלינו. לקבלת הצעת מחיר פנה אלינו בטלפון 077-4362672

שכפול מפתח עם שבב תחליפי ושלט או שכפול מפתח עם שבב מקורי.

*** שלט DX לא תוכל למצוא ב- EBAY או בחו"ל כיוון שזו מערכת שפותחה עבור הצרכנים בארץ לכן מיותר לחפש...

לא ניתן לשכפל את השלט של ה- DX על שלט ROLLING CODE

אם יש לך כסף מיותר תרום אותו לצדקה ולא למוצרים ב- EBAY שלא מתאימים ואף עשויים להיתפס במכס בשל אישורי משרד תקשורת.

פורסם

קארקי אתה יכול לשלוח לי מחיר בהודעה פרטית או במייל? עם תמונה של השלט משולב מפתח שיש לכם במלאי?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

שלום לך.

כפי שציינתי - מפתח מובנה צ'יפ כבר שכפלתי,יותר נכון הייתי אצל מתקין ידוע ששיכפל לי מפתח חדש והזין אותו למחשב של האוטו(בעזרת חיבור למחבר ה obd) ובתוך כך הוא הסיר מהרשימה את המפתח שהלך לי לאיבוד.אז לסיכום-מפתח אני לא רוצה.

מכל מקום,שכפלתי גם שלט אחד. הבעיה שלי שהשלט שהעליתי בתמונה שהוא הספייר שלי,איננו עובד. היום פתחתי אותו בעבודה וניסיתי בעזרת מלחם לשפר מגעים ובאמת ראיתי את הלחצנים העגולים שהזכרת-אכן על הפנים!!!

אז אני צריך רק עוד שלט אחד.

שאלתי היא-האם אתה חושב שתוכל להוסיף לי שלט במקום ההוא שניסיתי לתקן,מבלי להחליף מוח?

אני שואל כי שתי משכפלים ניסו והמערכת לא מקבלת.

אשמח לתגובה.

תודה

פורסם (נערך)

עדכון,

איתי מ Cra4Key התותח סידר לי שלט נוסף.

תודה רבה לצוות שם.

לגבי האנטנה - אכן שכחתי לחבר את הפיקוד . אצלי ביונדאי זה חוט כחול עם פס לבן וגם ברדיו זה היה כך. רק מה כאשר האנטנה עולה/יורדת בסיום פעולתה היא משמיעה 2 נקישות - בכל נקישה היא יורדת מעט ועולה חזרה . גם בסגירתה היא משמיעה 2 נקישות, עולה ממש קצת ויורדת מיד(פעמיים)

זה נשמע כאילו המנוע שלו מקבל פקודה לחזור ומיד להמשיך(פעמיים)

מכירים את התופעה?

עריכה אחרונה על ידי rafi_vk

• תוכן חדש...