Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רנו קליאו שנת 2003, מנוע 1.6 16V. קילומטראז' 116K.

מחוג שעון החום ברכב פועל שלא כשורה. עולה, יורד, נשאר על האמצע. ללא דפוס ספציפי. בשבוע האחרון נותר למטה ולא עולה כלל. התקלה הייתה לפני כשנה וחצי, ולאחר מכן נעלמה. כעת חזרה. יש לי סרטון - אך לא יודע איך לצרף.

בשבוע שעבר פגשתי את אסף מהכנופיה לטיפול קטן ברכב (פילטרים, שמן). בשלב ראשון אסף ניסה להתגבר על התקלה באמצעות ניקוי הארקות מחיבור מינוס של המצבר. למשך כשעה התקלה נפתרה. לאחר מכן חזרה.

[1] האם מדובר בתקלת חשמל או בתרמוסטט תקול?

[2] כעת המקום להודות לאסף :-) צולמו תמונות ממהלך הטיפול אך הן נמחקו ולא הצלחתי לשחזר אותם מכרטיס הזיכרון... אסף עבד בבטיחות, בנחת ובשלווה, בלי לחץ. ובהמון ביטחון הנובע מידע!

פורסם

על מנת להבין אם הבעיה אם הבעיה היא בשעון או בחיישן ממליץ לחבר קורא OBD כאשר התקלה מתרחשת ולראות אם קריאת הטמפרטורה תואמת את מה שמציג המחוג

יום טוב גם לך

פורסם

יתכן וישנם חיבורי אדמה נוספים שאסף פיספס..

בנוסף אולי התקלה במנוע של המחוג.

אם המנוע זהה למנוע של מד הדלק אפשר להצליב בינהם לצורך הבדיקה.

יום טוב גם לך

פורסם

אם המחוג עולה ויורד ממש מהר (למשל דקה מאפס לאמצע הסקאלה), אני מהמר שזאת תקלה של החיישן שמוביל ללוח השעונים ולא הטרמוסטט.

פורסם

שלום יוני, אני הבחור עם היונדאי שפגשת אצל אסף. כשאתה אומר התקלה נפתרה לשעה-תתאר בדיוק מה קרה במהלך השעה?היכן היה המחוג?מה הייתה הטמפ'?

כמו כן ממתי התקלה הזאת התחילה והאם זכור לך שעשית טיפול או התקנה של משהו בסמוך להופעתה?האם לפני שראית את התקלה השעון התנהג רגיל?

סורי על החקירה חשוב להבין כמה שיותר. לפעמים פרט קטן יכול לתת כיוון.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

• תוכן חדש...