Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קסנון מקורי מהחברה ואני רוצה להתאים את הפנסי ערפל לקסנון ,

עדיף קסנון או שלד גם יתאימו לי לגוון ?

פורסם

קסנון זה over kill מטורף בשביל פנסי ערפל.

תברר מה הגוון של הקסנון שלך, תרכוש נורות לד שונות שמוצהר עליהם מספר גוון דומה עד שתמצא :-D

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

לי יש קסנון מקורי מהחברה והתאמתי לרכב גם קסנון בפנסי ערפל, מניסיון ? רוב רכבי היוקרה יגיעו עם גוון שנע בין 5K ל6K למשל אצלי באקורד זה 5300 לפי הנתון, והתאמתי קסנון בגוון 5K, יצא מטורף כאילו יצא ככה מפס היצור.Photo 28-11-14, 16 14 41.jpg

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

אם יש משהו באמת מסנוור זה קסנון בפנסי ערפל,תסתפק בלד.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
לי יש קסנון מקורי מהחברה והתאמתי לרכב גם קסנון בפנסי ערפל, מניסיון ? רוב רכבי היוקרה יגיעו עם גוון שנע בין 5K ל6K למשל אצלי באקורד זה 5300 לפי הנתון, והתאמתי קסנון בגוון 5K, יצא מטורף כאילו יצא ככה מפס היצור.[ATTACH=CONFIG]407320[/ATTACH]

איך אתה יודע שאצלך זה 5300 ?

חיפשתי ואני לא מוצא

פורסם

יש לנו בעיר בחור מומחה לדבר מתקין קסנונים ברכבים בערך כל חייו מתחת לבית (מקצועי לפנים, רכבים הרבה יותר יקרים באים אליו), הוא אמר לי ואני סומך עליו :p

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם
אם יש משהו באמת מסנוור זה קסנון בפנסי ערפל,תסתפק בלד.

כמה שאתה צודק.

קסנון בערפל זה עבריינות לשמה.

לד או דמוי קסנון בלבד.

פורסם
לי יש קסנון מקורי מהחברה והתאמתי לרכב גם קסנון בפנסי ערפל, מניסיון ? רוב רכבי היוקרה יגיעו עם גוון שנע בין 5K ל6K למשל אצלי באקורד זה 5300 לפי הנתון, והתאמתי קסנון בגוון 5K, יצא מטורף כאילו יצא ככה מפס היצור.[ATTACH=CONFIG]407320[/ATTACH]

איזה רכב מדהים

בגלל הדרישה לניאונים, נראה לי שזה יותר מתאים לאתר www.arsforum.co.il/vb

פורסם
אם כבר דמוי קסנון יסנוור לא ?

דמוי קסנון זה נורת הלוגן עם ציפוי כחול ב watt זה למקור הצהוב.

בגלל הציפוי הכחול יש ירידה של 5-10% בעוצמת הארה לטובת גוון לבן.

אם כבר דמוי קסנון לא מסנוור בכלל וכנ"ל לד שהוא לא מוגזם .

פורסם
איזה רכב מדהים

רב תודות.

כמה שאתה צודק.

קסנון בערפל זה עבריינות לשמה.

לד או דמוי קסנון בלבד.

בחיי שאין לי מושג איך הגעת למסקנה שהפנסי ערפל מסנוורים, אם תסתכל מהפרופיל, תוכל לראות באופן מובהק שהעלומה של האור הולכת כלפי מטה, זאת אומרת מסנוורת את התנועה הבאה ממול, היא לא.

אולי ברכב ששם הותקנו פנסי הערפל בקומבינה חפרית זה כן, ברכב עם פנסי ערפל מקוריים מהיצרן פחות נראלי הגיוני מה שאתה אומר.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

לנורת ערפל יש רפלקטור חצי אובלי 180°.

מה זה אומר ?

שהחלק של האור שפוגע בחלק התחתון מקפץ למעלה. ומסנוור מאוד.

תבדוק פעם שמישהו ינהג לך על הרכב ותבין למה לא מתקינים קסנון בערפל.

פורסם

מצטער שמתפרץ, עדיף על לפתוח שכול חדש לדעתי, יש לי נורות דימונד ויזן ואני רוצה לשים גם ערפל או פס מלד

בהתחלה הייתי נעול על פס לד לבן אבל בזמן האחרון רואה המון שיש לך מן עיגול/מרובע לדים עם אור לבן ממש בוהק ויפה.

השאלה שלי היא מאיפה אני משיג? מחפש חנות באיזור המרכז עדיפות לראשון/חולון ואשמח לדעת כמה יעלה כולל התקנה

תודה

• תוכן חדש...