Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגאן דור שני 2008... או סיטרואן C4 2006?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי יש רכב רנו סנייק 2 מודל 2006 ידני כן ידני עברה 245 אלף קמ.ואני מחזיק אותה קרוב ל4 שנים.שום תקלות נורות או בעיות מנוע כמו שכולם אומרים.פשוט רק לתחזק אותה כמו שעון כל 15 אלף קמ טיפול.לאחרונה הלכה לי סטרסטר לא משהו שצריך לפחד מהסטיגמה על רנו סנייק או מגאן.זה רק עניין של תחזוקה וטיפול.בהצלחה לך בחיפוש.על סיטרואןC4 אכן שמעתי על הגיר שלהם עושה בעיות וכבד מאוד רק מנוע 2000 כדאי.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בנוגע לC4, מנוע 1.6 מול מנוע 2.0

מישהו מכיר/יודע/התנסה ויכול לפרט מה ההבדל בצריכת דלק/עלות טיפולים / כל דבר אחר שעולה לכם...

תודה! :)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

דב שלום.

היום ביקרתי בלובינסקי טרייד בפ"ת.

מוכרים C4 שנת 2008 ב 25000 שקל ו 2009 ב 30000.

הרכבים המוצעים הם סביב ה 100000 ק"מ מליסינג. שנה אחריות (!) התחייבות לקניה חוזרת ואפשר כמה תשלומים.

הבן שלי מחפש רכב זול ורצה פיאט גרנדה פונטו ידני. ראינו כמה עגלות, שרוצים עליהם 22-27 אלף, שנים 2008-2009. אין בכלל מה להשוות.

ה C4 תהיה בחירה מצויינת.

• תוכן חדש...