Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני עומד לקנות קיה פיקנטו אוטומטית כרכב שני.

נתקלתי בקישור במספר קישורים המדברים על כך שהפיקנטו עברה שדרוג קוסמטי, שינוי במנועים, בידוד רעשים, ושינוי בתא הנהג.

להלן הקישור הרציני ביותר הכולל השוואה בין הדגם היוצא לנכנס:

http://indianautosblog.com/2013/08/2014-kia-morning-korea-92442

סוכנויות הרכב מסיבות מובנות, לא יאשרו אם זה נכון או לא כדי לא לפגוע במכירות,

השאלה שלי היא האם מישהו יודע האם יש פיקנטו חדשה שתגיע ב2015?

אני ממש מתלבט אם לקנות פיקנטו כעת או להמתין.

תודה רבה לכל העונים!

פורסם

בקישור שצרפת מדובר בסך הכל בפיקנטו עם פגושים כמו של דגם ה-3 דלתות ספורט, לא משהו חדש.

להערכתי תהיה מתיחת פנים מתישהו השנה שבטח תגיע בחצי השנה של 2015, לא משהו קריטי כי קיה ויונדאי עוד לא הציגו מנוע חדש קטן שמיועד למכונית מיני אלא כאלה שמתאימים לסופר מיני ומשפחתיות.

פורסם

דווקא בקישור מראה שתא הנהג עובר שיפור משמעותי עם מערכת מולטימדיה חדשה.

גם בקישור הזה מאתר גיר:

http://www.gear.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95%D7%AA_%D7%A8%D7%9B%D7%91/2014-11-30-N01-%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%A8%D7%99%D7%92%D7%95%D7%9C-%D7%A7%D7%99%D7%94-%D7%A4%D7%99%D7%A7%D7%A0%D7%98%D7%95

מדברים על בידוד רעשים ושינוי למנוע חסכוני יותר.

אני מעוניין בפיקנטו לנסיעה בינעירונית, לכן בידוד רעשים,בטיחות וצריכת דלק, זה משהוא ששווה לחכות לו, במידה וזה אכן נכון.

פורסם

אהלן..

אני גם הייתי בדילמה האם להמתין לקיה פיקנטו 2015 או לקנות כעת ולאחר מחשבות ובדיקות מרובות שאין בקיה כרגע שום דגם חדש חוץ מה 1.2 אוט' EX

ולא יהיה בזמן הקרוב,

קניתי כעת את הדגם המפואר ואקבל בינואר :)

והרכב יהיה 2015

פורסם

הדבר הכי חדש שיגיע מכיוון קיה פיקאנטו בשנת 2015 זה חתיכת נייר חדשה{רשיון לרכב חדש}+רכב קיה פיקאנטו שיוצרה בשנת 2014, או לפני, ועמדה הרבה זמן בשטח הנמל בארץ.

פורסם
הדבר הכי חדש שיגיע מכיוון קיה פיקאנטו בשנת 2015 זה חתיכת נייר חדשה{רשיון לרכב חדש}+רכב קיה פיקאנטו שיוצרה בשנת 2014, או לפני, ועמדה הרבה זמן בשטח הנמל בארץ.

למה לכתוב שטויות ללא בסיס?

אני מבטיח לך שהמלאי של פיקנטו ex הוא או טרי ביותר (כמה שבועות) או שעדיין עושה את דרכו לישראל.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

נראה מתישהו דגם גודש 1 ליטר לקטנה הזו?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

CASPER-

מה אני מתווכח איתך בכלל?

אתה הרי עובד נמל וותיק ומפקח ראשי על ספירת המלאי השנתית של KIA.

ורק בתור אחד כזה אתה יכול להבטיח דברים כאלה. והיבואן עצמו.

בינתיים זה לא רכב שבדיוק "נחטף", או שיש זמן המתנה עליו, אלה יש בשפע עם הספקה מיידית.{כולל מבצעים רבים}

השוק מוצף בו, כנ"ל כמעט כל חברות הליסינג או השכרה מוכרות אותו. גם בתור חדש וגם משומש.

בלי שום קשר זה רכב מיני מעולה לקבוצתו, ונהנה מ-7 שנות אחריות.

אני כבר לא שואל מתי צפית בפעם אחרונה בנמל. [אתה הרי עובד שם נכון?.]

אתה חי בכלל בארץ?

פורסם
CASPER-

מה אני מתווכח איתך בכלל?

אתה הרי עובד נמל וותיק ומפקח ראשי על ספירת המלאי השנתית של KIA.

ורק בתור אחד כזה אתה יכול להבטיח דברים כאלה. והיבואן עצמו.

בינתיים זה לא רכב שבדיוק "נחטף", או שיש זמן המתנה עליו, אלה יש בשפע עם הספקה מיידית.{כולל מבצעים רבים}

השוק מוצף בו, כנ"ל כמעט כל חברות הליסינג או השכרה מוכרות אותו. גם בתור חדש וגם משומש.

בלי שום קשר זה רכב מיני מעולה לקבוצתו, ונהנה מ-7 שנות אחריות.

אני כבר לא שואל מתי צפית בפעם אחרונה בנמל. [אתה הרי עובד שם נכון?.]

אתה חי בכלל בארץ?

תקשיב, אין לי מושג מי אתה ולמה נדמה לך שאתה יודע הכל או לכל הפחות מבטל בכזו קלילות דברים שאחרים כותבים רק כי הם לא מתיישרים עם השטויות שאתה כותב.

לעניינו, אני עובד היבואן וקח בחשבון שהמלאי של דגמי קיה זה חלק מהעבודה היום יומית שלי… נכון להיום אין מלאי של פיקנטו ex בארץ שאינו מוזמן. הזמנות חדשות נפתחות על משלוח שמגיע בסוף דצמבר. תפריד בין דגם ex לבין דגם lx שאותו כנראה אפשר להשיג דרך חברות ליסינג.

הפיקנטו דווקא נשארה מובילת הקטגוריה גם ב-2014 אבל אל תאמין לי, תבדוק בעצמך.

מקווה שתסתדר עם המידע האמיתי שקבלת כאן שסותר את המציאות המנותקת בה אתה נמצא.

ערב טוב מפ"ת…ישראל.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

"IF YOU SAY SO BRADOCK"

1:0 בינתיים, אבל באחד הנסיעות שלי אעיף מבט לכיוון הרכבים שעומדים שם שוב.

מה שכן, הטריק הקטן של "להוסיף 900 שקל" ולקבל דגם מאובזר EX{עור, מגנזיום, ניקלים, BT...} עובד לא רע בכלל...

זו הסיבה שיש הרבה LX בליסינג? אולי כי מן הסתם בסוכנויות מוכרים רק EX? יוצא לכם למכור לאדם פרטי LX גם?

לגבי מי אני, יוסי מאילת, ואתה מוזמן.

פורסם

חובה עליך לעשות נסיעת מבחן.. קבלתי קיה פיקנטו מהעבודה ידנית לדעתי הרכב פשוט רע...

לא נוח ובאמת שניסיתי לכוון את הכיסא כמה פעמים.

פלסטיקה רועשת כל הזמן

חסר כוח (ידני)

רעשי רוח ורעשי כביש דיי חזקים

בדגם האוטומטי הבנתי אנשים לא מרוצים מצריכת הדלק שלה.

אדים על החלונות בחורף בקטע שכל שניה צריך להתעסק עם המעלות

ואני אחד שיש לו כרכב פרטי סיאט איביזה רפרנס שעולה 70 אלף שקל ובאמת מנצח מכל הבחינות.

לא חשבתי שהקיה כל כך גרוע לנהיגה, לפני 3 שנים לפני שסיאט יצאה במבצע כימעט קניתי את הקיה.

ממליץ לך לבדוק בנוסף את היונדאי אי10

נסיעת מבחן נסיעת מבחן נסיעת מבחן... חייב...

מקס.

• תוכן חדש...