Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני קניתי כזאת לפני חודשיים עלה 71K. אני מאוד מרוצה מהרכב, אבל לגבי מערכת המולטימדיה, מדובר במערכת סינית בהתקנה מקומית של היבואן והיא מערכת ממש גרועה ומישהו פה כתב שהוא ויתר על המערכת וקיבל הנחה של 3000 ש"ח. לדעתי זה כדאי מכיוון שהמערכת ממש עלובה.

אתה יכול לקרוא את השרשור שכתבו על מערכת המולטימדיה של הפיאסטה פה בפורום ולגבש דיעה:

שרשור על מערכת המולטימדיה של הפורד פיאסטה

פורסם

הבן אדם שקיבל הנחה של 3000 ש"ח קיבל אותה על המחיר מבצע של ה 69,500? קראתי באמת שהיא לא משהו אבל בגלל שהיא מגיעה כבר במתנה ובמחיר כללי מוזל של הפורד חשבתי לקחת אותה ובמקרה הכי גרוע אם היא ממש על הפנים להחליף.

פורסם

לדעתי היא לא ממש על הפנים, לבן אדם הממוצע שרוצה לשמוע מוזיקה בכיף היא בסדר גמור. למי שרוצה איכות, זה כבר משהו אחר. למען האמת, האיכות שלה עם הרמקולים די הפתיעה אותי ביחס למשהו שמקבלים עם הרכב, הם לא רעים בכלל.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

כמי שלא מכיר עדיין אוטו בו לא נדרש שימוש בידית הגבהת הכיסא בכדי שארגיש בו נוח, לא מצליח להבין את הראש של מי שהחליט שם בפורד שעבור נהגים בפיאסטה הבסיסית ישיבה נוחה ומותאמת היא פינוק מיותר.

פורסם

לא נראה לי שרכבי מיני יהיו טובים לך להסעות של 5 אנשים, לא נוח ולא משנה מה יגידו.

אולי תחשוב על רכב קצת יותר גדול אבל לא ענק דוגמת קיה סיד או משהו בסגנון?

הוא כבר עובר אומנם לקטגוריה של משפחתיות אבל הוא לא ענקי והוא מציע אחלה של חבילה למחיר.

פורסם

עכשיו בסוף השנה יש מבצעים בכל פינה. אני ממליץ על פיאסטה ו-208 שגם מוצעות כרגע במבצע ששווה בדיקה

פורסם

לפותח השרשור - מציע לך לבדוק עם יבואן קיה מתי תגיע הריו המחודשת. לפי מאמרים בחו"ל נוחות הנסיעה שופרה כמו בידוד הרעשים..

הרכב לא נופל מהפיאסטה בביצועים. רק אם התנהגות כביש ממש בראש מעיינך.

חלופה נוספת היא ה i20 החדשה שגם היא תגיע אוטוטו.

Mazda CX5

Škoda FABIA

• תוכן חדש...