Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מה המצלתכם על אוטו ידני כיפית לנהג בו, חסכוני בדלק. אוטו שני במשחפה. נוסע 70 קמ כל יום בין עירוני.

חשבתי בכיון ספלאש (מה הצריכת דלק אמיתית שלו?), מיקרה, אלטו?

מה דעתכם?

תודה מראש

פורסם

אולי דווקא הפיגו 108 יכולה להתאים,יש לה מנוע שצריך להיות זריז על משקל קל,תבדקו אותה,כמו כן היא צריכה להיות חיסכונית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שלא תחיה באשליה, לא נראה לי שכיף אתה תשיג ברכבי מיני (אלא אם אתה מגדיר את הכיף שלך בצורה שתתאים לרכבי מיני)

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מיקרה ידנית נוראית לטעמי - מול ההילוכים קשה והרעש של המנוע לא תענוג לאוזן. באלטו לא נהגתי אבל הוא פשוט קטנטן מבחינת מושב הנהג, אני לא הצלחתי להיכנס בלי שההגה יידבק לרגליים (1.88). הספלאש לדעתי יכולה להתאים אבל מציע לך לשקול גם פיאט פנדה - חדשה או מהדור הקודם. יש לה גיר ידני שהוא פשוט תענוג - וגם המיקום של מול ההילוכים (למרות שיהיו כאלו שיחלקו עלי). היתה לי אחת שנתיים ואני עדיין מתגעגע לנהוג בה לפעמים. הדור החדש מאובזר יותר ומודרני, ודווקא בנסיעת מבחן לא הרגשתי הבדלים בכוח, מה גם שלפנדה יש מנוע 1.2 עם 69 כ"ס שזה בטח לא מטוס אבל יותר טוב מהאחרות. צריכת הדלק נפלאה גם היא.

בהצלחה.

פורסם

כל הרכבים שהזכרת ממש לא מהנים לנהיגה ולא זריזים במיוחד, חסכוניים בדלק כן.

אם אתה רוצה הנאה בנהיגה זה לפחות סופר מיני או רכב ביניים כמו הספייס סטאר.

מה שכן, בתקציב של 70K לא בעיה למצוא רכבי סופר מיני מהנים לנהיגה, אולי עם תוספת של כמה אלפים בודדים.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

אני חושב שבסגמנט הזה אפשר להחליף את "הנאה מנהיגה" ב"ללא סבל בנהיגה". פנדה שנזכרה לעיל בהחלט עונה לעיל, לא סובלים בה בכלל ואפילו יש בה חדווה מסויימת שנובעת משילוב של זריזות סבירה כל עוד המהירות דו-ספרתית, תגובות טובות להיגוי, ראות טובה לכל הכיוונים ואפילו אחיזה די טובה, כל עוד מתעלמים מזוויות הגלגול...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אם הפיאסטה הידנית עדיין נמכרת במבצע של 69K אז היא תיתן לך הכי הרבה הנאה.

מבין אלה שציינת - הספלאש הכי חזקה ונראה לי שתהיה גם הכי מהנה.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

משום מה כל העונים מתייחסים לרכבים חדשים. פותח השרשור לא ציין חדש או משומש.

כמובן שמשומשים יש בשפע, בטח אם מוכן לרכוש רכב בן 5 שנים.

לדעתי הקליאו 0.9 טורבו בטח כבר קיימת כמשומשת וזו אופציה לא רעה. חדשה עולה 86 בערך.

• תוכן חדש...