Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב שלי מותקן מצבר של 46AH, חשבתי לקנות ממיר ל220V שיכול לתת הספק של 1500W

השאלה - אם אני רוצה להפעיל שואב אבק בייתי שצורך 1400W, כמה זמן שאיבה יש לי לפני שאני מרוקן את המצבר לרמה מסוכנת לבריאות שלו ?

וכמה זמן יש לי אם אני משאיר את הרכב מונע תוך כדי שאיבה ?

פורסם

חשבתי להתחבר לשקע המצית, ולהניע את הרכב כדי להטעין את המצבר תוך כדי שאיבה.

מה הדרך הנכונה לעשות את זה ? דרך המצית או ישירות למצבר ? עם רכב כבוי או מונע ?

פורסם

דרך שקע המצית ההספק המקסימלי שניתן לצרוך הוא בסביבות 120-240 וואט תלוי בסוג הרכב.

מכשירים שצורכים הספק גבוה בהחלט רצוי לחבר ישירות לקטבי המצבר כאשר הרכב מונע.

איזה כייף לי :)

פורסם

כבל מאריך 100 מטר מחובר לשקע של חברת חשמל בחדר מדרגות או שאתה מוריד אותו דרך החלון מהדירה שלך נותן פתרון מצויין לבעיה הזאת.

פורסם
אתה יכול להעריך כמה זמן שאיבה אני יכול לקבל אם אני מתחבר ישירות למצבר עם רכב מונע בלי לסכן את המצבר ?

כול עוד אתה לא צורך יותר הספק מאשר האלטרנטור מסוגל לספק אז המצבר לא נפרק ואין שום סכנה.

הספק כללי שווה להספק הנצרך בסל"ד סרק על-ידי כול הצרכנים+שואב האבק.

כך בחשבון שאלטרנטור של 70 אמפר מסוגל לספק בסל"ד סרק כ-40 אמפר או בערך 560 וואט (כמעט כח סוס אחד).

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

רעיון גרוע לחבר שואב 1400w לרכב, זה בלתי אפשרי.

לגבי השימוש עם כבל של 100 מטר, שים לב להספקים המותרים שהיצרן רושם בתנאים שהכבל בגלגלון או פרוס. (אם אתה לא מוצא אני יעזור לך בפרטי, זה מסוכן!)

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם
רעיון גרוע לחבר שואב 1400w לרכב, זה בלתי אפשרי.

לגבי השימוש עם כבל של 100 מטר, שים לב להספקים המותרים שהיצרן רושם בתנאים שהכבל בגלגלון או פרוס. (אם אתה לא מוצא אני יעזור לך בפרטי, זה מסוכן!)

למה בלתי אפשרי ? , אתה אומר שזה לא יעבוד אפילו לזמן קצר ? דקה או שניים ?

לפעמים אני צריך שאיבה של 5 דקות, בשביל זה לפרוס כבל של עשרות מטרים מהדירה דרך השכנים מעל לחצר הפרטית שלהם (דירה גן ענקית) ייקח לי יותר מפי 3 זמן.

פורסם (נערך)

הקטע שזה צריכת זרם מטורפת מהמצבר והוא לא בנוי לעמוד בזה למשך כמה דקות.

אני לא הייתי עושה את זה, המערכת חשמל ברכב לא בנויה לזה.

(1400 וואט זה מעל 6 אמפר במתח 220 וולט, כשהמקור שלך הוא 12 וולט זה הרבה מעל מפי 10 זרם, ולא התחשבתי בטיב השנאי ואם הוא מסוגל לעמוד בעומס של שואב אבק, שנאי כזה מתאים לצרכנים קלים כמו טלוויזיה או מחשב).

במחיר של שנאי, עדיף לך לשלם כמה שקלים לשואב בתחנות דלק.

או לרכוש שואב נייד.

אני במקרה כזה מנסה להתיידד עם השכן מלמטה או פונה לחבר שגר בדירת קרקע.

עריכה אחרונה על ידי nir100
  • תוכן חדש...