Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלמה תודה על השיתוף, תודה גם לאור דור ההמשך של המועדון על העזרה והיוזמה אתה "משו משו".

היה מדהים ומעניין כאחד.

חברים ומכוניות שלא הכרנו נכנסו ולאומתם כאלה שהכרנו ונשארו בחוץ, כנראה מפחד המצלמה וגם זה בסדר.

שבת שלום לכוווולם

נתי ידידי, בטוחני שהתכוונת אלי

אין לי שום פחד ממצלמות, אני מגיע לומר שלום לחבר יקר ומוערך, ואם זה מפריע לך, אני יכול לוותר

שיהיה שבוע טוב

עדי

עדי גולדנברג 13399

פורסם
כתמיד, היה מפגש נעים, צנוע, לא פומפוזי ומזמין - והפעם הגיעו אורחים מכרמיאל וגם כמה פנים חדשות במכוניות "חדשות".

ללא צורך לייצר כותרות כל הזמן.

ללא תרגילי מנהיגות ומניפולציות מיותרות.

על אף שאין חלוקת מתנות מתמדת.

שישאר כך, למגינת ליבם של כל מי שהמפגש הזה מדיר שינה מעיניהם.

שמרון ידידי

אני מאוד מעריך אותך כאינציקלופדיה בתחןם רכבי אספנות בפרט ובתחום המוטורי בכלל ונהנה להתייעץ אתך בעינייים שונים סביב התחביב המשותף. אני גם מכירך כאדם שקול.

תגובתך יצרה אצלי תחושה לא נעימה ובטוחני שגם אצל רבים מדידך האחרים. לגיטימי שקבוצה קטנה מחליטה לפרוש ולהקים לעצמה מקום מפגש משלה אבל להשתלח בקבוצה גדולה של חבריך לתחביב ולכנות את מפגשם בכינויים " מפגש פומפוזי ... שאנשיו מגיעים בשל חלוקת מתנות... ושמארגניו מבצעים תרגילי מנהיגות ומניפולצית "

אני סבור שבעלים של עשרות רבות של רכבים ומאות חובבים המגעים מדי שבוע למפגש הצפוני ולארועים הרבים שמאורגנים מגיעים מסיבות שונות מאלה שמנית. הם מגיעים משום שטוב להם בחברותא והם מחכים בקוצר רוח למפגש הבא.

רובנו היינו שמחים למפגש אחד מגובש אבל גם בנסיבות שנוצרו ביקורים הדדיים אפשריים וגם מבורכים.

פוסטים כפי שהעלת אינם תורמים לקירוב לבבות. אסור לשכוח שרובנו , בשני המפגשים , עדיין מרגישים חברים וחבל לקלקל .....

בידידות אמת

דני

פורסם (נערך)
תגובתך יצרה אצלי תחושה לא נעימה ובטוחני שגם אצל רבים מדידך האחרים. לגיטימי שקבוצה קטנה מחליטה לפרוש ולהקים לעצמה מקום מפגש משלה אבל להשתלח בקבוצה גדולה של חבריך לתחביב ולכנות את מפגשם בכינויים " מפגש פומפוזי ... שאנשיו מגיעים בשל חלוקת מתנות... ושמארגניו מבצעים תרגילי מנהיגות ומניפולצית "

שים לב לשתי תוספות שהכנסת ושלא נכתבו על ידי: הבלטתי אותן בטקסט שלך...

אני סבור שבעלים של עשרות רבות של רכבים ומאות חובבים המגעים מדי שבוע למפגש הצפוני ולארועים הרבים שמאורגנים מגיעים מסיבות שונות מאלה שמנית. הם מגיעים משום שטוב להם בחברותא והם מחכים בקוצר רוח למפגש הבא.

ולמה אתה חושב שאני סותר את מה שכתבת כאן, או שאני מטיל דופי בעובדה שאנשים בסה"כ באים כדי להנות?

רובנו היינו שמחים למפגש אחד מגובש אבל גם בנסיבות שנוצרו ביקורים הדדיים אפשריים וגם מבורכים.

אדרבא. כל מי שמגיע מתקבל בזרועות פתוחות. באירוע עם מועדון אלפא רומיאו הגיע דרור וסרשטיין לבקר אותנו - וזה אחד הדברים שהכי שימחו אותי באותו אירוע.

פוסטים כפי שהעלת אינם תורמים לקירוב לבבות. אסור לשכוח שרובנו , בשני המפגשים , עדיין מרגישים חברים וחבל לקלקל .....

יקירי, יפה שהכנסת את המילה רובנו - ואני האחרון שרוצה לקלקל.

בידידות אמת

דני

דני ידידי,

אני מוקיר ומעריך את מילותייך החמות. קרא שוב את שכתבתי ושאל את עצמך איפה אתה ודרור ואייל ועוד ידידים רבים שלי במפגש הצפוני מוצאים את עצמם ביחס לנאמר.

אני משער שאתם - רובכם, אם לצטט אותך, לא אובססיביים בעניין המפגש שלנו - ושאין הנושא מדיר שינה מעיניכם...

אתה יותר ממוזמן לבקר אותנו בשישי הקרוב.

שבוע טוב :-)

עריכה אחרונה על ידי 504L

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם (נערך)

שמרון ידידי

נמנעתי להתערב בשרשור, כפי שאני עושה תקופה ארוכה

לגבי תגובות שמקוממות (אותי) - וממשיך הלאה.

גם איני בטוח שיש לי זכות לומר מילותי לגבי מפגשים כאלו ואחרים שאיני משתתף בהם.

אולם מאחר ואחרים ראו את שאני ראיתי והגיבו, אגיב הפעם.

כחבר, וכאדם שמעריך אותך, ובאמת מבלי לפגוע,

נראה לי שצדקו קודמי וקצת נסחפת, כנראה בלהט "התחרות" בין שני המפגשים, וחבל.

ראשית חבל על הפיצול, אולם החליט מי שהחליט ונוצרה בשטח עובדה.

שלא אובן לא נכון - ריבוי מפגשים טוב מאד בעיני.

הבעיה היא שכאן פוצלו חברים לשני מקומות שונים, אך מאד קרובים זה לזה,

ולא מדובר במקרה מבורך בו נוצר מפגש נוסף, במקום אחר, על ידי אנשים נוספים/אחרים.

גם מבלי לזרות מלח ולחרחר מילות מלחמה, (וזה לצערי מה שעשית, ואולי מבלי להתכוון לכך),

אני יודע שהפיצול קשה לכמה חברים. ליבם עם חבריהם משני המקומות.

מילים כמו שכתבת, או כמו שכתב נתי - לכאורה בנימוס מופגן אך בציניות ולעג,

אינם מוסיפים לקירוב בין החברים בשני המפגשים (או לפחות של חלק מהנוכחים בהם).

לא צריך תמיד להיות בהרגשה של "נראה להם למי יש יותר גדול", זה ממש מיותר.

זה אינו סוד, כי גם באזור השרון,

מועדון החמש חיפש לאחרונה מקום לעצמו,

ומאחר ולא מצא נשאר איתנו בגעש.

אני מאד מקווה שימצא מקום מתאים לרצונו,

ושעדיין, החברים בשני המקומות, ישכילו לשמור על יחסי חברות,

ולא תיווצר תחרות/עויינות/ציניות וכד'.

שבוע טוב וכייפי לכולנו,

...ותודה לצלמים שטורחים ומשתפים אותנו מידי שבוע בתמונות.

אבי נוף

עריכה אחרונה על ידי אבי נוף

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אני מבקש מה"ידידים", ה"מוקירים" וה"אהובים" להרגיע.

אגב, עדי, מה הסיפור על הפיאט האדומה שמסתובבת איתך בפייסבוק?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם (נערך)
אני מבקש מה"ידידים", ה"מוקירים" וה"אהובים" להרגיע.

אגב, עדי, מה הסיפור על הפיאט האדומה שמסתובבת איתך בפייסבוק?

בני, שכחת את "המתחילים" ו " העוקצים" :shock:

התמונה של הפיאט מופיעה באלבום שלי בפייסבוק, מישהו עשה לה לייק ואז היא קפצה למעלה ... 1111111.jpg :wink:

עריכה אחרונה על ידי adig1971

עדי גולדנברג 13399

פורסם

וגם את ה"בזים" (פלקונים) וה"סוסים" (מוסטנגים) ולא לשכוח את "טיגריסים" (טייגר) כמובן את הסוס-יתא.

בקיצור, יש לך או אין לך פיאט אדומה?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

פורסם

בני בזכות הפיאט של עדי הגעתי בכלל למועדון . לפני כ13 שנה +- נסעתי עם הפיאט 500 שלי ואז פגשתי את עדי שהזמין אותי למפגשים. מאז את הפיאט מכרתי אבל עם חבר טוב והרבה חברים נוספים נישארתי DSC_24741.jpg

פורסם

אז הפיאט היתה שלך? עכשיו הכל הובהר. אני לתומי (באמת!) חשבתי שעדי קנה פיאט....

על הכבוד לכם ולפיאט

• תוכן חדש...