Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני רוצה לדעת האם מומלץ לקנות רכב מסוג אוודי מנוע דיזל שעבר 225K

זה לא קצת מוגזם ? (שנתון 2009)

האם שווה להתקרב לרכב כזה - והאם יש להוריד במחיר משמעותית עקב הק"מ הגבוה ?

פורסם

אבא של חבר שלי עשה יותר מחצי מיליון ק"מ על המנוע מהסדרה הקודמת של 1999. בסך הכל למנוע דיזל מטופל כראוי 225 אלף זה לא נורא בכלל

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

גם אם המנוע תקין,

האם נבדקו שאר מכלולי הרכב?

שאלה חשובה נוספת שעומדת לפני קנייה רכב עם ק"מ כזה היא הנסועה הצפויה שלך.

אם אתה נוסע 50 אלף בשנה תוך 3 שנים יהיה בלתי אפשרי למכור את הרכב ועלולות להתחיל תקלות יקרות מאוד.

Subaru B4 2.0 2012

פורסם

לגבי שאר המכלולים אני לא יודע כמובן שאבדוק זאת .

מה שמטריד אותי זה המנוע עם הק"מ הגבוה.

ואני נוסע בערך 25K בשנה.

זאת אומרת שבעוד שנה הוא יעמוד על 250-+

פורסם

מנועי דיזל אמינים שטופלו כראוי צריכים להיות הדאגה האחרונה לפי דעתי.

לכמה שנים אתה מתכנן להחזיק את הרכב? קח בחשבון את הק"מ הנוכחי ואת העתידי ותחשוב אם תצליח למכור אותו. אולי יהיה שווה לך להשקיע קצת יותר ברכב שתוכל למכור בעתיד.

פורסם

צריך לבדוק על איזה מנוע דיזל מדובר. אם זה מנוע 2.0TDI CR זה מנוע נפלא, אמין ונוצלח. אם זה מנוע 2.0TDI PD זה מנוע לא מוצלח עם בעיות. אם זה מנוע 1.9TDI PD זה מנוע סופר מוצלח.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...