Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבים מ wiperblades.co.uk

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי להזהיר את כל מי שרוצה להזמין משם, בזמן הקניה לא מזהירים אותכם שהמגבים הם הפוכים ולא מתאימים לרכבים בארץ.

קיבלתי היום את המגבים והם לא מתאימים.

אחר כך חרשתי קצת באתר, ונכנסתי לעמוד איפה שהם מתחייבים על זה שהמגבים יתאימו לרכב למטה כתוב:

Please note: The Bosch Aerotwin, Champion Aerovantage Flat and Valeo X-TRM Direct Fit blades are only designed for right hand drive vehicles - if you have a left hand drive vehicle please select any of the Multi Clip sets as these can be fitted to both left and right hand drive vehicles.

שזה בעצם חצי המגבים שיש אצלהם - לא מתאימים.

לא שאני הולך להוריד את המגבים האלה, נראה שהם יושבים חזק ויציב אבל עדיין מעצבן איך שזה נראה.

בסופו של דבר שילמתי לא מעט כסף על מגבים וקיבלתי מוצר לא מתאים, פשוט בזיון.

IMG_20141203_163226.jpg

פורסם

תודה על האזהרה.

אבל מי שקונה מוצר מספק בריטי, צריך לצפות לקבל מוצר שמתאים לשוק הבריטי, אלא אם כן ביקש וקיבל הסכמה למשהו אחר. המטען שקיבלתי לטלפון שקניתי באמאזון UK בא עם התקע הבריטי המשונה, והושלך לפח. מעצבן, אבל אין לי שום טענות.

:turn-l:
פורסם

הבזיון הוא של מי שמזמין ולא מפעיל שיקול דעת מינימלי או טורח לקרוא את מה שכתוב באתר ממנו הוא מזמין.

לא של האתר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

הם עושים משלוחים לארץ והם רואים שאני מזמין מוצר שלא מתאים לכל הרכבים בישראל

למה בעצם לא להזהיר באתר או במקרה הכי גרוע - לייצור קשר במייל ולהסביר שהמוצר לא מתאים ?

היתי פשוט בוחר במגב אחר שמתאים ובזה היה נגמר.

וזה לא שאני לקוח ראשון מישראל, אני רואה הרבה אנשים מזמינים אצלהם.

bagira

אני בדקתי היטב את הגדלים, ביקורות והחיבורים שיש על המגבים. לא עלה לי בראש שהמגב יכול להיות הפוך.

אתה טועה, זאת אחריות של האתר להזהיר שהמוצר לא מתאים כשהם מתחייבים שהוא כן מתאים!

עריכה אחרונה על ידי Alf3

פורסם

הזמנתי לפונטו שלי כבר מספר פעמים, אמנם מאיביי אנגליה ולא האתר הזה, מגבים של חברת בוש ושל חברה מקומית וזולה (מעולים אגב) ולא נתקלתי בשום בעיה עד כה. אני מופתע מהסיפור. כל המוכרים היו כמובן מאנגליה.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

טוב, יצרתי קשר עם החנות הם אמרו שהם מוכנים לעשות לי refund אבל זה לא יכלול את מחיר המשלוח שזה בערך חצי מהסכום.

הוא אמר בנוסף שהם לא עובדים יותר עם ישראל.

פורסם (נערך)

הזמנתי מהאתר הזה ליותר מרכב אחד ולא הייתה אף פעם שום בעיה.

עכשיו אני כבר לא יוכל יותר בגלל אנשים כמו פותח השרשור,זה משהו שנתקלתי בו בכל מחנות מחו"ל שקונים בה ישראלים,וזה לא קשור לשנאה,אפליה,וכו.

עריכה אחרונה על ידי GUGY
פורסם (נערך)

תפסיקו כבר להיות כאלה ישראלים גלותיים (עריכה, הכוונה לאלו שמבקרים את פותח השרשור על זה שמעז להתלונן) - בכל מדינה נורמלית בעולם מי שמקבל שירות לא טוב מתלונן ולא שותק - אבל כאשר מדובר בישראל פתאום תגלה שיש מוכרים שלא מוכנים למכור לך או שעושים בעיות, לרוב זה יהיה אופייני למוכרים מאנגליה או מצרפת.

אני לא מבין למה זה סיבה להתנפל על זה שפתח השרשור שבסך הכל רוצה לקבל תמורה הוגנת לכספו - האחריות של המוכר האנגלי - שיודע שרוב העולם חי בצד האחר מאשר הוא חי בו - היא לוודא שהמוצר מתאים ללקוח שלו. אם זה היה מכירה באיביי אני בטוח שהיו פוסקים לטובת הקונה.

הנה דוגמה - רק לאחרונה הזמנתי משהו ממש קטן מאי-ביי אנגליה והמוכר ביטל לי הקנייה בטענה שהפריט שלו יעצר במכס (שטות מוחלטת). אחר כך מייד הוא העלה את מחיר המשלוח פי 2 לישראל על אותו פריט. פריט זהה הוזמן ממוכר אחר והגיע בלי שום בעיה.

לקונה - אתה בטוח שאין אפשרות להפוך החיבור של המגב ?

אגב - חובתו של הקונה להתלונן (רצוי מאוד בנימוס). זכותו המלאה של המוכר לא לקבל התלונה או לקבל אותה באופן חלקי (וגם זה בתקווה בנימוס). כל מי שמוכר ובמיוחד דרך האינטרנט ולכל העולם, צריך לדעת ולצפות שעלולות להיות בעיות.

ודעתי האישית - התגובה של המוכר מראה שהוא לא במיוחד בצד שלנו.

עריכה אחרונה על ידי student

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

פורסם (נערך)

ישראלי גלותי?

המוכר צודק לחלוטין, והוגן לגמרי. הוא מכר את המוצר שהבטיח, והמוצר תקין (פות"ש לא טען אחרת) אבל לא מתאים ללקוח, מסיבותיו. המוכר מסכים לקבל בחזרה את המוצר ולהחזיר את הכסף שקיבל עבורו. נחמד מצידו! אין שום סיבה שהמוכר יפסיד את דמי המשלוח שהוא שילם רק כי הקונה התחרט/התרשל.

אין למוכר שום אחריות לבדוק את התאמת המוצר לצרכי הלקוח. במיוחד שמדובר באתר בריטי.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם (נערך)

אפילו שאני יורד קצת על החנות פה בפורום, במייל כתבתי לו בצורה מאוד מנומסת ורשמית.

הוא אמר שיש איזה עיקוב בשירותי הדואר, אבל נשמע לי קישקוש - המגבים הגיעו תוך 3 ימים.

את המגב אי אפשר להפוך כי הוא בנוי בצורה שיש צד קדמי ואחורי

ואת הקליפס גם אי אפשר להפוך, מצד השני אין חור ואפילו אם היתי עושה חור בעצמי - הוא לא נכנס הפוך.

נראה לי אני משאיר את זה ככה.

yuvk - המוכר מתחייב שהמגב מתאים לרכב.

http://www.wiperblades.co.uk/guarantee/

זה שכתוב באותיות קטנות באחד עמודי האתר שהמוצר לא מתאים, זה כן מכסה אותו אך רק מבחינה טכנית.

בפועל קיבלתי מוצר שלא מתאים כשהתחייבו לי על מוצר שמתאים,

עסק רציני ודואג ללקוחות שלו לא היה נותן לזה לקרות.

עריכה אחרונה על ידי Alf3

פורסם

אפשר קישור למגב שהזמנת ואיזה רכב ?

המגבים שהזמנת הם של בוש ?

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

פורסם

זה גם רשום בחלק שנוגע למשלוחים.

אגב, לא רק ישראל כבר לא ברשימת המדינות שאליהן לא שולחים. היא הצטמצמה לכדי מספר מדינות ספציפיות.

פורסם
הבזיון הוא של מי שמזמין ולא מפעיל שיקול דעת מינימלי או טורח לקרוא את מה שכתוב באתר ממנו הוא מזמין.

לא של האתר.

ישראלי גלותי?

המוכר צודק לחלוטין, והוגן לגמרי. הוא מכר את המוצר שהבטיח, והמוצר תקין (פות"ש לא טען אחרת) אבל לא מתאים ללקוח, מסיבותיו. המוכר מסכים לקבל בחזרה את המוצר ולהחזיר את הכסף שקיבל עבורו. נחמד מצידו! אין שום סיבה שהמוכר יפסיד את דמי המשלוח שהוא שילם רק כי הקונה התחרט/התרשל.

אין למוכר שום אחריות לבדוק את התאמת המוצר לצרכי הלקוח. במיוחד שמדובר באתר בריטי.

+1.

לא מבין איך אפשר לטעון אחרת :roll:

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אחלה צורה למכור - לא לוודא עם הקונה את ההתאמה לרכבו ובסוף להפסיד את מחיר עלות המוצר, תחת ההנחה שעל המשלוח הרווח לא גבוה כמו על המוצר עצמו.

אז אולי הקונה רשלן אבל גם המוכר לא חכם במיוחד. לפחות עשה טובה גם לעצמו שאולי צימצם את פוטנציאל הלקוחות אבל לפחות לא יפסיד שוב כסף על טעוית, שלו.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

פורסם

הזמנתי מהם ולא היתה שום בעיה לא עם השרות ולא עם ההתאמה - ענו במייל מהר ובאדיבות, המוצר הנכון הגיע, היה ארוז היטב, והיה מתומחר יופי. אני נוהג להמליץ עליהם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...