Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבים מ wiperblades.co.uk

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אחלה צורה למכור - לא לוודא עם הקונה את ההתאמה לרכבו ובסוף להפסיד את מחיר עלות המוצר, תחת ההנחה שעל המשלוח הרווח לא גבוה כמו על המוצר עצמו.

אז אולי הקונה רשלן אבל גם המוכר לא חכם במיוחד. לפחות עשה טובה גם לעצמו שאולי צימצם את פוטנציאל הלקוחות אבל לפחות לא יפסיד שוב כסף על טעוית, שלו.

סליחה, מי שמזמין באינטרנט האחריות מוטלת עליו. את המוכר זה לא מעניין למי המוצר מיועד.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אפילו שאני יורד קצת על החנות פה בפורום, במייל כתבתי לו בצורה מאוד מנומסת ורשמית.

הוא אמר שיש איזה עיקוב בשירותי הדואר, אבל נשמע לי קישקוש - המגבים הגיעו תוך 3 ימים.

את המגב אי אפשר להפוך כי הוא בנוי בצורה שיש צד קדמי ואחורי

ואת הקליפס גם אי אפשר להפוך, מצד השני אין חור ואפילו אם היתי עושה חור בעצמי - הוא לא נכנס הפוך.

נראה לי אני משאיר את זה ככה.

yuvk - המוכר מתחייב שהמגב מתאים לרכב.

http://www.wiperblades.co.uk/guarantee/

זה שכתוב באותיות קטנות באחד עמודי האתר שהמוצר לא מתאים, זה כן מכסה אותו אך רק מבחינה טכנית.

בפועל קיבלתי מוצר שלא מתאים כשהתחייבו לי על מוצר שמתאים,

עסק רציני ודואג ללקוחות שלו לא היה נותן לזה לקרות.

לסיכום,

DENIAL IS NOT A PLACE IN EGYPT ואחריות אישית זה לא במאדים!

ננעל!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...