Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב. יש לי בעיה שמאד מאד מפריע לי ולבני ביתי: בשעות הערב והלילה עוברים לפעמים אופנועים עם מערכות פליטה פתוחות הגורמות לרעשים המבהילים את הילדים, לפעמים עד כדי בכי. לא מדובר באותו אופנוע וגם לא בעונש על בסיס יומי, אולם זה קורה פה ושם. מילא אם היו עוברים בהילוך או מהירות נמוכה, תוך התחשבות בדיירים וילדים ישנים - אלא שהם נוסעים במהירות אדירה וכמובן הרעש בהתאם. למי יש רעיון מה לעשות? הרי לפנות למשטרה זהו פתרון לא רלונטי משום שעד שהם עונים לטלפון - הנבלה כבר התרחק לצד השני של המדינה. מי מוכר את המערכות האלה וכיצד? הרי הענין לא חוקי - מדוע לא אוכפים את החוק על אלה המוכרים את המערכות האלה? האם בכול פעם האופנוען מפרק ומרכיב לפני טסט את האגזוז המקורי? יש בכלל למשהו רעיון? מישהו נתקל בזה בעבר? בתודה!:-)

פורסם
שלום רב. יש לי בעיה שמאד מאד מפריע לי ולבני ביתי: בשעות הערב והלילה עוברים לפעמים אופנועים עם מערכות פליטה פתוחות הגורמות לרעשים המבהילים את הילדים, לפעמים עד כדי בכי. לא מדובר באותו אופנוע וגם לא בעונש על בסיס יומי, אולם זה קורה פה ושם. מילא אם היו עוברים בהילוך או מהירות נמוכה, תוך התחשבות בדיירים וילדים ישנים - אלא שהם נוסעים במהירות אדירה וכמובן הרעש בהתאם. למי יש רעיון מה לעשות? הרי לפנות למשטרה זהו פתרון לא רלונטי משום שעד שהם עונים לטלפון - הנבלה כבר התרחק לצד השני של המדינה. מי מוכר את המערכות האלה וכיצד? הרי הענין לא חוקי - מדוע לא אוכפים את החוק על אלה המוכרים את המערכות האלה? האם בכול פעם האופנוען מפרק ומרכיב לפני טסט את האגזוז המקורי? יש בכלל למשהו רעיון? מישהו נתקל בזה בעבר? בתודה!:-)

וואלה לי הייתה אותה בעיה בדיוק עם האוטובוסים של דן.....אף אחד לא שם פס עלי באותו עניין.

למכירה -CBR 929 RR , מטופל בסטארסייקל ,ניתן להציג "היסטורית טיפולים" , אזעקה+ ביפר, FREE FLOW, זוג צמיגים חדשים.

פורסם

אם כבר אוטובוסים...

אף אופנוע פעוט לא יכול להתחרות ברעש הנוראי של ה-303 הישנים.

אחד כזה...שם את כל אופנועי ה-SM ביחד בכיס הקטן.

לצערי מניסיון של שנים.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

גם המשטרה התחילה להרכיב באופנועים שלהם אגזוזי אקרופוביץ.

אולי זה בכלל שוטרים עוברים ליד הבית שלך?:shock:

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

חברים זו בעיה רצינית...!!! עד כדי טירוף!

לשכן שלי ממול לביתי היה אופנוע הונדה 650 - הוא היה מעיר אותי בבוקר...

יותר נכון הייתי מתעורר כאילו הקירות נופלים עליי...יום אחד :idea: פשוט יריתי לו עם רובה אויר לשני הצמיגים והוא לא הניע יותר( למשך יומיים ), :idea: הצעד הבא שלי היה לעטוף לו את האופנוע בשמן ברקס

עד שהצבע " יפול " לו מהאופנוע... אך הוא הספיק לעזוב...,בקיצור אין מה לעשות ובטח מה

שאני עשיתי לא טוב...,אין מה לעשות חוץ מ...למתוח לאופנוענים חוט תייל בגובה הראש...:evil:

אין מה לעשות חוץ מ ל ה ת א פ ק !

:screwy:
פורסם

מאיפה באו לנו כל אלה עכשיו? למתוח תייל ולירות ברובה אוויר, אלוהים ישמור.

לא יכולת פשוט לגשת אליו ולהסביר לו שהרעש מפריע לך ושישתדל להניע רחוק?

לדעתי אין מה לעשות.

כמו שלפותח השרשור מפריעים אגזוזים של אופנועים, לאנשים אחרים מפריעים אוטובוסים של דן או מערכות סטריאו של חוראנים בפול ווליום.

פורסם
מאיפה באו לנו כל אלה עכשיו? למתוח תייל ולירות ברובה אוויר, אלוהים ישמור.

לא יכולת פשוט לגשת אליו ולהסביר לו שהרעש מפריע לך ושישתדל להניע רחוק?

לדעתי אין מה לעשות.

כמו שלפותח השרשור מפריעים אגזוזים של אופנועים, לאנשים אחרים מפריעים אוטובוסים של דן או מערכות סטריאו של חוראנים בפול ווליום.

חבר ... זה סיפור ארוך...ולאחר עשרות תחינות ובקשות מכולם הוא בשלו ואני בשלי...

חוצמזה - נכתב שזה לא טוב ולא מומלץ- בלשון המעטה!

אין מה לעשות חוץ מלהתאפק...ולנשום עד 10...:wink:

שא ברכה.

ד"א הוא גם הפריע לפינוקיו לישון...

פורסם

אני מתעלם מהשטויות שנכתבו כאן (אתה רציני ג'פטו? חשבתי כבר שזיהיתי סרקזם דקיק) ומביע את דעתי:

נכון, אוטובוסים של דן, מערכות של ערסים, פטיש אוויר בין שתיים לארבע והשכנה הצרודה שלי ובכל זאת -

אני מעז לצאת נגד האגזוזים הרועשים, בעיקר בשעות הלילה.

פשוט מטרד לאזני עמרני הרגישות ולא תשכנעו אותי אחרת.

לילה טוב ושקט.

בג??ל?ב??ה כבר ביקרת?

www.gleba.co.il

פורסם
להגיש תלונה במשטרה.
המשטרה לא תעזור חבר , אין להם כ"א לכך , אין להם אפשרות להניח מארבים...

רק להתאפק ושים מוזיקה שקטה ונעימה (ברצינות) שהיא גם מרגיעה - את הילדודס

וזה מה שיותר חשוב ירחמיאל (בטח אתה חושב כמוני) כמו שפינוקיו חשוב לי...

לא תלונה ,רק לנסות להתאפק.

פורסם

אם אתה מסוגל לחורר לאופנוע את הצמיגים אתה בוודאי מסוגל לגשת למשטרה עם המספר.

לא צריך מארבים ולא שום אמצעים פשוט אזרחות טובה.

המשטרה לא תעזור חבר , אין להם כ"א לכך , אין להם אפשרות להניח מארבים...

רק להתאפק ושים מוזיקה שקטה ונעימה (ברצינות) שהיא גם מרגיעה - את הילדודס

וזה מה שיותר חשוב ירחמיאל (בטח אתה חושב כמוני) כמו שפינוקיו חשוב לי...

לא תלונה ,רק לנסות להתאפק.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

מזל שאין לג'פטו הזה RPG בבית, אלא רק רובה אויר.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

• תוכן חדש...