Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , אני רוצה לנצל את המבצעים של הBF ולהזמין פולישר .

מה דעתכם על הדגם הנ"ל ? היום זה יוצא בסביבות ה1000 ש"ח כולל משלוח , מכס מע"מ וכו' יש על דברים כאלו ?

אם לא המכונה הזאת , יש דגם אחר שאתם ממליצים בטווח מחירים הזה (סביב ה1000) .

פולישר ראשון , כניסה לתחום , יש לי רכב גרמני (פולקסווגן) מצפה שיוכל להתמודד עם הלכה שלו קודם כל.

תודה רבה :)

COCOdetailing

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני אעזור לך :9

מדובר במכונה חדשה של DAS6 .

היא מכונה שמיועדת לחקות את ה FLEX XC 3401 VRG מכונה אורביטלית יוצאת מן הכלל ברמה בין הגבוהות.

ה DAS6-PRO + היא מכונה מצויינת הן מבחינת הרמה שהיא מציעה למתחיל ולמתקדם וגם 850W שזו מכונה מאוד חזקה בניגוד למגווירס שהן חלשות מאוד

וקשה לעבוד איתן על צבע חלש.

אם אתה מחפש מכונה זה דיל מצויין לך עליו.

קח בחשבון שבארץ יקחו לך עוד 150-200 שח מיסים.

עריכה: כאחד שמשתמש ב DAS6-PRO. גם היא מצויינת אבל לרמה המקצועית צריך להשתדרג עוד טיפה.

כעיקרון זו המכונה הכי טוב שאפשר להביא כ ENTRY LEVEL.

תהנה

פורסם

תודה רבה :) אפשר המלצה לחומרי פוליש ופדים על הדרך ? לכה גרמנית קשה . דרוש חיתוך רציני מאוד ואחרי זה פיניש .

COCOdetailing

פורסם

menzerna או SCHOLL גם מאוד מאוד מאוד חזק.

פדים של LAKE COUNTRY או HEX LOGIX או מיקרופייבר של MEGS.

אני אישית אהבתי לעבוד עם פד חיוך ירוד שטוח מספוג של 3M.

פורסם

בשעה טובה יצאה הזמנה :)

תודה רבה לכם , ותודה מיוחדת לתמיר שיגעתי אותו קצת בפייסבוק.

בסוף הוזמנה המכונה , פלטה 5" , מנזרנה FG400 SF4000 , פדים Lake country foamed wool ו , Menzerna - Finishing Pad.

:-D

COCOdetailing

פורסם (נערך)

יצא לי 190 פאונד כולל משלוח לארץ, זה מחיר אטרקטיבי ? לא ראיתי 10% הנחה..

עריכה אחרונה על ידי yishaib1

בשביל כבוד, צריך לעבוד!

• תוכן חדש...