Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן [כותרת נערכה]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי ללכת על איזה רכב קטן כגון:

טריו - סיטיגו, מי, אפ

טריו - פיג'ו, C1, אייגו

פיקנטו,אלטו,i10

וספארק

אני משייט בפורום כבר שבוע ולא הגעתי להחלטה

עכשיו השאלה שלי היא כזאת בהנחה

שאני נוסע בממוצע 20K בשנה וצריכת

הדלק חשובה לי

ואני מעוניין ברכב שיסחב בעליות גם

כשיש איתי עוד 3 נוסעים האם המנועים

הקטנים האלו מתבלים מהר יותר מאשר

אם הייתי הולך על מנוע קצת יותר גדול

הכוונה האם בראייה לעתיד מנוע כזה

בצרכים שלי גומר את חייו ב 150 אלף

ק"מ?

פורסם

אוטומט או ידני?

יהיו איתך באופן קבוע 3 נוסעים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קראתי את חוקי הפורום כנראה שלא הבנתי אותם כמו שצריך מתנצל.

בכל אופן אני מעוניין בגיר ידני ורוב הזמן יהיו נסיעות רק עם עוד נוסע אחד

פורסם (נערך)

לא ציינת מה התקציב שלך.

אני ממליץ על הטריו החדש C1/108/אייגו. אלה הדגמים החדשים ביותר בשוק ושווה לבדוק אותם לפני קבלת החלטה. קח בחשבון שאייגו תגיע לארץ רק בעוד כמה חודשים.

עריכה אחרונה על ידי yaronc
פורסם

מה תקציב מקסימלי?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם אני חושב שהטריו C1/108/אייגו היא הבחירה נכונה. אם חשוב לך רכב שיסחוב אני ממליץ על פיז'ו 108. הגרסה הידנית מגיעה עם מנוע 1.2 ל' ו-82 כ"ס. ב-C1 לעומת זאת יש מנוע 1.0 ל' ו-68 כ"ס. האבזור זהה בשתיהן.

פורסם

רק שהיא עולה 70 אלף,כאשר ספארק עם מנוע זהה עולה כ 6 אלף פחות.

פורסם

במבצע חבר האחרון הן נמכרו בהנחות. 108 נמכרה ב-66500 ו-C1 ב-63500. אז הפער הצטמצם. סביר שגם הספארק תוצע בהנחה אבל מצד שני היא הפסידה בכל מבחני הרכב שאני קראתי.

פורסם

גם למי שאין חבר היא נמכרת ככה?

פורסם (נערך)

אני מניח שזה כבר תלוי ביכולת המיקוח שלך. הרי המטרה של סוכני המכירות היא שתסגור עסקה. תמיד יש להם מה להציע כדי שתצא עם רכב שלהם. אם לא הנחה אז טיפול ראשון חינם, מרימי שמשות, חיישני רוורס וכו.

עריכה אחרונה על ידי Shlomida
פורסם

לרוב המכוניות האלו עם 3 נוסעים ונהג יהיה קשה, שלא נדבר מה יקרה כשתוסיף מזגן, הרכב יתקשה יותר ותאלץ למשוך את ההילוכים, מה שכמובן יפגע בצריכת הדלק.

אני הייתי מנסה לדחוף מעט את התקציב כלפי מעלה ולחפש משהו מקטגוריית הסופר מיני, גם במחיר של חריגה זה שווה לטעמי, רכב הרבה יותר נעים ומתאים לנסיעות של 20 אלף ק"מ בשנה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

השאלה מתי תיסע עם עוד 3 נוסעים? אם ביום יום אתה נוסע לבד ופעם בשבוע מסיע עוד נוסעים הייתי נשאר בקטגוריה זו ובודק תחילה את C1/108

פורסם

מה עם פיקנטו ידנית? אני רואה הרבה כאלה על הכביש בנסיעות שלי לירושלים ונראה שהן מסתדרות טוב עם העליות, המנוע כנראה מספיק חזק בצורה אפילו די מפתיעה.

פורסם

המנוע שלה כמו כול מנועי ה1.0,אין בעליה לנסוע על סלד גבוהה ולנסוע כמו משפחתית בנסיעה ממוצעת בעליות קשות,אבל צריכת הדלק תהיה בהתאם.

• תוכן חדש...