Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד היום הייתי משתמש במגווירס לניקוי ושמירה, עכשיו יש לי איזה פרוייקט שאני צריך לנקות את המושבים ( תמונות בהמשך ) ומחפש חומר בעל יכול ניקוי גבוה מאוד.

 

המלצות ?

 

תודה,

יום טוב

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם
עד היום הייתי משתמש במגווירס לניקוי ושמירה, עכשיו יש לי איזה פרוייקט שאני צריך לנקות את המושבים ( תמונות בהמשך ) ומחפש חומר בעל יכול ניקוי גבוה מאוד.

 

המלצות

 

תודה,

יום טוב

POWER CLEAN להסרת לכלוך וכתמים קשים

ולאחריו שימוש שוטף ב-PROTECTANT לנקיון ושימור.

פורסם

בר שאיבה, למרות שלא צריך בניקוי של העור, אתה יכול גם לנגב במטלית יבשה וזה ייספג.

הוא מעט גורם לתחושה יבשה לאחר הניקוי, לאחר מכן מן הסתם נדרש למרוח חומר מזין לעור, אבל כניקוי יסודי הוא מעולה, לפחות בשבילי הוא עושה את העבודה.

×
×
  • תוכן חדש...