Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך ניתן לוודא שהק"מ המוצהר הוא אמיתי? מדובר על מנוע מפירוק .לבדוק שגרת טיפולים ולראות מתי בוצע טיפול אחרון ?המנוע שהמוסך מזמין מגיע מן הסתם מפירוקיה כל שהיא. שרשרת השקרים יכולה להתחיל עוד משם . נתקלתי כבר במישהו שמוכר מנועים ולא ידע להגיד לי כמה המנוע עשה (מה שנראה מופרך לחלוטין כי מן הסתם הוא קנה את המנוע הזה ממישהו ובטח לא בלי לדעת כמה ק"מ המנוע עשה).

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

מנוע זה חתיכת ברזל, איך תגלה כמה בלאי יש לזה בלי שתפתח אותו ?

הדרך הכי פשוטה לדרוש לראות את הרכב שממנו מורידים את מנוע, להסתכל על הק"מ שלו ולרשום את המספר הסידורי.

פורסם

אי אפשר לדעת. גם אם תראה את הרכב בפירוקיה (מה שלא סביר, כי את המנועים הם מפרקים בזמנם החופשי ושומרים על המדף, לפעמים תקופות ארוכות), הרכב יכול להיות ללא מצבר, ללא מפתחות, כך שלא תוכל לראות ק"מ.

פה אתה צריך לסמוך על המוסך שלך ועל אחריות שתקבל.

פורסם

אני לא יודע אם זה אפשרי, אבל באם ניתן לזהות את מספר הרישוי של הרכב ממנו נשלף המנוע ולבדוק בטופס הרישוי את מספר הק"מ שהאוטו עבר.

פורסם
אי אפשר לדעת. גם אם תראה את הרכב בפירוקיה (מה שלא סביר, כי את המנועים הם מפרקים בזמנם החופשי ושומרים על המדף, לפעמים תקופות ארוכות), הרכב יכול להיות ללא מצבר, ללא מפתחות, כך שלא תוכל לראות ק"מ.

פה אתה צריך לסמוך על המוסך שלך ועל אחריות שתקבל.

האחריות היא לשלושה חודשים . יכול להיות שאני מחליף מנוע עם 170,000 במנוע עם 180,000.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

הדרך היחידה זה אם יש לך את מספר הרישוי וגישה להיסטוריה של הרכב המידה והרכב טופל במוסכים מורשים

בהרבה מקרים שאני מקבל מנוע מפירוק מקורי אני יכול לדעת כמה המנוע הזה עשה

במקרים שאין מידע על הקילמטר אז מסתכלים על מעברי המים ושמן אבל זה לא מדד כלשהו לקילמוטארז

פורסם
הדרך היחידה זה אם יש לך את מספר הרישוי וגישה להיסטוריה של הרכב המידה והרכב טופל במוסכים מורשים

בהרבה מקרים שאני מקבל מנוע מפירוק מקורי אני יכול לדעת כמה המנוע הזה עשה

במקרים שאין מידע על הקילמטר אז מסתכלים על מעברי המים ושמן אבל זה לא מדד כלשהו לקילמוטארז

זה מדד לזריקת הזין של הבעלים הקודמים ועד כמה היה חשוב לו לשמור על המנוע. :-D

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

המלצה שקיבלתי כשחיפשתי רכב ושאלתי בגבע האם לשקול גם רכבים שהחליפו בהם מנוע, הומלץ לי לדלג על רכבים שהמנוע שלהם יצא מרכב בארץ.

המלצה שלי להתיעץ עם מוסך שמתמחה ברכבים צרפתיים ספורטיביים.

העובדה שתדע איזה קילומטרז' עבר המנוע לא בהכרח מצביע על מצבו מאחר ואין לך דרך לדעת איך טופל המנוע, אלא אם כן יש לך את היסטוריית הטיפולים המלאה של הרכב התורם.

• תוכן חדש...