Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ביקרתי היום בתערוכת הרכב הביו-לאומית LA AUTO SHOW שבלוס אנג'לס, כמובן. במתחם של מאזדה הייתה התרגשות וציפייה גדולה: הייתה חשיפה עולמית של מאזדה CX-3 - הקרוסאובר הקטן שמתחרה בניסאן ג'וק, שברולט טראקס וכו'. כמו כן, הייתה שם חשיפה עולמית של מאזדה CX-5 וכן מאזדה 6 שזכו לרענון זעיר, ולא פחות מעניין: מאזדה MX-5 מיאטה 2016 שזכתה לחשיפה ראשונה בארה"ב. הנה תמונות, מצטער על האיכות של השתיים הראשונות: היו הרבה צלמים והתקהלות...

בתמונה: מנכ"ל מאזדה העולמי ליד ה-CX-3 החדשה.

ליד המיאטה: מננהל סדנת העיצוב של מאזדה בקליפורניה, דרק ג'נקיס, שאחראי לעיצוב המיאטה החדשה

20141119_104743_S Figueroa St.jpg

20141119_113114_W Pico Blvd.jpg 20141119_112733_W Pico Blvd.jpg

20141119_104806_S Figueroa St.jpg

עריכה אחרונה על ידי thebaron

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

ועוד תמונות מהתערוכה לשטוף את העיניים. בכורה עולמית: מרצדס S-600 מאייבאך, קאדילק ATS V COUPE. 20141119_110639_Lebanon St.jpg20141119_094534_W Pico Blvd.jpg

פורסם

הייתי בתערוכה הזאת בדיוק לפני 27 שנים... חורף 87.

חזרתי עמוס פוסטרים, פרסומים, מתנות והכרות עם רכבים שלי דמיינתי שקיימים.

תודה על השיתוף.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
הייתי בתערוכה הזאת בדיוק לפני 27 שנים... חורף 87.

חזרתי עמוס פוסטרים, פרסומים, מתנות והכרות עם רכבים שלי דמיינתי שקיימים.

תודה על השיתוף.

מה סיכוי שיש לך כמה תמונות מאז?

המיאטה פשוט מהממת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מעניין לדעת איך המיאטה נראית במציאות... אתה יכול לחוות את דעתך על העיצוב במציאות מול התמונות?

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם (נערך)

המיאטה לדעתי נראית נהדר - עניין של טעם. שילוב של קווים מודרניים עם קורטוב קלאסי שמשמר את ה-DNA שלה. בייחוד מהצד: הקווים עגלגלים ולא אוונגרדיים. אגב, אני חובב קלאסיקה, ומתגעגע לצורה של 1989...

עריכה אחרונה על ידי thebaron

• תוכן חדש...